Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben bir ara oynadim biraz fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ulan hero forge ne oldu diyorum ben de iki saattir craftı arıyorum. meğer içine etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hero forge yükledim. mikrosu iyi olan kazansın oyun olmuş. düşen itemlerin statları yok mu? armor etkisiz gibi. sadece rare silah düşünce damage arttı. bu nası oyun la süper müper diyodunuz kurdum mikro oyunu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hero forge geçti yetişememişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 :( bu tarzdabaşka oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Arma said: hero forge yükledim. mikrosu iyi olan kazansın oyun olmuş. düşen itemlerin statları yok mu? armor etkisiz gibi. sadece rare silah düşünce damage arttı. bu nası oyun la süper müper diyodunuz kurdum mikro oyunu çıktı. simdi olay sadece micro dan ibaret degil Bende oyle zannediyordum da 500 lu rank lere gelince biraz ogrendim. Muhtemelen bilmediginiz seyler -Size gelen puzzle aynen karsidakine de geliyor. -Topladiginiz manalari gelecek round a saklayabiliyorsunuz. -Ayarlardan advance mod var skill loadout u ayarlayabiliyorsun. Mesela soyle bir taktik vereyim; Berserkerla oynuyorsun karsina paladin geldi(Skiller: power strike-yesil balta, vengeance, shield ve crit%100 veren). Puzzle acildiginda once hangi renk agirlikli ona bak. Diyelim mavi renkten çok var. Toplayabiliyorsan once onlari topla. Dikkat etmen gereken attack kuplerini 3 er 3 er toplamak mumkunse. Manalari topladik hiçbir skill kullanmiyorsun ilk round. Adama bakiyorsun sadece o ne yapiyor diye. Kendine shield basarak kullandiysa mavileri ikinci round acildiginda crit skilli+vengeance+yesil balta iste neyse skilli onu atiyorsun. Zaten canin cok az kaldiysa ilk round dan, adam direk. Wizard a karsi berserker call mi ne oyle bir skill var attack kupleri veren. Onun bulundugu loadout secmek mantikli olabilir. earth yani yesil manalari reflect e kullaniyorsa power strike falan atmadan surekli 3 lu attack ve blocklayan shield basiyorsun gibi gibi iste. android oyunu hakkinda guide yazdik bu da oldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 fifa 14 oynadım bugün baya iyi buldum. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nekro said: Muhtemelen bilmediginiz seyler -Size gelen puzzle aynen karsidakine de geliyor. -Topladiginiz manalari gelecek round a saklayabiliyorsunuz. -Ayarlardan advance mod var skill loadout u ayarlayabiliyorsun. üç kere oynayanın gayet anlayabileceği şeyler hepsi abi sdfg. oyunu derin göstermeye çalışıyorsun ama adamlar zaten diz boyuyken bileğe indirdi işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 valla ben bilmiyordum ilk oynadigim oyunlarda :) skill dolunca basiyordum falan rastgele. derin gostermeye calistigim da yok yahu keyiflik mobil oyunu iste oluru bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 takılıyorum abi ciddiye alma. crafting evet skillin üstüne geçebiliyordu bazen ama emeğin de bi önemi olmalı yani, uoda bile vardı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 mine craft mobilde nasıl? dokunmatiğe gitmiş mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nekro said: Arma said: hero forge yükledim. mikrosu iyi olan kazansın oyun olmuş. düşen itemlerin statları yok mu? armor etkisiz gibi. sadece rare silah düşünce damage arttı. bu nası oyun la süper müper diyodunuz kurdum mikro oyunu çıktı. simdi olay sadece micro dan ibaret degil Bende oyle zannediyordum da 500 lu rank lere gelince biraz ogrendim. Muhtemelen bilmediginiz seyler -Size gelen puzzle aynen karsidakine de geliyor. -Topladiginiz manalari gelecek round a saklayabiliyorsunuz. -Ayarlardan advance mod var skill loadout u ayarlayabiliyorsun. Mesela soyle bir taktik vereyim; Berserkerla oynuyorsun karsina paladin geldi(Skiller: power strike-yesil balta, vengeance, shield ve crit%100 veren). Puzzle acildiginda once hangi renk agirlikli ona bak. Diyelim mavi renkten çok var. Toplayabiliyorsan once onlari topla. Dikkat etmen gereken attack kuplerini 3 er 3 er toplamak mumkunse. Manalari topladik hiçbir skill kullanmiyorsun ilk round. Adama bakiyorsun sadece o ne yapiyor diye. Kendine shield basarak kullandiysa mavileri ikinci round acildiginda crit skilli+vengeance+yesil balta iste neyse skilli onu atiyorsun. Zaten canin cok az kaldiysa ilk round dan, adam direk. Wizard a karsi berserker call mi ne oyle bir skill var attack kupleri veren. Onun bulundugu loadout secmek mantikli olabilir. earth yani yesil manalari reflect e kullaniyorsa power strike falan atmadan surekli 3 lu attack ve blocklayan shield basiyorsun gibi gibi iste. android oyunu hakkinda guide yazdik bu da oldu evet. hocam anladım bunları epey bi oynadım farklı bi olay gelir belki level atlayınca dedim ama yok. level 20 adamla benim farkım yok. item yok. talent demişler 2 tane var. skilldede level atlayınca bşiler gelmiycek galiba. mesela reflect açtım tırt bi atağınada denk gelebilirim. skillede denk gelebilirim. şans ve mikro işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Humblebundeldan gelen star command oynuorum güzel, FTL tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 df said: fifa 14 oynadım bugün baya iyi buldum. tavsiye ederim. evet evet, ben de tavsiye ediyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 evt oyun iyimiş, 0.99 değer bitmeden alın humblebundeldan playstoreda yok sanırım oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 reampage said: evt oyun iyimiş, 0.99 değer bitmeden alın humblebundeldan playstoreda yok sanırım oyun. humblebundle'dna mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 evet güzel epey iyi hemde note 2de oynuorum biraz büyük olması ekranın daha iyi olur ama zoom oldugu için gayet rahatda oynanır, şimdilik epey detaylı geldi oyun FTL gibi ama geminin içini epey upgrade edebliyoruz ve hikayeside güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 fifa14ün beleş versiyon oynanıyor mu baya para vermeden yoksa demo gibi b işey mi. boşuna indirmeyeyim demo gibiyse zaten 8gb rootsuz makina kurmak için kasmam gerekcek 1.5gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yükledim bi maç yaptım ikinci girdiğimde sadece penaltılar açıktı. maç turnuva ve manager kapalıydı. 5-6 dolar civarı unlock. aldım ben memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 candy crushdan uzak durun. ben böyle eziyet görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 reampage said: https://www.humblebundle.com/ fifa diyorsun sandım anasını satiim. fifa mesajından sonra demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi benim dediğim oyun çok iyi lan herifler telefona FTL yapmış dahada featurelar kapalı gelicekmş bırakın fifayı ya telefonda bile casual gay oyunları oynıcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bundle cidden iyi punch quest kilitliyor, time bilmemne tam tuvaletlik, star bilmemne tam yolda kilitlenmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 FTL sevenler kaçırmasın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar