Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 fizban said: Darksun said: Etiler de sağlam yağıyor ama her taraf ıslak olduğu için tutan birşey yok :Detilerde yagan saglam degil darksun efendi. tek zengin sen degilsin insanlari kandirmayailm. İşyeri çok zengin naparsın. 14-15 arasında yokoldu kar :p Etilerin neresinden bakıyorsun fizzz, nasıl göremedin o havayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 di said: Tutmasin olm kar mar, manyak misiniz ? Hayir bi de tutunca cikip oynuyonuz karda falan egleniyonuz sanki... maltepe gecen tuttugunda rahat 2 saat gencler kizli erkekli oynadilar. Ilk duydugumda kiza tecavuze ediyorlar zannetmistim meger kar topu atiyorlarmis asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 frenlerin ilk kez bu kadar caresiz kaldigini gordum araba da isten eve fren yapmadan geldim, frene basinca da bisi farketmiyordu zaten arabanin gotunun hafif hafif saga dogru kayisinin insanin ice sicmasini saglayan o haz tarif edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 araban var derdin var yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kermit said: vapurla geçerken sıkıntı olmuyo hey allam lskdj sanki vapurun dibinde oturuo. hiç mi yürümen gerekmio abi karda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 freelance çalışıyordu o ya, vapurla mutfaktan salona geçiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ha anlaşıldı paşanın keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Eskişehir hem soğuk hem karlı anasını satayım gidemiyom antalyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bursa'dan bildiriyorum pazar günü tüm tutan karları eritip bizi vıcık vıcık balçık içinde gezmek zorunda bırakan havayı kınıyorum. madem tekrar yağacaktın BU KADAR ÇABUK ERİYECEK NE VARDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Dworgian said: kermit said: vapurla geçerken sıkıntı olmuyo hey allam lskdj sanki vapurun dibinde oturuo. hiç mi yürümen gerekmio abi karda? Kar seviyorum ben ya hiç daha kar yağarken dışarda vs işim olduğunda şikayet etmedim. Tam tersi kar yağarken mutlu mutlu gidiyorum. Bide eet freelance çalışınca nadirde olsa vapura biniyorum jgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ne güzel ya. Ben etilerde otururken, çalıştığım yere en yakın kişi olduğum için, "gerekirse yürüyeceksin açacaksın" dediler hep, böyle kara bata çıka bela okuya okuya gittim kaç kere. insanlar "ehe servis gelmedi de bekledik höhöyt" diye saat 11 12 lerde gelirken :D O günden beri hazzetmiyorum kardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ankara'da kar başlamış diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Bir saat kadar yağdı durdu. Konum: Yaşamkent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Sabah 07:55 gibi havada kar tanecikleri uçuşuğ duyuyordu. İstanbul - Kıraç ( Avrupanın göbeği) >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 kıraç abi orası orda yazın bile kar yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 kıraç neresi la ilk defa duyuyorum 20 senelik istanbulluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 esenyurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 istanbula yeni avm açar gibi mahalle semt açıyolar sanırım bende ilk defa duydum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 istanbul un her yeri kirac zaten..200 300 sene once geyik avina cikilan yerlerde simdi bloklar var. bu hizla 100 sene sonra edirneden kocaeline yekpare blok olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Kirac esenyurt beylikduzu aslinda buralardan yeni il cikar da millet Istanbul da oturuyoruz desin diye bisi yapmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Valla bende arkadaş 8 sene önce Gürpınara taşınınca dalga geçmiştim orası İstanbul mu diye. Tekirdağa daha yakındı :) İşe kıraçta başlayınca bize de İstanbul içi oldu artık. Tüyap'a gelmeden , Beylikdüzü'nün Tem'e doğru uzantısı gibi çok bilinecek biryer değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 narstil nerdesin kıraçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Valvyn said: Kirac esenyurt beylikduzu aslinda buralardan yeni il cikar da millet Istanbul da oturuyoruz desin diye bisi yapmiyolar aynen ya oraları niye il yapmıyorlarlar ki anadolu tarafında da ümraniye sancaktepe çekmeköy kartal topla buraları yeni il yap mis gibi. ümraniye bile tek başına il olabilcek kapasitede. kadıköy göztepe beyoğlu beşiktaş buralar kalsın istanbul olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ümraniye dediğin yer Anadolu'nun göbeğinde neredeyse, Sancaktepe'den falan kesmek lazım. Avrupa'da da Bağcılar'dan sonra kesseler yeterlidir, Spark falan başka plakaya geçse kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 mecidiyeköyüde alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar