Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android cihazlarda oynanacak oyunlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Arma said:

hero forge yükledim. mikrosu iyi olan kazansın oyun olmuş. düşen itemlerin statları yok mu? armor etkisiz gibi. sadece rare silah düşünce damage arttı. bu nası oyun la süper müper diyodunuz kurdum mikro oyunu çıktı.

simdi olay sadece micro dan ibaret degil Bende oyle zannediyordum da 500 lu rank lere gelince biraz ogrendim.

Muhtemelen bilmediginiz seyler
-Size gelen puzzle aynen karsidakine de geliyor.
-Topladiginiz manalari gelecek round a saklayabiliyorsunuz.
-Ayarlardan advance mod var skill loadout u ayarlayabiliyorsun.

Mesela soyle bir taktik vereyim;
Berserkerla oynuyorsun karsina paladin geldi(Skiller: power strike-yesil balta, vengeance, shield ve crit%100 veren). Puzzle acildiginda once hangi renk agirlikli ona bak. Diyelim mavi renkten çok var. Toplayabiliyorsan once onlari topla. Dikkat etmen gereken attack kuplerini 3 er 3 er toplamak mumkunse.

Manalari topladik hiçbir skill kullanmiyorsun ilk round. Adama bakiyorsun sadece o ne yapiyor diye. Kendine shield basarak kullandiysa mavileri ikinci round acildiginda crit skilli+vengeance+yesil balta iste neyse skilli onu atiyorsun. Zaten canin cok az kaldiysa ilk round dan, adam direk.

Wizard a karsi berserker call mi ne oyle bir skill var attack kupleri veren. Onun bulundugu loadout secmek mantikli olabilir. earth yani yesil manalari reflect e kullaniyorsa power strike falan atmadan surekli 3 lu attack ve blocklayan shield basiyorsun gibi gibi iste.

android oyunu hakkinda guide yazdik bu da oldu evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

üç kere oynayanın gayet anlayabileceği şeyler hepsi abi sdfg. oyunu derin göstermeye çalışıyorsun ama adamlar zaten diz boyuyken bileğe indirdi işte :(
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Arma said:

hero forge yükledim. mikrosu iyi olan kazansın oyun olmuş. düşen itemlerin statları yok mu? armor etkisiz gibi. sadece rare silah düşünce damage arttı. bu nası oyun la süper müper diyodunuz kurdum mikro oyunu çıktı.

simdi olay sadece micro dan ibaret degil Bende oyle zannediyordum da 500 lu rank lere gelince biraz ogrendim.

Mesela soyle bir taktik vereyim;
Berserkerla oynuyorsun karsina paladin geldi(Skiller: power strike-yesil balta, vengeance, shield ve crit%100 veren). Puzzle acildiginda once hangi renk agirlikli ona bak. Diyelim mavi renkten çok var. Toplayabiliyorsan once onlari topla. Dikkat etmen gereken attack kuplerini 3 er 3 er toplamak mumkunse.

Manalari topladik hiçbir skill kullanmiyorsun ilk round. Adama bakiyorsun sadece o ne yapiyor diye. Kendine shield basarak kullandiysa mavileri ikinci round acildiginda crit skilli+vengeance+yesil balta iste neyse skilli onu atiyorsun. Zaten canin cok az kaldiysa ilk round dan, adam direk.

Wizard a karsi berserker call mi ne oyle bir skill var attack kupleri veren. Onun bulundugu loadout secmek mantikli olabilir. earth yani yesil manalari reflect e kullaniyorsa power strike falan atmadan surekli 3 lu attack ve blocklayan shield basiyorsun gibi gibi iste.

android oyunu hakkinda guide yazdik bu da oldu evet.

hocam anladım bunları epey bi oynadım farklı bi olay gelir belki level atlayınca dedim ama yok. level 20 adamla benim farkım yok. item yok. talent demişler 2 tane var. skilldede level atlayınca bşiler gelmiycek galiba. mesela reflect açtım tırt bi atağınada denk gelebilirim. skillede denk gelebilirim. şans ve mikro işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...