Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=k3e4f1MSgk8 1:21 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bu ne lan. takım dediğiniz bu mu? kaçak saat satan senegalliler gibi ahuashudashuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 İyi gelir elde etmişiz. 11 milyon TL Lige ayak bastı parası. 20+ milyon TL Ligde galibiyet ve beraberlikler içi. 15 Milyon TL şampiyonluk primi. 19 Milyon TL 19 adet şampiyonluk parası. 20 Milyon TL Gelecek sezon Uefadan garanti gelecek para. 100+ Milyon TL Ürün ve Kombine satışı. ----------- 185 Milyon TL. Güzel para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kombinelerin paraları çoktan gömüldüydü biryerlere zaten. ama yine de iyi para, allah bereket versin asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 allahu ekber diyerek sağ bekten akınlar düzenliyormuş eboue anlaşıldı neden kimse karşısında duramıyor apdlğmfdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Buraka attigi arapas iman gucuyle atilir zaten ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://s7.directupload.net/images/130506/x8eymzl9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bi akilli sensin dese daha iyiymis asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 öyle bir baraj kurma yok yalnız hasudfhuasdhf kıçından taktik uydurmuş tümer sanki. ben hiç görmedim böle bi ters tarafı korumalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aykut kocaman, tümer, hakan şükür. 3ünüde dinlerken yoruluyorum ne dinledim lan ben diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kaptan sana yüzde yüz katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Grats. Yazamadık işler güçler. Nedense bu sezon şampiyonluk hiçbir şey hissettirmedi. Garip bir şekilde bizim son şampiyonluğumuzda da böyleydi. Sevinmiştim ona da ama tarif edilmez bir hoşnutsuzluk vardı. Aynı olay, hani rakip takım olarak üzülmem vs. gerek ama zerre üzülemiyorum. Geçen sene koymuştu mesela. Fener'i hiçbir zaman şampiyonluk yarışında görmemiştim, sonlara herkes gibi "la belki" dedik ama geçti. Beşiktaş'ı da görmeyi ilk Eskişehir maçında 5 dakika da 2 gol yiyince bırakmıştım. Zaten ona bir anda inanmaya başladık ve bir anda sona erdi. Uzatanlar oldu ama olmayacağı çok kısa sürede belli olmuştu asfsd Ama işte bu kadar kötü bir sezonda hem ŞL hemde ligi iyi idare etti GS. Rakiplerin boktanlığı da işlerini çok kolaylaştırdı. Ama hangi lig olursa olsun ligin neredeyse bütün haftalarını lider olarak domine etmek çok büyük başarıdır. Onu bunu geç ŞL'de bir sezon daha direkt oynanacak. Bir türk takımı için Kupa 1'e istikrarlı bir şekilde katılmak kadar büyük başarı yoktur bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lig ve oynanan futbol boktan oldugu icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 CthuLhu said: http://s7.directupload.net/images/130506/x8eymzl9.swfRoberto Carlos gelip barajı büküyor sonra. Böyle saçma bir cümleyi nasıl kurar lan yıllarca futbol oynamış adam? Hiç mi kaleden bakmadın topa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Selçuk , Avrupa'da oynamak isterim kulübümün de menfaatine olursa demiş , gidici galiba Burak ile birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Yeni sezon için konuşmaya başlayabiliriz artık sanki. Stoper ve Sol beke kaliteli isimler bekliyorum. Bir de kanat forvet alınacak heralde en yabancısından. Zaten Alper bitti. Aslında bizim transfer sezonu biraz da elimizdeki değerli oyuncuların kalıp kalmayacağı ile şekillenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sol bekte riera yı keseceğini hiç sanmıyorum çok güzel oturdu sanki oraya ama stoper ve kanat oyuncusu takviyesi yapacaktır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Riera şu an göze batmıyor gibi belki ama savunma yönünden cidden zayıf kalıyor. Yani o tarafta da Eboue gibi gidip gelebilen bir adam olsa çok daha iyi olur. Stoperler beklerin arkasını toplamaktan kendi işlerine bakamıyorlar. Savunma, kademe bilen adam lazım. İnşallah Carlinhos filan gibi maceralara girmeyip Clichy'i getirebilirler. Süper olur cidden. Gözler TR'de bir sol bek görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 o zor ihtimal ama sol bek gelirse riera yı kanata çekebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Riera bizim sistemin sol kanadını alamaz, eğer takımı bir adım daha ileriye götürmek istiyorsak. Zaten sistem kanatsız bizim şu an için. Seneye olsun olsun 4-2-3-1 veya 4-3-3 olsun diyelim, Riera kanat forvet oynayamayacağından ötürü yedek kalır gönderilemezse ki bu maaşlı adamı gönderebileceğimizi pek düşünmüyorum. Pahalı bi yedek olur işte o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Türkiye Süper kupası zaten cumhurbaşkanlığı kupası, iki kere yazmışlar onu sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ama sayıları farklı nasıl olmuş o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 cumhurbaskani eski, super kupa yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 2006dan beri 14 tane super kupa aldi gs evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar