lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 son durumlar nasıl bi yorum? freeplay zevkli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Benim karakter duruyor hala. Hatta birinden 5 dolar hediye bişi geldi. Prefferred player statüsünde karakterim. Şimdi olay şöyle. Lvl cap'e ulaşana kadar hep aynı terane. Bin tane şundan keseceksin. Xp gelecek. Asıl hikayeyle uzaktan yakından ilgilenmediğin sürece anlamsız bir "iş" oluyor. Şu an mmo rpg'lerin hepsinde olduğu gibi. Serverlarda gezegenlerde insanlar var. Zamanına uygun gidersen +4 görevleri yapacak adam mutlaka çıkıyor. Ama keyifli bir şey yok. Herkes standart mob kesiyor. World boss kesiyor. Sub olmayan herkes için oyun çok büyük işkence. Her yerden bize para verin yazısı fırlıyor. Quest ödüllerini, xpleri bile eksik alıyorsun. F2P oyunculara "hızlı koşmayı", "araç sahibi olmayı" sublara göre 10-15 level sonra veriyor oyun. Tam işkence. 200.000 credi para limitin var. İyi kalite speeder almak için 350k para vermen gerekiyor halbuki. Raidler sub değilsen paralı. Lvl cap'a varınca f2p oyuncular hiç bir şey yapamıyor büyük ihtimalle. Yani oyun duruyor ama neden oynanır bilmiyorum. Belki guildcek gidip geyik yapa yapa zindan dolanırsanız zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Benim account da duruyor ama gizli soruları falan kaybettim nasıl geri alırım bilmiyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 arkadaşlar dönmeyi düşünen varsa gelin bakın mutlaka ,pişman olmazsınız çok değişti oyun...harika oldu resmen piyasadaki en iyi mmo şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yavhehe.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Vulcan_Lionheart said: resmen piyasadaki en iyi mmo şu anda.. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 benim teyzem oynuyo çok iyimiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Aluriel said: Vulcan_Lionheart said: resmen piyasadaki en iyi mmo şu anda.. lel sana lel asil.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 SWtOR F2P modelinin kötü olduğunu biliyordum ama bu kadar da tahmin etmemiştim. Halil pazarlama resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ben geri döndüm, subs da actim, oyun çok zevkli geliyor şu an, çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 shadow of revan iyi olmuş gerçekten, özellikle solo operation yapabilmek ayrı bir olay olmuş combat support droide bayıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bizde 5 kişi geri döndük ama ben sub açamıyorum, başka kredi kartı istiyor, limit olmasına rağmen anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 knight online bile iyi şu oyundan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 seni oraya alalım o zman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Herkesi kendimiz gibi sanmasak güzel olur aslında. Sizin oynamadığınız her oyun kötü olmuyor malesef. Kaldıki popüleriteye bakıp oyun seçme sağlıklı bir davranış mı? Sorsan zor oyun seviyorlar hatta sandbox bile istediklerini söylerler. Fakat gidipte zor veya sandbox oyunlara başlamazlar. Pvp sevdiğini iddia edip pve oyunlarda takılanlarda var. Bu gereksiz paragrafı yazma nedenim, başka oyunları oynamayan veya o oyunlar hakkında düzgün bir bilgi sahibi olmayanların o forumlara gidip yazılar yazması. Yeni birşey denemek isteyenlerde gelip bu yorumları okuyup yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Vulcan_Lionheart said: seni oraya alalım o zman ? sizden izin mi alacak insanlar oyun hakkında yorum yazmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 O onun hakkında yorum yazmak için sizden izin mi alacak? peki ya ben? Ben oyun hakkında yorum yazanın hakkında yazılan yoruma yazılmış yoruma yorum yapmak için kimden izin alacağım? peki bir başkası oyun hakkında yorum yazanın hakkında yazmış olduğu yoruma yazılmış yoruma yorum yapanın yorumuna yorum yaptığı durumda kimden izin alacak? edik: önce bunu bi çözelim, sonra oyun muhabbeti devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 adam hakkında yorum yazabilirsin istediğin kadar. ama git bu topicten demek post atana yorum yapmak mı oluyor? beyin bedava tabi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Abi bu thread okyanusun dibinden nasıl çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Belliki adam oynadığı oyunu seviyor. Komik bir karşılaştırma ile en kötünün bile daha iyi olduğu iddia edilince sinirlenmiş. Çok üstüne gidiyorsunuz böyle oyuncuların :( asdf @Aluriel Birisine git bu topikten demek elbette doğru değil. Fakat insanları tahrik edip kışkırttıkdan sonra gelen tepkiyide biraz olsun normal karşılamak gerekir. Dediğin gibi beyin bedava sen de kullan. http://www.youtube.com/watch?v=ql-aYE4awic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Swtor ne ilk defa sizden duyuyorum kinayt gibi bisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Densiz said: @Aluriel Birisine git bu topikten demek elbette doğru değil. Fakat insanları tahrik edip kışkırttıkdan sonra gelen tepkiyide biraz olsun normal karşılamak gerekir. Dediğin gibi beyin bedava sen de kullan. git bu topikten demeye getiren mesajın neyini normal karşılayayım. oyun çogiyi mükemmel ötesi derken yorum oluyor da, knight onlinedan hallice deyince tahrik mi? bu arada nasıl kullanayım beyni mi? böyle mi? Densiz said: O onun hakkında yorum yazmak için sizden izin mi alacak? peki ya ben? Ben oyun hakkında yorum yazanın hakkında yazılan yoruma yazılmış yoruma yorum yapmak için kimden izin alacağım? peki bir başkası oyun hakkında yorum yazanın hakkında yazmış olduğu yoruma yazılmış yoruma yorum yapanın yorumuna yorum yaptığı durumda kimden izin alacak? edik: önce bunu bi çözelim, sonra oyun muhabbeti devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ciddi ciddi o mesajamı takılıyorsun, üzüyorsun ama :(. Birde alıntılayıp laf atmışsın kırıldım biraz. tutupta 10 sayfayı okumadım, "oyun çok iyi mükemmel" kısmını kaçırmışım ben. Niye bu kadar agresif ve ciddi yazıyorsun her şeyi? Adamla kişisel bir problemin mi var bilmiyorum ama altı üstü "seni oraya alalım" demiş laf atan kişiye. Knightdan hallice nerede demiş? orayı da kaçırmışım ben. Okuduğumuz şeyler aynı mı emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Densiz said: ciddi ciddi o mesajamı takılıyorsun, üzüyorsun ama :(. Birde alıntılayıp laf atmışsın kırıldım biraz. tutupta 10 sayfayı okumadım, "oyun çok iyi mükemmel" kısmını kaçırmışım ben. Niye bu kadar agresif ve ciddi yazıyorsun her şeyi? Adamla kişisel bir problemin mi var bilmiyorum ama altı üstü "seni oraya alalım" demiş laf atan kişiye. Knightdan hallice nerede demiş? orayı da kaçırmışım ben. Okuduğumuz şeyler aynı mı emin olamadım. ciddi misin bilmiyorum da kızacak kırılacak bi şey yok ortada. baştan söyleyeyim çıksın aradan kimseyle bi problemim yok benim bu konuda. ciddi/agresif mesaj kısmına gelirsek, sana öyle gelmiş bence sadece. 10 sayfa okumana gerek yok zira ilk 9 sayfa geçen yılların mesajları zaten. neyse madem bu kadar zorlandın takip etmekte, bak bilale anlatır gibi anlatayım olayların gelişimini. bu yıl adamın ilk attığı mesaj su çok güzel millet, gelin hadi oynaşak temalı bi mesaj. hatta bi adım daha ileri götürüp piyasadaki en iyi mmo olduğunu bile iddia etmiş. ben dahil 4-5 kişi de gülüp geçmişiz zaten. devamında knight onlinedan hallice bi oyun olduğunu söylemiş başka birisi. bu eleman da altı üstü kovmuş topicten oyunu beğenmeyeni. ben de izin mi alıyoruz post atmak için diye sordum. sonrasında da seninle tartışmamız başladı az önceki mesajda "takıldığımı" söylediğin mesajınla kesinlikle aynı değilmiş okuduğumuz şeyler, ben eminim orasına. sen okumamışsın bile çünkü bahsi geçen mesajları :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Oyun artik ilk on mmo arasinda denebilir. Kotuden iyiye donen ff14 gibi birsey oldu. Zor is basardiklari. Edit: ben hep sevdim o ayri konu tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar