HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=sE-VRFj997I bastaki sarkiyi loop'a aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 oynaması eğlenceli birkaç frame önersenize soloda iş yapabilen excal loki ember rhino vauban oberon oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 baslangic olarak hangi frame i denemek lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 zevkl' olanlari deneyin iste cogu zevkli ben sey seviyom mumya gibi olan guzel mesela chroma guzel okcu hatun guzel en bileyim baya guzel var bi suru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Saçma bi soru olacak ama oyuna ilk defa başlamak için çok mu geç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 yoo aksine daha iyi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Claiborne said: oynaması eğlenceli birkaç frame önersenize soloda iş yapabilen excal loki ember rhino vauban oberon oynadım Frost dene. Defans bubble'ı atıyor. Özellikle bir şeyi koruma üzerine olan görevleri ileri wavelere kadar solo yapmana imkan verir. Ivara ve ash zevklidir. Nidus da yeterince multiplier biriktirebilirsen ölmek yerine multiplier harcıyorsun. Nova ile düşmanları çok yavaşlatmak veya hızlandırmak mümkün. çok iyi utility. Yavaşlatacak şekilde build yaparsan soloda iyi oluyor. Random gruplarla oynuyorsan tavsiyem frost veya trinity getirmen yönünde. HarveyQuinn said: Saçma bi soru olacak ama oyuna ilk defa başlamak için çok mu geç? Yeni content hypeı olduğu için en iyi zamanlar bence de. Başlarsan göreceksin ki bir sürü değişik mekanik var. Kafan karışmasın. Merak ettiğini sor. Bir kere öğrenince rahat akarsın zaten. Miraul said: baslangic olarak hangi frame i denemek lazim? Excalibur'u tavsiye ediyorum. Sadece o framele bile end game contenti yapmak mümkün. Neredeyse bütün görev çeşitlerinde iş yapar. Doğru buildle hayatta kalır öküz gibi dmg vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 mirage oynadım mesela pek bi olayı yok o yüzden sordum. nidus çok zevkli ama. deluxe skini de efsane yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 güncel contenti farmlayan bir clanınız varsa alırım bi invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 lanet olasi corpus dostum https://www.youtube.com/watch?v=kHBcVlqpvZ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 bu boston dynamicsin sahibi kim ya? çok elon musk kafası işler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 caponlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 moonwalka başlayınca koptum ahahaha (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 ben bunu yükledim de, 1-2 görev yaptım güzel gibi, oynarım belki. KILAN MILAN YILAN var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Starmapi açtım, ne var sırada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 fortuna'ya bounty disinda bir sey eklendi mi? ilk geldiginde oynadim biraz sonra takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 orası için, gece derdi olmadan solo bir şeyler kasmaktan bahsediyorlardı. ne kasıyoralr tam olarak? yeniyim, mr 11 henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 bounty ile reputation kasiyorsun, odul olarak custom secondary ve yanci blueprint. tabii materyal de istiyor mining, fishing falan ama onlar rep kadar surmuyordur. secondaryler acayip iyiydi. yanciyi biliyorum. yancinin tipi super ama. moa tarzi. hoverboard ile alakali seyler vardi. bir de kozmetikler var ama onlari hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 https://www.twitch.tv/warframe/clip/HeadstrongAgitatedWerewolfRiPepperonis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 @arcane teşekkürler cevap için. Oyunda o kadar çok şey varki yapacak. Vakit yetmiyor. En iyisi bir süre sadece standing için girmek olacak. Focus içinde bir warframe ayarlayabilirsem, günlük focus kasarım. Gerçi mr12 olduğundan focus cap biraz düşük olacak ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 On 21.01.2019 at 15:00, Densiz dedi ki: Oyunda o kadar çok şey varki yapacak. Vakit yetmiyor. benim bi arkadaş var adam her gün warframe oynardı saatlerce, sonra accountu banlandı bi trade bişeysi yüzünden sıkıntıdan gitti evlendi çoluk çocuğa karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 sıkıntıdan anime'ye falan başlanılır abi. evlenilir mi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 uzay simulasyonu olmuş. ilk defa ilgimi çekmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 https://forums.warframe.com/topic/1199557-update-28-the-deadlock-protocol/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar