jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 mekanik mod a geçtim ben gayet memnunum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 selam. isteyen varsa yardımcı olabilirim. yurtdışından yollucam merakı sorusu olan model kit falan öm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Absolut said: Şimdilik 2 marka esigara yetiyor ve zaten 1 aya kadar bunu da bırakmam lazım. Azaltıyorum nikotini iyice. yaparsin..inaniyorum..ama cevrende cok ciddi temizlik sart ilk 1 ay en azindan icilen sosyal ortamlardan da uzak durursan cok faydali olabilir. daha once de yazdim..nikotin etkisi 48 saat..sonrasi tamamen sosyopsikolojik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Oooo elektronik sigara. alırım bi fırt. http://i.imgur.com/AcaTr6N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Hala eroll dışında bir alternatif göremiyorum şu elektronik sigara piyasasında diğerleri adeta taşınabilir nargile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 su baya iyi https://vusevapor.com/modules/Security/Landing.aspx resimdeki hazir hali 10 dolar, sarjli ve kartusu uzerinde satiliyor 7/11'larda bi kartus bi paket kadar gidiyor, 2 yedek kartus yine bakkalda 6 kusur dolar (marlboro pakedi ile ayni civarda) tadi falan super, kolay bulunuyor olmasi avantaj. nikotin orani baya iyi. trde var mi bilmiyorum. sigarayi birakmadan evvel 3 hafta kadar ictim memnun kaldim sigaradan daha iyi geldi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Evveet gne bir esigara topiğine gelmiş bulunmaktayım :P Ama bu sefer esigara kullanmadan sigarayı bırakmaya uğraşıyorum. Esigara cidden yardımcı oluyor ve stressi azaltıyor sigara bırakırken ama onu kullandıkça sigaraya olan bağımlılığım azalmış veya durmuş olmuyor benim için onu farkettim. Nikotindi dumandi vs derken sigara hissi ve nikotin hep elimin altında oluyor. O yüzden bu sefer (3-4 hafta oldu herhalde bırakalı) esigara kullanmadan bırakıyorum. Esigara kullanan arkadaşlara da tek diyebileceğim likitlerinizi güvenli marka ve kişilerden alın ve abartmayın kullanmayı. dana22 said: Absolut said: Şimdilik 2 marka esigara yetiyor ve zaten 1 aya kadar bunu da bırakmam lazım. Azaltıyorum nikotini iyice. yaparsin..inaniyorum..ama cevrende cok ciddi temizlik sart ilk 1 ay en azindan icilen sosyal ortamlardan da uzak durursan cok faydali olabilir. daha once de yazdim..nikotin etkisi 48 saat..sonrasi tamamen sosyopsikolojik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Sigarayı bırakmak sorun değil,isteyince çok kolay bırakılıyor 2 sene bıraktığımda oldu ama pek bırakamıyorsun ara veriyorsun. Elektronik sigarayı bu yüzden tercih ediyorum sigara yerine kullanmak daha iyi geldi açıkça şuan ciddi bir zararı da yok boğaz kuruluğu da yapmıyor,halsizlik belirtisi de ciğerlerimin ağrıdığını da hissetmiyorum çay - kahve ile iyi gidiyor,koku da bırakmıyor,baş ağrısı da yapmıyor. Daha ne olsun. Ciddi bir zararı ortaya çıkarsa mecbur bıçak gibi keserim ama şuan görünürde öyle bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Keserim gerekirse yerine kes kurtul gitsin nikotindi dumandı hepsinden. Sen de biliyorsun 1 tek gerçek sigaraya bakıyor tekrar başlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 dana22 said: Absolut said: Şimdilik 2 marka esigara yetiyor ve zaten 1 aya kadar bunu da bırakmam lazım. Azaltıyorum nikotini iyice. yaparsin..inaniyorum..ama cevrende cok ciddi temizlik sart ilk 1 ay en azindan icilen sosyal ortamlardan da uzak durursan cok faydali olabilir. daha once de yazdim..nikotin etkisi 48 saat..sonrasi tamamen sosyopsikolojik..bu gercek mi ya? bazen boyle gun sonuna dogru hafiften acikmissam falan ozellikle canim istiyor hala (1 hafta falan oldu birakali) fizyolojik istek 48 saat sonra bitiyor mu hakkatten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 paparnoz said: Sigarayı bırakmak sorun değil,isteyince çok kolay bırakılıyor 2 sene bıraktığımda oldu ama pek bırakamıyorsun ara veriyorsun. Elektronik sigarayı bu yüzden tercih ediyorum sigara yerine kullanmak daha iyi geldi açıkça şuan ciddi bir zararı da yok boğaz kuruluğu da yapmıyor,halsizlik belirtisi de ciğerlerimin ağrıdığını da hissetmiyorum çay - kahve ile iyi gidiyor,koku da bırakmıyor,baş ağrısı da yapmıyor. Daha ne olsun. Ciddi bir zararı ortaya çıkarsa mecbur bıçak gibi keserim ama şuan görünürde öyle bir şey yok.sigara kadar zararli olmayacagi asikar ama kimyasal olmasi dusunduruyor. zaten kanserojen partikuller yayiyormus cigere. nette bir ton arastirma var ama cok kisa surelik bir data oldugu icin kesin bir sey soyleyemiyor kimse. https://www.sciencenews.org/article/health-risks-e-cigarettes-emerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 DoruK said: bu gercek mi ya? bazen boyle gun sonuna dogru hafiften acikmissam falan ozellikle canim istiyor hala (1 hafta falan oldu birakali) fizyolojik istek 48 saat sonra bitiyor mu hakkatten? iste tarif ettigin form tamamen psikolojik ppt pdf kendi yari omru 2-4 saat metabolitleri yari omru 20 saate kadar uzayabiliyor..48 de atilsin.. birseylerle iliskilendirdigini hissetmen en basta seni uyarsin..sex tokluk aclik sarki alkol sosyal hayat...psikolojik bunlarin hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 nikotin sakizlari bantlari esigaralar her bir halt yasak abi..bunlarin hepsinin senin sigarayi birakmani zorlastirmaktan baska bir anlami yok..gercekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Çare champix. İlacı aldığınız sürece sigara içmeniz mümkün değil. Kutu bittikten sonra 4 ay içerisinde etkisi gidiyor. Sigaraya geri dönüp dönmemeniz sizin iradenize kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Sigarayı içme sebeplerimden biri de artık ağız tiryakiliği mi ne denir ondan olduğu için şu esigara olayını araştırmaya başladım. Denemek istiyorum şu modeli çok öneriyorlar: Redkiwi CE4+V3 Tekli Set Bir dalayım dedim konuya, bu kadar ayrıntılı ve geniş bir konu olduğunu bilmiyordum. Vay arkadaş. Yukarıdaki modeli önerecek, veya yardımcı olabilecek var mı? Bir de Türkiye'de hangi site güvenilirdir? Alışveriş yapanlar, bilgili olanlar yardım ederse sevinirim. Şu siteye ulaştım ekşiden falan, baya kişi övmüş ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 joyetech iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Esigara.us'a giriyoruz. Temizinden okuyoruz. RBA - RDA sistem nedir, pil seçimi, voltaj, coil sarımı kafalarını buradan öğreniyoruz abi. Sonra bunlardan alıyoruz. Sonra "eduerdo!" bakışı atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Eroll C hazır set ve Likit aldım o kadar okudum hala anlayamadığım şey buna şimdi Likit haricinde sürekli birşey almam gerekecek mi? Birde seçim iyi mi sizce fikir verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Likit dışında bir şey alınmıyor eğer kartuşlu sistemse bildiğim kadarıyla. Elindeki sistem başlangıçta idare edecektir ama 1-2 ay sonra bünye daha çok buhar isteyecek, daha çok buhar&aroma ile aldığın keyif artıyor haliyle. Sana tavsiyem bence RBA ya da RDA sisteme geçiş yapman olacaktır. Coil sarmak, pamuk yerleştirmek falan ilk başta biraz beziş gelebilir fakat iş hobi halini alınca oldukça keyifli. esigara.us bu forumu biraz hatim etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 alınmıyor sanıyorsun sonra her şey bozuluyor baştan alıyorsun falan slşdvmö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 gösteridğin likitleri nerden alıcaz peki anladığım kadarı ile türkiye de yok yurt dışı 1-2 site buldum ama senin bildiğin yer var ise daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Türkiye'de var. Buharistan diye arat google'da bulursun. Adam yurtdışından getirip üstüne %200 kar koyarak satıyor; ama en azından 1 günde eline ulaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Likitte orjinal bulabiliyor isen paraya sakın acıma. İçtiğin likit düzgün değilse hem sağlığına risk hem de alacağın keyif kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Buharistan da bulamadım cuttwood markalı likit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Şuraya koyayım dursun.Tüm forumlarda likitin iyi olduğu ve yabancı çoğu markanın önünde olduğu yazılmışYani türk yapımı gene bi endişe oluyor insanda ama . Dingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar