Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 zion'u açtım demin np. credits'te 10dk'dir community supporters devam ediyor, dayanamayıp kapayacağım sanırım yıllar sonra ilk defa endgame credits'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Fakat şaka maka anladığım kadarıyla zabahlara kadar Path of Exile oynuyorsun Sam, ondan sonra da gelip burada "hiç eğlenceli skill yok yeaa" diyorsun. Bu ne yaman çelişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 işte eğlenceli skill'e geçeceğim scion açınca cyclone, yazmışım yukarıda. stat dağılımında kararsızım sadece. yeni zorluğa geçince eski zorluğa dönemiyor muyuz? quest kaldı eski zorlukta haydaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Waypointlere gittiğinde tepede normal/cruel/merciless seçeneği var ordan gidebiliyorsun eski zorluklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 eyvallah, iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bir çok eleştirilecek yanı var oyunun eyvallah ama o pasif skill ağacı/tablosu yeni karakter açtırmak için insanı gazlıyor bir şekilde. Reskill olmalı ama. Reskillsiz olmaz. Ne bileyim reskill için 5 exalted orb istesin mesela. Aklıma yeni şeyler geldikçe karakter açıyorum. Şu an 1 tane lvl75, 2 tane lvl62-63, 2 tane lvl 50-55, 2 tane lvl20-30 karakter oldu. Tabii çoğunu geçen sene açmıştım. Release'den beridir değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Komple respec mümkün, lvl 60 karakter için 50 orb of regret falan istiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 50 anca lvl 42-43 civarı kurtarır. Mesela lvl70 için 89-90 tane lazım. He tabii questlerdan aldığın reskill pointeleri de harcamazsak bi 10-12 sayı da burdan avantaj sağlanır. Olmaz değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 orb of regret iyi de, 35 lvl'da bir tane dropladı, vendor recipe kullansam 2 tane daha alabiliyorum. yanlış bir yola saptıysan gg her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 trade edeceksin abi, orb of regret sadece recipe ve dropla elde edilmiyor. al gülüm ver gülüm yapacaksın. trading orb of chaos for regret gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ok +1 orb alıyormuşum o hesaba göre ehu. no-respec pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Belki tekrar yukleyip scion acarım diyordum da bu adamlar şimdi yeni classi death knight hesabı mı releaseledi ? Napmak lazım bir kere bitirmek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 no_respect te sorun yok. oyunda lvl cok kolay kasılıyor en azından lvl 60 a kadar. Map reset olayı normal game de insanın canını sıksada ust zorluklarda zaten haritaları defalarca yapman gerekiyor direk questlere koşayım oyunu bitireyim dersen charı verirler eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 valla build denemek için 50 saat grind'a ayıracak kadar uzun değil hayat. d2'nin en kötü kısmını almışlar, d3 bile akıllandı o bakımdan. hayır aktif skill'leri gem gibi elastik bir sisteme oturturken pasifleri sabitlemek hiçbir akla hizmet değil. Kaede said: Belki tekrar yukleyip scion acarım diyordum da bu adamlar şimdi yeni classi death knight hesabı mı releaseledi ? Napmak lazım bir kere bitirmek mi evet, hemen endboss öncesinde scion'u kafesten kurtarınca aktive oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 d3'de karakter gelişim hissiyatı çok iyiydi gerçekten. keşke alsalarmış o yönünü. bir saniye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 build denemek için lvl1'den başlayınca hissediyoruz en iyi karakterimizin geliştiğini, öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 genelde progress baştan başlar sona doğru ilerler başlarda hızlı sonra yavaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Derdim trollük değil ama D3 Expansion çıkınca daha da bakmam PoE'ye. Görünen o. D3 ne kadar rezilse, expansion'ı --göründüğü kadarıyla tabii-- bir o kadar iyi olacak. Ha böyle olmazsa çaktırmadan PoE oynarım belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Teşekkürler selami. Bu açıklaman yüreklere su serpti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 @sam grinde ayıracak zamanın yoksa bu oyun sana göre değil zaten. Oyunun olayı grind lvl 1de de aynı 80de de. Ayrıca respec olayı bu kadar takılacak bir mevzu değil eğer kendim beceremem çöp olur diyorsan bi tomar build var nette ac sıfır riskle oyna. Ha illa kendim yapacam diyorsan zaten lvl 70-80 görmeden seni nelerin beklediğini bilmeden kasacağın karakter buyük ihtimal çöp olcaktır bu kacınılmaz. lvl 80 e geldiğimde düşürdüğüm regretlerle beraber totalde bi 35 recpec point birikmişti ki bence yeterli bir şeyleri düzeltmek icin. Birde 1-50 arası 7-8 saatte kasılıyor bir kac tip okunursa falan yani çalişan eden insan bile 3-4 güne yeni charını hazır edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bu arada yüksek enerji armor+chaos inoculation deneyen oldu mu? CI ile life 1'e düşünce low life sayılıyor mu? Yani bunu alınca "%30 spell damage on low life" nodu çalışıyor mu? Witch ile bir deneyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pardon çalışan max life. low life değil. bir kere oyunun oynanışı keyifliyse arpg'ye zamanım var, max lvl yaparım güle oynaya. ama aynı karakteri sıfırdan kasmaya zamanım yok. kaç tane sınıf var zaten, sıfırdan karakter kasacaksam gider onları oynarım. oyunun aynı sınıfı baştan açtırması 2013'te ayıp. neyse offline builder buldum da oradan birşeyler hazırladım iyi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 6 ay önce çalışmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Cık çalışmaz, daima max lifetasın. Ama melee damage on full life çalışır mesela. CI genelde blood rage melee/ranged buildlerle sinerjide kullanılıyor. Vaal pact + ghost reaverla baya etkili, yalnız son sürümde VP melee ağacın çok içine girdi biraz daha zorlaştı almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sam cyclone yalnız şu an en rezalet skill sanıyorum. D3 ww arıyosan öyle bişey yok bu oyunda. Bir de ranger oynaması en bayık class, daha doğrusu bow buildleri çok bayık. Ben aslında sana discharge önericem benim oyunda en çok zevk aldığım build ama vaal pactin canına okudukları için 15-20 node ağacın etrafından dönmek zorunda kalıyosun. Yine de tamamen unique item kombinasyonu üzerine kurulmuş çok güzel bi build. 80k dps e kadar ulaşıyor void battery weapon ile. Onun dışında sen kesinlikle cold crit falan tarzı bi range build oyna yoksa d3 teki melee hissi bu oyunda yok. Ben de poe hardcore da ölüp ölüp d3 e başlamıştım, barbarın level 1 de moba vuruş hissi falan mükemmel gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar