BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Sene 2015 wow grafiği bile yok oyunda. AFSasfas. Seyi sormak lazım en onemlisi o. Kolye takmayı unutup hasiktir ben 15 dakkaya anca gelcem olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi of o videoyu izledim direkt o kalabalığı görünce direk DAOC geldi aklıma abi harika olacak oyun harika!!! ne albion ne başka bişey direkt çıksın yapıştırcam alcam ya. Çok güzel oyun harika olcak deliricem abiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 BonePART said: Sene 2015 wow grafiği bile yok oyunda. AFSasfas. Seyi sormak lazım en onemlisi o. Kolye takmayı unutup hasiktir ben 15 dakkaya anca gelcem olayı var mı? Ahah emain macha teleporter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Oyun tabi ki bu şekilde çıkmayacak.Sanki haftaya çıkacakmış gibi yazmışsınız. Adamlar motorla uğraşıyorlar.Şimdilik daha çok performans üzerinde duruyorlar.Şu anki animasyonların da geçici olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Harir said: Oyun tabi ki bu şekilde çıkmayacak.Sanki haftaya çıkacakmış gibi yazmışsınız. Adamlar motorla uğraşıyorlar.Şimdilik daha çok performans üzerinde duruyorlar.Şu anki animasyonların da geçici olması lazım. haklısın grafikler abartıldıgı kadar kotu olmıcak bana kalırsa soyle bır vıdeo var vine.co/v/iMDjBZWhXHp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Sitesinin içeriğini değiştirmişler. İlk sayfada test görüntüleri var. Güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Uzun said: Sitesinin içeriğini değiştirmişler. İlk sayfada test görüntüleri var. Güzel olmuş gordum yanlız karakterler ozurlu gıbı yuruyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Beta 1 mart ayında açılıcak.Dün beta1 ile ilgili bir livestream yaptılar.Beta1 katılmak için alınması gereken paketler 60$dan baslıyor.Acıkcası bu sene bu oyunun cıkabileceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 açılsa da kötü de olsa görsek oyunu. Oyun bu gidişle 2017 yazına falan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ulen MJ daocu 18 ay gibi bi zaman diliminde yaptınız bu mu kastırıo sizi PÜİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 sacma sapan haberler cıkıyor arada oyun sıtelerınde ama hala elle tutulur bısey yok beta1e bıle baslayamadılar henuz bune abı 2013te baslamıslar 2017 olucak hala bısey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Çok yavaşlar yada bazı sorunları var bize çaktırmıyorlar. 1 tane video yayınladılar teeee ne zaman, hala elle tutulur bir şey yok. 4.000K para toplamışlar, hala da toplamaya devam ediyorlar ama neden bu kadar yavaş ilerliyorlar çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Tam olarak hazır olunca çıksın da biraz gecikse de olur.Warhammer gibi buglarla çıkmasından iyidir. IT forumu pek takip etmiyorum ama bu sene beklemeyin bence oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 oha hala bu oyunu takip mi ediyorsunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Hala grafikler knight tadında ama o cok entresan. Öbür türlü kalabalık savas mı kaldırmıyo aceba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Bizim foruma başlık tagleri lazım ya. Mesela Camelot Unchained [vaporware] falan gibi. Başlığa girenler neyle karşılaşacaklarını bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesela Spark "Abi her şeyi bırakırım bunu oynarım" derse oyun kesin sikko çıkacak. Yada bölüm modu Azmo veya Mortisse direk bu tagi alsın konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Gidiyor lan 80 dolarım galiba ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Yavaş yavaş UI de yerine oturmaya başlamış.. Tabii ki de daha kat etmeleri gereken bir ton yol var ama buda bir şey .. Diğer oyuncularla grup kurulduğundaki görüntüyü yayınlamışlar.. Benim hoşuma gitti.Okumak isteyenler buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bu oyun bıtmezz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bu oyundan çok umutlu idim, ama en son character koşu animasyonunu görünce, hele o poposundan kanat çıkan Irk da denk gelince vazgeçtim umutlanmaktan. Hala öyle ise hiç gaza gelmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=SHaXdWvQHEg building olayını abarmışlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 yazmayın abı su konuya gordukce delırıom gelmez bu oyun gelmıcek boyle bılelım en guzelı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=y_Gt2IXrRYI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 http://ci.memecdn.com/139/7320139.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar