Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

bugünün notları (önceki mesajlara bakmadım, verildiyse özür.

https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/updates/Game-Update-Notes-September-3-2013

elde bi 50g vardı. 40 lvl karakteri, 80 yaparım meslekle diyordum ama yalan oldu sanırım. Meslekle xp kasmayı geçtim, eldeki parayı varolan 80 i düzeltmek için harcayacağım anlaşılan :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
sword ile gayet rahat oynayabilirsin.

ikinci silahta ne kullanacağın swordun yanına ne koyacağında etkiler.

mesela d/d varsa swordun yanına pistol koyman akıllıca olur.

shortbow kullanacağım diyorsan swordun yanına dagger koyman daha iyi olur.

wvwde d/p çok popüler olmasına rağmen, dager/dagger alışan biri için hem d/p den hemde /sword/? buildlerinden daha efektif.

hangisinden daha fazla zevk aldığın önemli burada,
sword ile oynamak daha kolaydır, yine swordda en büyük tehlike karşıda ki zerk thieflerdir

s/d ile sb
veya
s/p ile d/d iyi olur

mesela

http://www.youtube.com/watch?v=nAjqFgDB02o
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi için teşekkürler.

Ben daha çok tek gezerim (yada yanımda 1-2 arkadaşım olur). Zerg işini sevmediğimden, sword/? efektif olur mu bilemediğim için sorayım dedim.

video ya birazdan bakacağım. teşekkürler.

video daki thief i pek beğenmdim ya :P. Aslında s/d ve bow düşünüyordum ama biraz daha araştırayım vazgeçebilirim.

Aslında d/d elementalist oynuyordum burakmadan önce. Yani d/d elementalistden sonra yukardaki video çok bayık geldi. Bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Elementalist, thief var kasılı. Başka birşey kasmamak için thief e birşeyler uydurmaya çalışıyorum.
D/d + b sıkıcı olabilir diye s/d + d/d (yada s/d + b) bir şekilde birşeyler uydurmaya çalışacağım. Sworddaki teleport, thieft deki monotonluğu alabilir diye düşünüyorumda =)

yoksa hiç bununla uğraşmayıp, efendi gibi elementalistlemi oynasam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir class ki istesen haritanın bir ucundan diğer ucuna bir kere bile invisten çıkmadan gidebiliyorsun.
Karşındaki en ağır bunker buildli adam olsun gene de bala göte en az 9k vur. Hatta yetmesin arka arkaya 2 kere 9k vur zaten o sırada karşındaki ölüyor.
Crit tanrıları yanında değil mi? 9k vurman gerekirken 1-2kcık mı vurabildin? Üstüne hp'de %50'nin altına mı düştü? İlk maddeye geri dönüyoruz.
Evet çok yetenek istiyor =)

Bir de WvW'de ne solo ne de zerg içinde ranger oynamayın. Şu anki WvW metasında rangerların yeri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

Karşındaki en ağır bunker buildli adam olsun gene de bala göte en az 9k vur. Hatta yetmesin arka arkaya 2 kere 9k vur zaten o sırada karşındaki ölüyor.

bu kısmı fazla abarttığını düşünüyorum. Oyun başladığından beri thief ile oynuyorum en ağır bir bunker klasa en az bir 9k damage vurmak 25 might stacklayıp 25'te bloodlust yaparsan göte kadar berserk olursan evet olabilir ama 25 might staklamak thief icin pek mümkün değil, 15 saniye görünmez olsan bile 10 might stacklayabiliyorsun her görünmez olduğunda 2 might daha kazanıyorsun ama süresi kısa, hadi traitten ayarladın signet kullanınca 5 might daha verdi etti 15...zaten şu da var o sana 9k vurma ihtimali olan thief charı senin kesmen, onun seni kesmesi kadar kısa sürer sadece kimin ne kadar hızlı olguğuna bakar. full berserk bir thiefte 915 toughnes 11k da hp var. 1 vs 1 de bu özellikteki bir thiefi kesemiyorsan, bu thief oynayanın senden iyi olduğunun kanıtıdır bence, yoksa char, thief olduğu için kesmiyo yani seni
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

Bir de WvW'de ne solo ne de zerg içinde ranger oynamayın. Şu anki WvW metasında rangerların yeri yok.

Thief konusunda tartışmak istemiyorum. Zaten söylenmiş gerekenler.

Buda yeni moda oldu. Ranger'ı iyice köpek g*tüne sokmaya devam edin siz. Ranger dungeonda iş yapmaz, ranger wvwde iş yapmaz, ranger tırt, ranger şu, ranger bu...

Her rangerı aynı kefeye koyup ranger bok mantığını tabulaştırmaktan vazgeçin artık. 80 olup eline longbowunu alıp arkadan saçma sapan skill spamlayan rangerla buildini adam gibi oluşturan ve en çok nasıl yarar sağlarım diye düşünen bir ranger arasında dağlar kadar fark var. Classını adam gibi bilen ve oynayabilen bir ranger gayet güzel dungeonda yapar, solo roamda yapar, zergde de işe yarar.

Sosyal ağlarda paylaş

Herifcotr said:

Phoenixlin said:

bu kısmı fazla abarttığını düşünüyorum. Oyun başladığından beri thief ile oynuyorum en ağır bir bunker klasa en az bir 9k damage vurmak 25 might stacklayıp 25'te bloodlust yaparsan göte kadar berserk olursan evet olabilir ama 25 might staklamak thief icin pek mümkün değil, 15 saniye görünmez olsan bile 10 might stacklayabiliyorsun her görünmez olduğunda 2 might daha kazanıyorsun ama süresi kısa, hadi traitten ayarladın signet kullanınca 5 might daha verdi etti 15...zaten şu da var o sana 9k vurma ihtimali olan thief charı senin kesmen, onun seni kesmesi kadar kısa sürer sadece kimin ne kadar hızlı olguğuna bakar. full berserk bir thiefte 915 toughnes 11k da hp var. 1 vs 1 de bu özellikteki bir thiefi kesemiyorsan, bu thief oynayanın senden iyi olduğunun kanıtıdır bence, yoksa char, thief olduğu için kesmiyo yani seni

WvW'de staff ele oynayan biri olarak 1vs1'da zaten sadece kendim gibi bir staff ele'ye karşı anca şansım var. Onun dışındaki tüm classlar zaten ortalama göz-el koordinasyonuna sahip biri tarafından oynanıyorsa elin mahkum ölmeye.

SPvP'de gözümün önünde full bunker guardian'ın hp'sini yarıya düşüren thief gördüm arkadaşım bana burada boşuna hesap kitapla anlatıyosun. Orada da full bunker, ne ölür ne ölmez d/d elementalist'imle +10k damage kaç kez kafama vuruldu saymayı bıraktım.

Ranger'ın WvW metasında yeri olmamasına gelince, şu anki durumda Zerg vs Zerg savaşı tamamen melee train üstüne kurulu. Yüksek sayıda warrior+guardian yanlarına conditionla desteklemek için necro ve healing için elementalist. Mesmerlerin zaten en büyük fonsiyonu quickness, mass invis falan her türlü iş yapıyolar. Keza thieflerde arada takılıyor. Şu meta'da ranger'ın yapabildiği maksimum şey elementalist gibi arkada takılıp aoe spamlamak. Ama bir staff elementalist'in aoe gücüyle ranger'ınkini karşılaştırmak komiklik olur. Healing desen keza aynı.

Ranger oynamayın demiyorum hobi olarak gene oynayın da rangerların yapabileceği her şeyi en az bir tık daha iyi yapabiliyor geri kalan classlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

SPvP'de gözümün önünde full bunker guardian'ın hp'sini yarıya düşüren thief gördüm arkadaşım bana burada boşuna hesap kitapla anlatıyosun. Orada da full bunker, ne ölür ne ölmez d/d elementalist'imle +10k damage kaç kez kafama vuruldu saymayı bıraktım.

Spvp olması daha bi vahim. Full bunker guardianı spvp de tek skile hp si yarılayan thief gördüm dersen, benimde uzaylıyla ilişkisi olan thief arkadaşım var derim. Biraz önce arkadaşım charıyla girdi baktı 23k hp var o full bunker guardlarda tek backstaba enerjisini yarılayan bir thief varsa işte o thief benim uzaylılarla ilişkisi olan arkadaşımdır. Lütfen abi "gördüm, duydum, varmış" gibi cümlelerle anlatacaksan durumu hic girme böyle konulara. Ve full bunker elementalistinle +10k damage yiyosan senin o charın bozulmus derim ben sana. Değiştir ya da garantiye gönder. Baksınlar bi armorlarına falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ovchinnikov said:

http://www.ebay.com/itm/Guild-Wars-2-PC-Heroic-Edition-CD-KEY-NO-Region-Lock-works-all-over-the-world-/151195480712?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item2333f3f288

bunu alsam türkiye'de çalışır mı ? eu serverlara girebilir miyim?

region lock yok diyor.
zaten us/eu ayrımı var mıydıki? yoktu sanırım :P. istediğinde karakterini açabiliyordun. Yamuluyorum olmuyorumdur umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...