Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vanilla oyunu PSN'den pre-order etmeseydim ve kutulu alsaydım, şimdiye vanillayı satıp Taken King'i alırdım. Ama zaten 60 dolar verdiğim oyuna tekrar 60 dolar vermem. Bir çok kişide bu yüzden oynamıyordur Taken King'i.

Oyunu asıl hypelattıran adamlara kazık attı şerefsizler.
Mesaj tarihi:
şu oyuna çok karışık duygular içindeyim :P
ESO olmasa alacam direkt de vakit anca yetiyor...

RPG temalı FPS mi ? sürekli instanced mı her yer?
pvp ve pve'si nasıl. Çok ilginç geliyor FPS'de pve :) borderlands gibi galiba.
Mesaj tarihi:
Rahat, ilk mmo oynayışım konsolda. dirsek, sırt ağrısı yok :) yayılıp oynuyosun.
Bir mesaj yazmak imkansız gibi onun için de hazır chat mesajları var onları ayarlayıp yolluyorsun. Ya da partiden mikrofon açabirisin. Guildlerin in-game teamspeak'leri var. Oyle dengelemeye çalışmışlar.
Mesaj tarihi:
taken king çıktığından beri baya mesai harcadım ama hala 6 quest var bitirilmeyi bekleyen. ilk zamanına nazaran baya content eklemişler. ayrıca oyun seni artık fireteam ile oynamaya itiyor. tek takılırken zorlanıyorsun baya.
raid de güzel olmuş öyle crotadaki gibi glich'leyip 2-3 kişi bitrme gibi bir olay yok 6 kişi full kordinasyon gerektiren bi raid olmuş. Yeni nightfalları beğenmedim ama baya luzumsuz droplar atıyor.
Mesaj tarihi:
ikinci el satiliyor sanirim hala ama vanilla destinyi alsan bile oyunda yapacaklarin cok sinirli olacak, pvp modelarini bile, ttk almak zorunlu hale getirmisler.

ver 60 dolari al legendary editioni.
Mesaj tarihi:
taken kinge upgrade ederken fail oldu resetledi kendini store a kodu girince şimdi kod hatası veriyor.
logosu falan da değişmedi oyunun yüklenip yüklenmediği nasıl belli olur
storedan satın alamıyorum taken kingi sdfsdf tek avuntum o
Mesaj tarihi:
class olarka warlock açtım buda tüfekli çıktı :P
fps olarka zayıfım baya konsolda eheh güzel oyun ama dün halletti support upgrade oldu
  • Yeni Oluştur...