Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camelot Unchained aka Dark Age of Camelot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi of o videoyu izledim direkt o kalabalığı görünce direk DAOC geldi aklıma abi harika olacak oyun harika!!! ne albion ne başka bişey direkt çıksın yapıştırcam alcam ya. Çok güzel oyun harika olcak deliricem abiiiiii
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Sene 2015 wow grafiği bile yok oyunda. AFSasfas.

Seyi sormak lazım en onemlisi o. Kolye takmayı unutup hasiktir ben 15 dakkaya anca gelcem olayı var mı?

Ahah emain macha teleporter
Mesaj tarihi:
Oyun tabi ki bu şekilde çıkmayacak.Sanki haftaya çıkacakmış gibi yazmışsınız.

Adamlar motorla uğraşıyorlar.Şimdilik daha çok performans üzerinde duruyorlar.Şu anki animasyonların da geçici olması lazım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Harir said:

Oyun tabi ki bu şekilde çıkmayacak.Sanki haftaya çıkacakmış gibi yazmışsınız.

Adamlar motorla uğraşıyorlar.Şimdilik daha çok performans üzerinde duruyorlar.Şu anki animasyonların da geçici olması lazım.

haklısın grafikler abartıldıgı kadar kotu olmıcak bana kalırsa soyle bır vıdeo var

vine.co/v/iMDjBZWhXHp
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Beta 1 mart ayında açılıcak.Dün beta1 ile ilgili bir livestream yaptılar.Beta1 katılmak için alınması gereken paketler 60$dan baslıyor.Acıkcası bu sene bu oyunun cıkabileceğini düşünmüyorum.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sacma sapan haberler cıkıyor arada oyun sıtelerınde ama hala elle tutulur bısey yok beta1e bıle baslayamadılar henuz bune abı 2013te baslamıslar 2017 olucak hala bısey yok
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok yavaşlar yada bazı sorunları var bize çaktırmıyorlar. 1 tane video yayınladılar teeee ne zaman, hala elle tutulur bir şey yok. 4.000K para toplamışlar, hala da toplamaya devam ediyorlar ama neden bu kadar yavaş ilerliyorlar çözemedim.
Mesaj tarihi:
Tam olarak hazır olunca çıksın da biraz gecikse de olur.Warhammer gibi buglarla çıkmasından iyidir.

IT forumu pek takip etmiyorum ama bu sene beklemeyin bence oyunu.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu oyundan çok umutlu idim, ama en son character koşu animasyonunu görünce, hele o poposundan kanat çıkan Irk da denk gelince vazgeçtim umutlanmaktan.

Hala öyle ise hiç gaza gelmeyeyim.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...