yazuach Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bu nası bi kalabalık ya. WvW gibi kasıyor heryer mübarek öf. Warriorum aşırı tatlı oldu bu arada wardrobe sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ascraeus said: megaserver 1-15 lvl bölgeleri için geliyor sadece, tüm map için değil ilerki patchlerde kapsadığı bölgeler artırılcakmış sırayla World boss schedule'ı şimdiden geldi ki zaten megaserver'ın laf ettiğim özelliği bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Şu oyunu nasıl berbat bir hale sokarız diye sorsalar, ANet'in şu an yaptıklarının onda birini bile öneri olarka düşünemezdim. Megaserver olayı şehirlerde falan bok gibi çalışıyor. Bildiğin alman, fransız ingilizce konuşmayan ne kadar oyuncu varsa her defasında onların arasına atılıyorum. Taktir edilesi. World Boss'ların yeni spawn zamanları hakkındaki düşüncelerim zaten belli. Hatta guildlerle ilgili kısmında dediğim gibi ANet world boss spawnı için ödenmesi gereken ücreti abartmışta abartmış. Adam akıllı hiç bir guild bir kaç günde 1 kereden fazla boss spawnını kullanamaz. Kullansa bile haritadaki random oyuncu sayısına karşı yapılabilecek hiç bir şey yok. Sadece bu insanlar yüzünden harcadığın merit/influence çok rahat boşa gider. Wardrobe olayı PvE için iyi ama sPvP'nin ırzına geçmişler. Bir de dalga geçer mi hardcore pvp oyuncularına "pve'de level atlayabilirsiniz ya da tome of knowledge kullanın gari" demiyolar mı forumda; oyunu silip hello kitty online'a dönesim geldi. Bu da yetmiyormuş gibi zaten hali hazırda bir PVP set'im vardı ve çok sevgili Anet bunu silmiş. Tekrar elde edebilmek için de bana boş yere 6 tane transmutation charge harcattılar. Çok iyi düşünmüşler gerçekten. İstesen oyuncu kitlesini bu kadar fıtık edemezsin. Şu yeni PvP build olayını da çözebilmiş değilim. Silahlara sigil seçtim iyi hoş da armorlara illa tek bir tip rune atabilmek neyin kafası anlayamadım. Hatta bu rune'ü bile armor'a yamayadım galiba. PvP build ekranında bilr rune seçtim ve armor'umda hiç bir rune gözükmüyordu gene. Class değişiklikleri, traitler hakkında bir şey diyemeceğim. Körlemesine team queue'de bir maç yaptım ama takım iyi olunca rahat rahat aldık. Gözüme öyle çok çarpan bir şey olmadı. Yalnız forumda okuduğum kadarıyla necrolar kral olmuş. 9 saniyelik fear spamı yiyormuşsun; ama kendim daha denk gelemedim bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 LS Season 1 sonunun hayal kırıklığı, arada Feat patchine kadar olan boşluk, D3 Expansion çıkması, GW2'nin en sevdiğim yanı olan random world bossun düzenli raid şekline sokulması falan oyundan baya soğuttu. Girip WvW yapasım var, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Memmun olmadığınız yada hatalı şeyleri adamlara yazın bir etkisi olsun bari. Megaserver hedesindeki dil sorunu kolay çözülür. Kategorilere bölebilirler. + 5x hediye Transmutation Charge ı almayı unutmayın (promotions sekmesi altında) (20 saat sonra kalkacak) Traitler tuzlu olmuş :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 GW2 forumuna daha da bir şey yazmam. Adamlar "Casuals.." yazdığım için 1 ay şutlamış beni. Login olup da girmiyodum bayadır foruma dün gece çemkirmek için gireyim dedim 2 hafta önce banlamışlar beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Pvpde çok ciddi 2-3 sorun oluştu. Düzeltmeleri lazım en yakın zamanda. Diğer gelen yeniliklerden memnunum çok şükür. Pvp'de düzeltmeleri gereken şeyler.; 1. Görünüş önemli değil stadı etkilemiyor nasıl olsa diye shoulder ve helm için oyuncuların level kasmalarını beklemeleri kadar saçma birşey yok. Sürekli yeni karakter açıp silen 2 level karakterlerle pvp yapan bir ton oyuncu var oyunda. 2. Pvpde transmutation charges istemesi sorunu. Birçok kişi karşı çıkıyor bu duruma. Ha bence bir sorun yok o ayrı. Pve armorumuzu kullandığımız için pvpde de bir rahatsızlık duymadım. Ancak sadece pvp yapan insanlar için sorun teşkil edebilir. 3. Yeni gelen pvp mapi çok iyi ancak acil optimizasyona ihtiyacı var. Pvpmi yapıyorum wvwmü yapıyorum anlamadım. Aşırı kasıyor. 4. Necrolara acil nerf gelmeli. Nightmare rune ile birlikte 9sn fear atıyorlar mübarek ayıp. Bunun dışında yeni ödül sistemi çok çok iyi olmuş bayıldım. Wardrobe sistemini çok beğendim. Oynadığım karakterlere gelen yeni traitler çok hoşuma gitti ve tabiki yeni trait sistemi çok iyi olmuş. Pvp build olayı çok kullanışlı. 2. mainim warrior olmasına rağmen hambowun nerflenmesine çok sevindim. Şuan hammer/axe çok daha kullanışlı pvpde. Patchi genel olarak beğendim dediğim gibi. Ancak eksikleri var ve en yakın zamanda düzeltilmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Tequatl a katılabilmek için 1 saat önceden gidip beklemek zorunda kalmayız diye yenilikler iyi diyordum da megaserverı getirmeden şu 8 saat timer olayını getirmeleri yüzünden 1 buçuk-2 saat önceden girmek gerekiyor artık, 1 saat 20 dk kala katılmaya çalışanlar hardcap yüzünden giremedi. Garantiye almak için 2 saat önceden girip karakteri bekletmek zorunda kalıyorum 2 gündür. Zaten rezaletti, iyice sıvadılar lol ^^ Gerçi megaserver olayı da iğrenç bişey olucak büyük ihtimalle, düzgün bi servera düşmek için yine 1 saat önceden gitmemiz gerekecek kesin. Overflowdan çok bir farkının olacağını sanmıyorum. Ama şu anki durum her türlü kombinasyondan daha rezil resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Anet en kısa zamanda megaserver olayında geri adım atmazsa, oyun ellerinde patlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bu tequatldan falan bisey dusuyor mu? en son hatirladigim 2-3 chest mi ne veriyodu champ bagden hallice. 2-3 aydir hicbi world evente gitmedim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Tequatl'a has silah skin'i ya da mini tequatl falan düşüyor işte. Geri kalanı çer çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ulan ne kasmışım http://imageshack.com/a/img845/4146/7cu5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 hatun iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 yazuach said: Şuan hammer/axe çok daha kullanışlı pvpde. Patchi genel olarak beğendim dediğim gibi. Ancak eksikleri var ve en yakın zamanda düzeltilmesi gerek. build pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Bu klasik hambow buildim pvpde kullandığım.; http://en.gw2skills.net/editor/?vIAQJASTjMd04ZVImhwJaAA94rq46UAK1j5sLOA-TkAg0E4owxhjBHJOWcGIsIA Artık çift sigil olduğu için two handed weaponlarda hammera intelligence ve bowa battle ekleyebilirsin sigil olarak fazladan. Ben arms gitmeyi tercih ediyorum ancak tacticsde verebilirsin geri kalan traitleri arms yerine. Hammer/Axe için ise.; http://en.gw2skills.net/editor/?vIAQNAS3XjMd04ZVImhwJaAA94rq4yUYI1j5cLOA-ToAg0E4owxhjBHJOWcGIsIYLC 2 trait harici çok belirgin bir değişiklik yok ikisi arasında aslında. Hammer için ikinci buildde de diğer sigili intelligence yaparsın. Dual axe yerine axe/mace'de çok iyi gidiyor. Bu iki buildde pvpde çok kullanışlı. Ben hammer/axe ile daha çok verim alıyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 paralization 15% den 30% a çıktığı için mace-shield & gs la oynuyodum en son , şu axe buildine bakayım bide ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 asdfghjk http://www.youtube.com/watch?v=0iP4fNIRHOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 demin gireyim 30 dk takılayım dedim sabahın 10 unda lvl 40 zoneundaki championda 100 kişiden fazla vardı, megaserver nasıl bir collide ettiyse artık, copper aldım bütün adımlardan çoğu şey spawn olduğu saniye yok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bayadır girmiyodum.spvp girdim ama baya bir değişiklik olmuş.Sorum şuki 80 lvl pvp itemleri gittimi eşit değilmi artık?Üstümde normalde kullandığım eşyalar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Densiz said: asdfghjk http://www.youtube.com/watch?v=0iP4fNIRHOs asdadsasdas çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Pangold said: Bayadır girmiyodum.spvp girdim ama baya bir değişiklik olmuş.Sorum şuki 80 lvl pvp itemleri gittimi eşit değilmi artık?Üstümde normalde kullandığım eşyalar vardı. Pvpde armorunun bi önemi yok artık. Tamamen görsellik. Çıplak bile girsen fark etmez. Önemli olan pvp browserda seçtiğin seçenekler. Kullandığın silahlarda sadece silah türünü belirliyor. Damage, armor gibi şeyler fit herkesde spvpde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 weaponsmith şuan 500, bunu herhangi bir şekilde armorsmith 500e çevirmek mümkün müdür ? çevrilmez diye biliyorum ama bi umut sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 deil senin zirh buna benziyor ama deil galiba. sayfa basinda koydugun spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sadece chest aynı diğer parçalar arah, bot Phalanx helmet HOM dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Densiz said: asdfghjk http://www.youtube.com/watch?v=0iP4fNIRHOs AHAHAHAHHAHA geberecem gülmekten ahahhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar