Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

-House maintenance and acquisition can be paid for with in game currency (KS houses have no upkeep cost ever)
-House deeds can be traded between players
-Houses are 100% secure for items stored in them though not always 100% accessible due to nasty sieges by evil forces
-Houses exist in shared spaces (not instanced) and everyone will see your house and its decorations
-Houses can be decorated both inside and out
-Houses will be fairly limited but more will be added over time as we grow the world
-City houses > Town houses > Village houses
-Vendors for houses will be paid a percentage of the item that they sell (KS vendors will not take a cut of the profits)

Ok, hopefully that answered 80% of the housing questions we've received! For the other 20%, here are details, in written and video form:
http://www.youtube.com/watch?v=1HOEzMB9Alw&feature=youtu.be
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

şaka lan uo 2 yaptım dicek diye bekledim, demedi.

UO2'yi yapsa bile "bu Ultima Online olmamış, freeshard'da oynadığıma hiç benzemiyor, Brit mezar niye yok" felan gibi sebeplerle onu da kötülerdiniz. Boşuna admın UOremake yapmasını beklemeyin.Ultima serisini (UO öncesi Ultima oyunları) canlandırıyor işte, eğer onları oynamadıysanız bunu da sevmeyeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/625564_158468140982082_1277859621_n.jpg

taming gelemeyecek büyük ihtimalle. ama interactive music instruments olayına sevinmedim değil :D

benim hala ümidim var bu projeden ya... güzel bişey çıkacak hissediyorum. lordumuz bizi yarı yolda bırakmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

https://s3.amazonaws.com/ksr/projects/468235/posts/438155/image-231140-full.jpg?1364329991

taming niye öyle lan.....
çıkmaz daha o para 1 haftada. ilk başta çıkartmasın ama ileride çıkartmazsa küserim.

işte bu biraz bok olmuş. basit bir coding olayını yüksek bir strech goal olarak tek başına koymak bana puştluk gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

stretch goal aralıkları 100k sadece, ana hedefin %10'u ayrıca. bunu 300-400k'da bir "EKİBE BİR YAZAR EKLEDİK ÇOK KIRAL ADAM, BİR DE 1980'DE YADIĞI KİTAP İÇİN ÖZÜR DİLETTİRECEZ" diyen obsidian ve inxile ile kıyaslarsan uçuk sayılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

ben şeyi düşünüyorum şimdi bu para nerede?
kickstart kendisi mi elinde tutuyor? günlük faize yatırsa bile varya fiuuuu!

Ahahhha aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama zamansızlıktan dolayı olmaz o iş. Şimdi biz bir oyuna kick dediğimiz anda kredi kartımızdan para gitmiyor. Projenin bitimi ile çekiliyor para. Oradan da firmaya aktarılıyordur kickstarter kesintisinden sonra. Zaman kalmıyor faize yatırmaya bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

imamizer said:

ben şeyi düşünüyorum şimdi bu para nerede?
kickstart kendisi mi elinde tutuyor? günlük faize yatırsa bile varya fiuuuu!

Ahahhha aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama zamansızlıktan dolayı olmaz o iş. Şimdi biz bir oyuna kick dediğimiz anda kredi kartımızdan para gitmiyor. Projenin bitimi ile çekiliyor para. Oradan da firmaya aktarılıyordur kickstarter kesintisinden sonra. Zaman kalmıyor faize yatırmaya bence :)

aslında aklıma fikir geldi ha. faizstarter diye site kuralım, herkesten 5 dolar 10 dolar toplayalım, faize bırakalım 1 ay sonra paranızı katlayarak geri alın diyelim falan nassı?

oha ekonomiyi çökertiriz olm böle

gerçi yüzde bazında olduğu için yine aynı parayı alcak adam tüh yalan oldu sistem.

yeni fikir: devrimstarter olsun, ekonomik düzen çökertme üzerine olsun, herkes 5-10 dolar bağışlasın faize bırakalım çökertelim bankaları nassı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...