Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

İyi gelir elde etmişiz.

11 milyon TL Lige ayak bastı parası.
20+ milyon TL Ligde galibiyet ve beraberlikler içi.
15 Milyon TL şampiyonluk primi.
19 Milyon TL 19 adet şampiyonluk parası.
20 Milyon TL Gelecek sezon Uefadan garanti gelecek para.
100+ Milyon TL Ürün ve Kombine satışı.
-----------
185 Milyon TL.

Güzel para :)
Sosyal ağlarda paylaş

Grats. Yazamadık işler güçler.

Nedense bu sezon şampiyonluk hiçbir şey hissettirmedi. Garip bir şekilde bizim son şampiyonluğumuzda da böyleydi. Sevinmiştim ona da ama tarif edilmez bir hoşnutsuzluk vardı. Aynı olay, hani rakip takım olarak üzülmem vs. gerek ama zerre üzülemiyorum. Geçen sene koymuştu mesela.

Fener'i hiçbir zaman şampiyonluk yarışında görmemiştim, sonlara herkes gibi "la belki" dedik ama geçti. Beşiktaş'ı da görmeyi ilk Eskişehir maçında 5 dakika da 2 gol yiyince bırakmıştım. Zaten ona bir anda inanmaya başladık ve bir anda sona erdi. Uzatanlar oldu ama olmayacağı çok kısa sürede belli olmuştu asfsd

Ama işte bu kadar kötü bir sezonda hem ŞL hemde ligi iyi idare etti GS. Rakiplerin boktanlığı da işlerini çok kolaylaştırdı. Ama hangi lig olursa olsun ligin neredeyse bütün haftalarını lider olarak domine etmek çok büyük başarıdır. Onu bunu geç ŞL'de bir sezon daha direkt oynanacak. Bir türk takımı için Kupa 1'e istikrarlı bir şekilde katılmak kadar büyük başarı yoktur bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sezon için konuşmaya başlayabiliriz artık sanki.

Stoper ve Sol beke kaliteli isimler bekliyorum. Bir de kanat forvet alınacak heralde en yabancısından. Zaten Alper bitti. Aslında bizim transfer sezonu biraz da elimizdeki değerli oyuncuların kalıp kalmayacağı ile şekillenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Riera şu an göze batmıyor gibi belki ama savunma yönünden cidden zayıf kalıyor. Yani o tarafta da Eboue gibi gidip gelebilen bir adam olsa çok daha iyi olur. Stoperler beklerin arkasını toplamaktan kendi işlerine bakamıyorlar. Savunma, kademe bilen adam lazım. İnşallah Carlinhos filan gibi maceralara girmeyip Clichy'i getirebilirler. Süper olur cidden. Gözler TR'de bir sol bek görür.
Sosyal ağlarda paylaş

Riera bizim sistemin sol kanadını alamaz, eğer takımı bir adım daha ileriye götürmek istiyorsak. Zaten sistem kanatsız bizim şu an için. Seneye olsun olsun 4-2-3-1 veya 4-3-3 olsun diyelim, Riera kanat forvet oynayamayacağından ötürü yedek kalır gönderilemezse ki bu maaşlı adamı gönderebileceğimizi pek düşünmüyorum. Pahalı bi yedek olur işte o durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...