Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Lord_Argos said: 1- Animasyona gel. Dear Mr.Role-playing Game Designer, Animation is the rapid display of a sequence of images to create an illusion of movement. http://en.wikipedia.org/wiki/Animation Thank you. edit: Böyle olmayacak. Biz kickstarter projesi açalım, photoshopla falan hallederiz bir şekilde kandırız "Ultima Online 2'yi yapıyoruz" diye. 10 milyonu toplayıp parayı Garriott'un suratına atarız sonra. Yapacaksın lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ne kadar karizmatik bi açıklaması varmış lan onun öyle kız olsam animasyona veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ehe kendileride demedimi bu demo ducktape ile size birsey sunabilmek, sadece lafta consept art'ta kalmasin diye yetistirdik, tabiki modern ve caga uygun bir grafik degil, ve bu olmayacak vsvs dediler diye hatirliyorum soru cevap kimisnda..Kickstarterdaki islerin %90inda haraketli goruntu bile sunulmadan para dilenildigini dusunursek, hec elestiresim yok ehuh..Mount^Blade grafigi yapsa yeter ya bana heuhe...Unity Engine kullanacaklarmis imis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 mutlaka öyledir hocam böyle olmaz çünkü. m&b'den kötü duruyor be ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi 19 kişi mi 10 dolar basmış ben mi yanlış görüyorum lol insan görünce utanır lan ifşa olmuş gibi resmen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 25 bas oyunu al abi 19 zekasız ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 25 basılmıyo artık 5000 taneymiş dolmuş :p şimdi en ucuz 30 dolarlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Deathblade said: edit: Böyle olmayacak. Biz kickstarter projesi açalım, photoshopla falan hallederiz bir şekilde kandırız "Ultima Online 2'yi yapıyoruz" diye. 10 milyonu toplayıp parayı Garriott'un suratına atarız sonra. Yapacaksın lan diye. Benim bir projem vardı bu söylediğine benzer. Ultima Online'ın sourcelerini Minecraft'a geçiriyodum, müziklerden seslere herşeyi ile. Hatta sunucuyu Alpha olarak açtığımda neredeyse UO 'nun 3 boyutlusu olmuştu. Ama dokupaketinde eksiklerim vardı o konuda yardım edebilecek grafiker arkadaşlar olursa projeyi devam ettirebiliriz, dediğiniz gibi baya hit yakalar. http://halloflords.com/alpha1.png http://halloflords.com/alpha2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Lord_Argos said: Ultima Online'ın sourcelerini Minecraft'a geçiriyodum, müziklerden seslere herşeyi ile. 19 kişiden biri sensin umarım? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Nasıl bildin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Vampire the Masquerade Bloodlines sourcelerini verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 alın o zaman http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IgL2fwKawvY#t=119s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 iolo isimli dede bildigin "Bard"..yani baska tanim bulamiyorum. UO Theme music caldiktan sonra baska bir melodi calinca uyanik Gariott nasil atliyor ama ehuehe...Richard iyi hos'da..o madalyonu artik bi dezenfekte ettirsin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 oyunlarda da barddı zaten dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 müzikleri bard dede yapsın nostaljiye doyalım ya. hatta bir inn'e birebir amcayı modellesinler, hikaye de anlatsın, bayramda gidip elini öpelim falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 13 senedir beleşe oynadığımdan dolayı saygıdan bastım 25 doları. istediği kadar boktan yapsın ama herif şu parayı hak ediyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3xU0otxdjt0 bucs konmamış daha hayret hemde ioloya geldiğimiz halde trinsicde iyidir http://www.youtube.com/watch?v=3P1lx7ayec0 http://www.youtube.com/watch?v=3RzC1g8eDEE şunların onda biri muzik yapsa okeydir zaten oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 KS cok da icacici ilerlemiyo, goal illa dolucak da, sonrasi nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ultima deyince Türkiye'de otomatik olarak Ultima Online akla geliyor, bundan dolayı herkes Ultima Online remake gelcek sanmış. Ancak bu adamın Ultima Online öncesi bir Ultima serisi vardı, günümüzde "efsane RPG" denilen Final Fantasy'nin atası olarak, Akalabeth felan. Ultima Online remake yapması yerine Akalabeth/Ultima benzeri yeni bir oyun yapması daha güzel olur, çünkü Ultima serisi, günümüzde Final Fantasy kadar meşhur olmayı hakediyor. Tabii burdaki sorun Ultima Online remake yapmıyor olmaları değil, Richard Garriott'un oyunlardan çok uzaklaşması, Tabula Rasa'nın başarısız olması felan gibi şeyler. Bu arada Tesla Coil var diye şaşıranlar olmuş da, Ultima'nın ilk oyunlarında uzaya çıkıyorduk. Jim_E_Rustler said: Halbuki tek yapması gerek Ultime Reloaded'tı. Tek bunu yapması lazımdı. Allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Tabula Rasa ne güzel oyundu ya 1 ay oynadım kapadık ama size aion collector edition vericez dediler, verdiler ama aion işte meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yeni videoda ultima 7 duzeyınde interaktivte hedefliyoruz dedi, kaptı benden parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 mono said: iolo isimli dede bildigin "Bard"..yani baska tanim bulamiyorum. UO Theme music caldiktan sonra baska bir melodi calinca uyanik Gariott nasil atliyor ama ehuehe...Richard iyi hos'da..o madalyonu artik bi dezenfekte ettirsin (:P) Wikipedia said: David R. Watson is a bowyer currently living in Austin, Texas. He has composed music for the Ultima series, including "Stones". Watson is a fencing master, a composer, lutenist, and musician; and has a varied career of video game support including level designer in X-COM: Apocalypse, lead mission analyst in Grand Theft Auto: San Andreas, and music composer in Ultima. Watson is also known by his Ultima alter ego, Iolo. http://en.wikipedia.org/wiki/David_R._Watson Ahahaha helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 xbow yapip satiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Adam archer/bard/fencer, üstüne fletching almış. Magery ve poison da beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 fencing archery musicianship anatamoy tactics fletching peacemaking yer kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar