Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Red said:

yalnız şaka maka şuan noyan acc alıp gelse yine 6 ay yazmasına izin verilir. lan futbolda ibne fener yazınca perma ban yiyorsun. adamlar komple zarar git gel forumu piç ettiler. hala devam.

şu aqu'yu admin yapın adam kökünü kurutur hepsinin sdfs

aynen abi noyan neyse de bu forum ne şakirtler ne faşistler ne liboşlar gördü böyle bozulmamıştı şimdiye kadar üye olmadan da takip ederdim muhabbetleri de ne biliyim böyle fantasiler görmedim.birisi derki;burası benim oyunalanım çık git der.birisi validenle mmo oynayabilirmiyim falan koca koca da adamlar yazık..
Sosyal ağlarda paylaş

http://images.wikia.com/morph-society-4real/images/a/a9/Bravo_Bravo.gif

ananlı babanlı seviyeye inilmiş... esh'in yapmasını beklemezdim şahsen. sequo falan zaten kıvama sahip bir kişilik değil. gocunulmuş ki bu kadar sinir yapılmış, yavercik.jpg'i destekler nitelikte.

aslında gülünüp geçilincek bir şey. hani sequo uğraşsın da esh neden anan seviyesine iniyor.

black-ice alkışlar sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yalnız şaka maka şuan noyan acc alıp gelse yine 6 ay yazmasına izin verilir. lan futbolda ibne fener yazınca perma ban yiyorsun. adamlar komple zarar git gel forumu piç ettiler. hala devam.

şikayet edeyim de garbage'dan bile ban yediğinden komple uç. fenere küfür var. zegnaya pm atayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aqu adamla bff lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Herif dediğin bensem yaptığım sadece dalga geçmek, isim takmak diğer üyeleri güldürmekti. Buna normal kalitedeki her insan şakayla karşılık verebilir vermese bile insanca karşılık verebilirdi.

Benim ki esh'e gram nefretim falan yoktu sadece takılıyordum yoğun da olsa ama iyi oldu ki bu olay bize Esh'in seviyesini gösterdi ki Sequo ile aynı kulvardaymış.

Çoğu kişiyi alan yetkililerini falan realdan tanıyor onlardan da aldığı bir gaz var tabii, kayırma var demiyorum ama kimseyi tanımayan bir üyenin yapacağı şey değil trollemeye annen diye girmek.

Nedense fazla alınmış yaver konusuna, Tevekkelli değil ne zmn bir topicte ona yaver desem bir daha o topiğe post atmıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bulaşmak istemiyorum yakama sardırmamak adına ama tepki vermeye vermeye de biz neden oluyoruz bazı şeylere.

anan diye konuya girip ciddi tehditler savurmak harbi çok bayağı bi olay. sequo parasını verip noyanı üstüne salarım diyor, diğeri üstü kapalı reel de bulurum diyor. mazereti ise yaver denilmesi.

ciddi söylüyorum 0ne falan 10 kat değer kazanıyor gözümde. adamın o kadar üstüne gidiliyor da bir kere bile ağzını bozmadı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

hiç bulaşmak istemiyorum yakama sardırmamak adına ama tepki vermeye vermeye de biz neden oluyoruz bazı şeylere.

anan diye konuya girip ciddi tehditler savurmak harbi çok bayağı bi olay. sequo parasını verip noyanı üstüne salarım diyor, diğeri üstü kapalı reel de bulurum diyor. mazereti ise yaver denilmesi.

ciddi söylüyorum 0ne falan 10 kat değer kazanıyor gözümde. adamın o kadar üstüne gidiliyor da bir kere bile ağzını bozmadı daha.

Kalite düşüşünü en ezik kullanıcıların tavır farkından anlayabiliyoruz zaten yıllara göre.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Biyik said:

Gaboo said:

ananı bacını dedeni isa musa değil atatürk kurtardı falan diye alınıyolar sanırım

1.şu "kurtarma" lafına da hayranım. neyden kurtulduysak.

2.istiklal harbi'ni bile kurtuluş savaşı'na döndürmüşler.

3.istiklal ne demek kurtuluş ne demek? ne alakası var?

istiklalimize mani olan güçleri yenilgiye uğrattık.
o yüzden istiklal harbi demişler.
ama bu istiklal lafı sakıncalı geldi muhtemelen birtakım kimselere, ondan "kurtuluş"a dönmüşüz.

ben çok anlamam bu bilgisayar işlerinden de sen acaba bir virüs programı olabilir misin? troleybit virüsü gibi bir şey?

Adam adapte oluyor, geliştiriyor kendini ondan koydum buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

cicibeybe said:

MeSh said:

bu popomda patladı.. kabul etmiyolarmış sonucu resmi belge olmadan. belge de gelmedi yani.. hatta hala gelmedi elime 6 haftayı geçti heralde. bi de bunun üzerine yeminli tercümandan çevirtmen lazım falan dedi oradaki memur ne kadar geçerliliği var bilmiyorum.

Abi toefl'dan 107 almıştım, verdim gerekli belgeleri
Sarıkamışta yaptım askerliği, ingilizcemi bir kere kullanmadım, kimse sallamadı zaten
Boşver o yüzden

hahahaha
"KOMUTANIM BU TOEFL GÖNDERMİŞ..."

"HAHAHAH SARIKAMIŞA VERİN SALAĞIIII, GÖRSÜN TOEFL'İ TERSTEN"
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...