Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara


Wolas

Öne çıkan mesajlar

ekşi'den alıntı yapıcam.

said:
ego-c modeli için konuşuyorum, soranlar için kullandığım edevat şu: http://www.amazon.de/gp/product/B006QMZ36M/ref=oh_details_o00_s00_i00

envai çeşit marka ve model var, ben bu ego-c denen zıkkım da dahil olmak üzere sadece bir kaç farklı formunu eş dosttan denedim.

ben bu aletleri 3-5 sene önce tr'ye ilk geldiklerinde de denemiştim, o zaman başka bir model vardı ve rezalet birşeydi, eğer o 3-5 sene önceki furyadan sonuç alamadıysanız hemen söyleyim şu an satılanlarların onlarla alakası dahi yok.

bu edevatların "benim gördüğüm modellerinin!!" hepsinin bataryası aynı, sadece amperleri farklı. bu bataryaların üzerinde şarj durumunu gösteren led indicatorlü modelinden, pembe yanar dönerlisinden, götü başı ışıklı olanına kadar birsürü seçeneği var ama hepsinin yaptıkları tek iş "atomizeri" çalıştırmak. bunların üzerinde bir buton oluyor ona basınca aktive oluyor yani içerken o boka basmanız gerekiyor bu ego serisinin çoğunda, çekerken kendiliğinden aktive olanlar da var , aslında öylesi daha iyi bence ama neyse işte bilmiyorum.

bu atomizer, minik bir tankın içine doldurduğunuz nikotin içerikli likiti, artık karşısına alıp konuşarak mı ikna ediyor, yoksa ısıtarak işkence ederek mi bilmiyorum mantığını ama soğuk bir buhara çeviriyor, işte atomize ediyormuş koduğumun şeyi nasıl yapiyorsa.

bu atomizer minik ve biraz hassas bi parça, boşta çalışmaması, düşürülmemesi, suya doğrudan temas etmemesi gereken bir şey. belli bir ömrü var, bozuluyor, tıkanıyor veya boş nikotinsiz duman çıkarabiliyor, pek pahalı birşey değil ,sarf malzemesi olarak bulunabiliyor + setten bir sürü yedek çıkıyor (aldığın şeye göre), hani sipariş vercekseniz 3-5 tane yedek sipariş etmeniz iyi olabilir ortada kalmamak anlamında.

asıl olay kullandığınız likitte, onda da çok seçenek var.. deneyerek bulmanız gerekiyor ama en doğrusu bir kaç farklı likiti karıştırmak olabilir.

şunu da belirteyim, üzerinde camel parliament vs yazan likitlerin o sigaralar uzaktan yakından alakası yok , hani "la ben normalde parliament içiyodum gidip parliament alayim" diye düşünmeyin, parliamentin ben karamellisini hiç duymadım.

edit: günde 1.5 paket kırmızı winston box içiyordum artık içmiyorum,yanımda paket taşımıyorum, 25 tl lik 30ml lik likit 6.günde yarısına bile gelmedi , böyle gider mi gider , nereye kadar gider onu ben de bilmiyorum ama normal sigarayı kesinlikle aramıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bayağı bir araştırdım. Araştırmaktan sıkıldım. Çünkü donanımhaber'de abidik gubidik forumlarda geziyorsun bir şeyler öğrenmek için mecburen. Biraz kafa dinleyip 1-2 hafta içinde siparişi veririm. Tank stokta görünmüyor çünkü.

En son yaptığım konfigürasyon şöyleydi.

Bargainvapour sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. (sorunsuz siparişleri iletmiş herkesin, irlandalı olsa gerekti firma)

Aşağıdaki parçaları sipariş edeceğim :

Biansi Imist 1100mah battery
Imist Ireland battery

Vivi Nova Mini 2.0ml Long 4 Wicks
Vivi Nova Mini 2.0ml Long 4 Wicks

Imist / Ego Rapid usb charger cable
Imist / Ego Rapid usb charger cable

Fiş aparatını buradan daha ucuza elde edebileceğim için sipariş vermeyi düşünmedim.

Yine almayı düşündüğüm flavourart markalı likitler (en kalitelileri oluyor, dekang çin malı almayın) sitelerinde olmadığı için başka bir siteden sipariş vereceğim likit için.

dipnot: mesajda imla hatası olabilir. direkt başka bir forumdan yazdığımı yapıştırıp pati için editledim.

2.5ml'lik vivi nova inceleme videosu

http://www.youtube.com/watch?v=p6u23ZX3gPg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala tam bir arastirma yapilmamis zararlari hakkinda ama sigaradan az oldugu kesindir.
bende dusunuyorum gecmeyi sadece nikotin olan kartuslara ama hala emin degilim. etrafimda cok insan var kullanan artik sigarada icmiyolar imreniyorum tabiki. gerci az parada degil 60€ alet + kartuslar filan yine para ama daha az zehirliyorsa tabiki deger.

turkiyede yasaklanmasinin nedeni sadece nikotin bagimliligi yapmasi diye biliyorum. baska zararlari varmi iyice ogrenmek lazim kanserojen vs etkileri nedir tam bir arastirma yok su ana kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...