NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bazılarında switch to çıkmıyor o niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 onu daha çözemedim 3-4 saat oynadım dlc leri aldım şimdi bi de. Almayı düşünen varsa güzel oyun oynatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: dur olm son seferinde Dayzden böyle yedik kazığı, gerçi bu 20 lira derken aldım dlcleri dahil sdf ahahah almış ya ben almadım. steam'i açmıorum bile daha bitiremediğim 100 tane oyun varken gerek yok sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 :( yine bana giren girdi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 lifelineda sandbox mı, yoksa ilk oyun gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 birde badge verseydi oyun şık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 lifeline la breakdown ı şimdi aldım. lifeline direk story şeklinde başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bir yere gittim otağımı kurmak için , perimeteri çok dandik olmaz dedi. etrafı çevrili yer buldum robinsonla cuma mıyız daha fazla kişi lazım dedi. communit bulup girdim, zombiler for the horde deyip saldırdı öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 same here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 lifeline story, daha kısa ama çok daha iyi. walking dead spin-off yapacaklardı askerlerin harekatlarını gösteren, aynı o şekilde geçiyor. orduyu oynuyorsunuz, çılgın silahlar ve cephane fışkırıyor, şehri temizliyorsunuz. bitişi de çok iyi. o paraya o keyif olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 en çok lifeline keyif verdi zombi sayısı fazla çılgınca mermi harcıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Sadece bu oyuna özel bende 1080p çözünürlüğe getirince, sağdan soldan boşluk kalıyor ekranda.Aspect ratio da ayarlıyorum yine olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 year one edition cikacakmis yakında, yeni silahlar olacakmış işte bug'lar düzeltilecekmiş, animasyonlar geliştirilecekmiş. xboxone için kastırıyorlar pc'ye de gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 hayda biz niye aldık ki o zaman şimdi? bize bir güzellik yaparlar inşallah.. neyse spring 2015 daha varmış. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 lifeline da zombielerde zorlanıyosanz kücük bi tiyo vereyim,oynamadıgınız karakterlerin hepsine granade launcher verin,ammo sınırsız oldugu icin cok kolaylasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=j5j45G2lpIs yeter agnizi kirim yeter remasterlar, definitive editionlarla gececek bu nesilde(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 h1z1 e çok benzetiyom bu oyunu banamı öyle geliyo sadece sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Single Player bu ve baya da başarılı. Aynı content gibi gorunuyor ama kulvarları farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 ikinci oyun gorucuye cikti bu arada, ama steamde yok henuz, birkac ay microsoft exclusive kalabilir diyorlar lel. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/state-of-decay-2/9nt4x7p8b9nb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 22sinde çıkıyor abi. daha çıkmadı. xbox passden alınır, ilk 14 gün bedeve oynanır sonra silinir. steame gelir, indirim geldiğinde çakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 sea of thieves gibi uçuk bi fiyat çekmezlerse ben direk çakabilrim ya. ilk oyunu çok şans eseri oynamıştım ve baya sevmiştim. multi olsa ne oynanır diyodum şimdi multi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 multiye kısıtlı diyorlar. misal 4 kişi oynuyorsun, siz ikiniz şu eve biz ikimiz şu eve diye dağılamıyormuşuz. görünmez bir çember varmış. bilemiyorum. store da 30 doler diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 beni de alın aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 fiyatı iyi, 68₺, ve oyunu da bekliyordum ama uwp rezaletine bağımlı bir oyun almak istemediğimden bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Xbox Game Pass 14 günlük deneme sürecinde bedava oynanabilir. Kart bilgisi ile pass alıp iptal etmek gerekiyor sanırım, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar