Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Netflix bozuldu, durup durup technical difficulties diyor. Sunuculari kaldiramadi sanirim sezon 3'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 oh haftasonu güzel geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 IZLEYEMIYORUM! PARAMLA REZIL OLDUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 haftasonu izlerim bende(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 İlk bölümü bitirdim şimdi, bu sezon sanırım biraz iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Ilk uc bolum gitti, cok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 dün gece oturdum bitirdim hayatım boşluğa düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 maratona başladım ben de. ilk 4'e baktım, bi tanecik twist oldu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 İlk bölüm fazla ağır tempoluydu, ele aldığı konu itibariyle normal gözükse de evet öyleydi. Oradan sinyali verdi, sonrasında da yavaş gidiyor. Çıka çıkmaz oturup bitiren arkadaşlarım "Abi bu sezon öncekilere göre zayıf olmuş biraz" demişlerdi, haklılar şimdilik gördüğüm kadarıyla, bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Ilk 3 bolum olarak daha zayif geldi bana da. Ama biraz da konunun geldigi yer dolayisiyla. Yavas yavas izlerim ben ama, oyle maraton yapacak kafam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 S3-E13/Doug http://i.imgur.com/gHI3CLc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 AHAHAHAHHAHA zoe: i like trains gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 YENİ SEZON NE ZAMAN GELİCEK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Böyle tüketim toplumu olmaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu sezon biraz bayik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ben rus baskani cok sevdim, uzun adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 frank artık gavatlığı bıraksa güzel olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Agir basladi ama eski sezonlar kadar saglam. Sembolizm fazla izleyicinin yuzune vuruluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 3. sezon iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Shean said: frank artık gavatlığı bıraksa güzel olacak gibi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 daha iki bölüm seyrettim. Doug niye viski için enjektör kullanıyor? İlk yaptığında damara direk viski mi basıcak dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kokmasın üstü başı diye yorumlayıp fazla durmadım üstünde, bana da mantıksız gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ne biçim bitti ya, pek beğenmedim. Clair Underwood'u, Skyler White'a rakip yapmak için kasmışlar heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 3. sezon rezalet. Resmen hayretler içerisinde izledim. Diziye karakterini veren Underwood gücünden eser yok. "Başkan olmak kolay değil" imaı verilmek istense de klişe oyunlarla karakterin çizgisini bozarak saçmalamalarla derail ettiler olayı. Ergen Claire tavırları, beyinsiz Frank kararları ve davranışları... Olayları öngörememeleri... Hiç Underwood davranışları değil bunlar. Rezalet sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 sezon öbürlerine kıyasla zayıf. ama öyle çok da yerden yere vurasım gelmiyor. epey güzel yanları var. sonu çok kötü. hiç yakışmamış. öyle son mu olur be. sanki sezon finali değil reklam arasından öncesi sdf. gördüğüm en heyecansız cliffhanger çabası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar