tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 triallar bitti hype bitti bu cephede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bingildak said: oyun o kadar kötü ki. hesabımı recovery edeyim dedim. forgot my password diyorsun. mail adresini yazıyorsun. "buldum kanka yolluyorum" diyor, sonra hiçbir şey gelmiyor. hehe. kendi kendilerine "oyun kötü millet mağdur olmasın" sistemi implemente etmişler. iki dk beklersen en geç geliyor sıkıntı yok ayrıca gmail kullanıyorsan güncellemeler kısmına düşüyor mail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 hotmail kullanıyorum, 2 hesap denedim, ikisine de gelmedi. zaten indiresim yoktu, bahanesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bu mallar oyunu moyunu bırakıp şu yeni trailer vari animasyon işine girseler, şöyle 20 bölüm 5 sezonluk, old republic ten öyküler hesabı yemin ederim tarihe geçecekler haberleri yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 class storyleri devam ettirseler aslinda. isin mmo tarafi falan kalmadi cunku swtor bir mmo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Binaaleyh swtor bir oyun da deguldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 SWTOR çok güzel oynuyorum bu günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ben story denedim de olmadı ya. kombat şey gibi geliyor, hikaye izleyeceksin sürekli zevk almadığın reklamları izlemek zorunda kalıyorsun. kombat kötü olduğu için questler, fpler fln hiç zevk vermiyor bana :( agentla bitirmeyi baya istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bıngıl bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Knights of the Fallen Empire ' ı kim yaptıysa eski bioware ekibi olamaz. Tamamiyle SWTOR dan ayrı bir oyun olmuş.Heralde eski KOTOR ekibini falan topladılar. Star Wars hayranı olup SWTOR u fail olarak gören birisi olarak diyorum.Yeni hikayeyi kesinlikle oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ya ben bile oturdum yukledimde iste combat o kadar kotuki dayanamadim oturup oynamaya. Zaten girer girmez bi overwhelm yedim ota boka cartel coin koymuslar, kanser olmak itsemiyorsan caetel coin alican diyor oyun direk heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yahu su oyunu zaten main/chracter quest bitirmek dışında oynayan varsa yetodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sadece story questleriyle level atlayıp ilerlenebiliyor diye gaza gelip indirdim geçen gün. ulan level 16 questinin ödülü silaha git expansion al yoksa kullanamazsın diyor, ne aptal iş bu ya? level 50+ vs itemi olsa neyse skill bar yetmeyince quickbar sayısını arttırayım dedim onada para istiyor en son level 20 oldum, f2p ler az exp kazanmaya başlıyor bu leveldan itibaren dedi *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Chastor said: Knights of the Fallen Empire ' ı kim yaptıysa eski bioware ekibi olamaz. Tamamiyle SWTOR dan ayrı bir oyun olmuş.Heralde eski KOTOR ekibini falan topladılar. Star Wars hayranı olup SWTOR u fail olarak gören birisi olarak diyorum.Yeni hikayeyi kesinlikle oynayın. http://www.youtube.com/watch?v=YTZxrB3RqRk çok gaz trailer hazırlamışlar ama accountumu sattım çok geç artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Şu an subscribe olanlara eski ek paketler ve knights of the fallen empireı veriyorlar. Ayrıca 1 tane de 60 level karakter açma seçeneği veriyorlar.Eğer revanın hikayesini oynadıysan yeni accountla da devam edebilirsin. Edit: Ayrıca yeni ek pakette tatava yok direk hikayeyi oynuyorsun.Saçma sapan questler v.s. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 companion'lar cok guclu olmus, 3 sari 2 gri mob tanklayip, ustune benim karakteri olmeden healliyorlar. yani oyle bir hale getirmisler ki, atak vermenize bile gerek kalmamis, companioni onden salip, mutfaga gidip kahve yapabilirsiniz, companion her turlu olduruyor ne varsa. size kalan tek sey lootlama. companionsiz oynasan bile oyun kolay, cunku moblarin healthlerini cok dusurmusler, coguna tek atiyorsunuz nerdeyse... casual modeda mass effect oynamaktan beter su haliyle. bravo ya bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 "Also known as the "The game is so easy, you don't have to play it. Now your companions play the game for you" expansion." said: yazmışlar zaten dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 simdi bitirdim chapter 1 i 65 falan oldum ama pek begendim diyemeyecegim. zaten cok kisa arti yanimizdaki arkadaslar super healer, arada dovusup ara video izliyoruz bolca :) hikaye de eh iste ilerde ne olur bilemem ama mantardi bu chapter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 KOFTE, bir kac saatlik episodic telltale oyunu gibi olmus. konuda biraz mass effect 2'den, biraz ginga eiyuu densetsu'dan arak, star wars evreniyle harmanlamislar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Kotor1 ve kotor2 kesmedi, oyunu yükleyip tekrar oynamaya başladım. Free to play eskisi gibi leş ama, düşen silah armoru falan kullanamıyorum, hatırladığımdan beter olmuş, ilk zamanda yoktu. Tüm karakterlerim ve elemanları çıplak geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Beyler eğlencelik başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 son durum hala positive... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 film dalgasına HYPE yapan var mı? SWTOR ULAN! asfdskgs şaka lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Kısmetse bu akşam yeni exp. lı ve olarak başlayacağım. :) Tatooine ye beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 ben de aldim gazi basladim bugun, su ismi 4 kelime olan serverdayim sdf :D vitæfinis, sith marauder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar