imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ama wot bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.portalarium.com/images/docs/Words%20Taken%20Out%20of%20Context.pdf pdf koymus herıf ya lol, pardon c/p de karışmış satırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 -House maintenance and acquisition can be paid for with in game currency (KS houses have no upkeep cost ever) -House deeds can be traded between players -Houses are 100% secure for items stored in them though not always 100% accessible due to nasty sieges by evil forces -Houses exist in shared spaces (not instanced) and everyone will see your house and its decorations -Houses can be decorated both inside and out -Houses will be fairly limited but more will be added over time as we grow the world -City houses > Town houses > Village houses -Vendors for houses will be paid a percentage of the item that they sell (KS vendors will not take a cut of the profits) Ok, hopefully that answered 80% of the housing questions we've received! For the other 20%, here are details, in written and video form: http://www.youtube.com/watch?v=1HOEzMB9Alw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şaka lan uo 2 yaptım dicek diye bekledim, demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben anlamıyorum abi. bu housing bir mmo sistemi gibi ama oyun mmo değil. bu ne olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 reampage said: şaka lan uo 2 yaptım dicek diye bekledim, demedi. UO2'yi yapsa bile "bu Ultima Online olmamış, freeshard'da oynadığıma hiç benzemiyor, Brit mezar niye yok" felan gibi sebeplerle onu da kötülerdiniz. Boşuna admın UOremake yapmasını beklemeyin.Ultima serisini (UO öncesi Ultima oyunları) canlandırıyor işte, eğer onları oynamadıysanız bunu da sevmeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 https://s3.amazonaws.com/ksr/projects/468235/posts/438155/image-231140-full.jpg?1364329991 taming niye öyle lan..... çıkmaz daha o para 1 haftada. ilk başta çıkartmasın ama ileride çıkartmazsa küserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mümkün değil ya, ilk gün 450 bin topladılar da 1m'i bulmaları 1 hafta sürdü, ondan sonra da gele gele 1.138'e geldi. 1.4 imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 olmasada olur böle çıksın süsüde olmayı versin zaten tamee harcayacak zamanım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Adam uo'yu parça parça bölmüş,tane tane koyuyo olmaz böyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Kim ne derse desin bu adami seviyorum ben. En azindan istedigimiz hasretini cektigimiz konsepti anlamis biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/625564_158468140982082_1277859621_n.jpg taming gelemeyecek büyük ihtimalle. ama interactive music instruments olayına sevinmedim değil :D benim hala ümidim var bu projeden ya... güzel bişey çıkacak hissediyorum. lordumuz bizi yarı yolda bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ben şeyi düşünüyorum şimdi bu para nerede? kickstart kendisi mi elinde tutuyor? günlük faize yatırsa bile varya fiuuuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ahasdfas ahanda türk kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 interaktif enstrüman koyan aklına kurban olayım, oyun mmo olsa tamam hadi uo'daki gibi tiyatro falan olur diyeceğim de, şu haliyle ne gerek... taming i bence* yine de koyarlar. o hedefler biraz havuç amaçlı olmuş, hazırlamışlardır şimdiden o sistemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Seneye kickstarter senesi olucak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 abi nasıl bişey oldu bu oyun anlamadım mmo değil, mmo gibi ama falan. nasıl lan kafam almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Oce4n said: https://s3.amazonaws.com/ksr/projects/468235/posts/438155/image-231140-full.jpg?1364329991 taming niye öyle lan..... çıkmaz daha o para 1 haftada. ilk başta çıkartmasın ama ileride çıkartmazsa küserim. işte bu biraz bok olmuş. basit bir coding olayını yüksek bir strech goal olarak tek başına koymak bana puştluk gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 stretch goal aralıkları 100k sadece, ana hedefin %10'u ayrıca. bunu 300-400k'da bir "EKİBE BİR YAZAR EKLEDİK ÇOK KIRAL ADAM, BİR DE 1980'DE YADIĞI KİTAP İÇİN ÖZÜR DİLETTİRECEZ" diyen obsidian ve inxile ile kıyaslarsan uçuk sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 imamizer said: ben şeyi düşünüyorum şimdi bu para nerede? kickstart kendisi mi elinde tutuyor? günlük faize yatırsa bile varya fiuuuu! Ahahhha aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama zamansızlıktan dolayı olmaz o iş. Şimdi biz bir oyuna kick dediğimiz anda kredi kartımızdan para gitmiyor. Projenin bitimi ile çekiliyor para. Oradan da firmaya aktarılıyordur kickstarter kesintisinden sonra. Zaman kalmıyor faize yatırmaya bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 2013 yılında faizle reel kazanç mı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Valla benden cekildi, biri o paraları kullanıyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Selamisahin said: imamizer said: ben şeyi düşünüyorum şimdi bu para nerede? kickstart kendisi mi elinde tutuyor? günlük faize yatırsa bile varya fiuuuu! Ahahhha aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama zamansızlıktan dolayı olmaz o iş. Şimdi biz bir oyuna kick dediğimiz anda kredi kartımızdan para gitmiyor. Projenin bitimi ile çekiliyor para. Oradan da firmaya aktarılıyordur kickstarter kesintisinden sonra. Zaman kalmıyor faize yatırmaya bence :) aslında aklıma fikir geldi ha. faizstarter diye site kuralım, herkesten 5 dolar 10 dolar toplayalım, faize bırakalım 1 ay sonra paranızı katlayarak geri alın diyelim falan nassı? oha ekonomiyi çökertiriz olm böle gerçi yüzde bazında olduğu için yine aynı parayı alcak adam tüh yalan oldu sistem. yeni fikir: devrimstarter olsun, ekonomik düzen çökertme üzerine olsun, herkes 5-10 dolar bağışlasın faize bırakalım çökertelim bankaları nassı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Banka açtırmıyorlar hacit artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 çok temiz para çok. yaptıkları ne? bi site anasını satayım. kaç tane çalışanın olacak ki, ne kadar giderin, masrafın olacak ki? sırf şu projeden ayda 1500-2000 dolar indiriyorlar cebe. birileri zengin oluyor ayık olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar