Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Açılmadığına şaşırdım doğrusu.

Xbox 360 + PS3 + Next-gen konsollar için Bungie'den yeni MMOFPS.
Halo ile bağlantısı yok.

http://www.youtube.com/watch?v=EwOUi4JDC4o

"Reddit'ten Özet" said:

Apparently the story is "Lord of the Rings-esque" in that from Destiny 1-4, there will be a large overarching story, but in each individual game, there will be plenty of minor stories.

You can have your own customizable ship, but no confirmation on space combat with other players.

There will be a competitive multiplayer suite, but it's opt-in, so you can't get sucker-punched while you're on a quest or anything like that.

Weapon and character customization. Unique, named weapons that "do cool stuff."

You can hang out, socialize, watch the sun set at the main city under the Traveler (social hub)

Will always require an internet connection, may not require Xbox Live Gold

"Destiny will find you wherever you are." Game will push you notifications on your phone, computer, etc. Smartphone app is not just a "dumb little app" that's limited to looking at your character. Can somehow assist your friends who are in game from your phone. iPhone 5 support for iOS app.

Character stats: Agility, shields, discipline, energy

Classes: Titan (tank), Hunter (sniper, stealth, rogue), Warlock (mage, DPS)

Armor is fully customizable

Different developer teams for different areas (i.e. Mars team, Earth team)

"Invisible matchmaking"

No word on micro-transactions yet


http://www.polygon.com/2013/2/17/3993058/destiny-bungie-first-look-preview Burası preview ve durumu iyi özetlemiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Guzel fps leri inatla pc lere cikarmiyorlar ya tilt oluyorum. Killzone ve Resistance var mesela her seferinde oturup bitireyim diyorum kolla dogru duzgun oynayamayinca kapatiyorum hep ilk bolumun sonlarinda, gicik olup siliyorum bir de.


Killzone 2'den bahsediyorsan FPS tarihinin en rezalet kontrolü sanırım. Sony orada resmen standart olmasın kontroller, bize göre özgün olsun diye öyle bir içine sıçmış ki serinin ilk oyunu olsa eminim yok olup giderdi...

Killzone 3 öyle değil ama, bayağı basit ve dengeli kontrolleri var. Onda da bana kalırsa hikaye de çok büyük sorunlar var ya neyse asdfsda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Halo'dan nefret eden bir kitle var Türkiye'de. Genellikle yapısından ötürü ya çocuk oyunu diye lanse ediliyor ya da Amerikanlara hitap ettiği söyleniyor. Bence bilimkurgu öğeleriyle çok başarılı bir hikayeye sahip. Bunun ötesinde Halo'nın FPS türüne katmış olduğu yenilikleri, değişimleri görmezden gelmemek lazım; sevmesek de. Düşman yapay zeka konusunda ise halen en iyisidir Halo.

Destiny'nin yine klişeleşmeye başlayan FPS türüne taze bir soluk getireceğini düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

riza_calimbay said:

n0probLem said:

Düşman yapay zeka konusunda ise halen en iyisidir Halo.

Nişan alınca sağa sola kaçması ve sipere saklanması=iyi yapay zeka. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Ay dur biraz daha güleyim AHAHAHAHAHAHAH!


Tabii benim yorumum son çıkan Halo oyununu kapsamıyor. Onda yapay zeka pertti. Nişan alınca düşmanın sağa sola kaçması veya siper alması diye basite indirgememek lazım. Bu kadar düz yorum yapmaya kalkarsak her oyunu aynı tekdüzelikle eleştirebiliriz. Halo oyunlarında düşmanlar illa ki karşınıza çıkmaz, arkadan dolaşanlar, enseye dipçip patlatanlar...v.s var. Üstelik farklı türler beraberinde farklı çatışma stratejileri de getiriyor. Çatışırken sadece karşınızda siperden çıkanlara headshot çekmeye çalışmıyoruz. Hataları, kusurları var mıdır? Kesinlikle vardır. Ama Halo bu konuda gerçekten de başarılı. Ben sana silah doğrultsam sen sağa sola kaçmaz ya da bi yere saklanmaz mısın? Peki senin başarılı bulduğun yapay zeka örnekleri hangileri?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...