progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://collider.com/wp-content/uploads/now-you-see-me-poster.jpg said: An elite FBI squad is pitted in a game of cat and mouse against "The Four Horsemen," a super-team of the world's greatest illusionists. "The Four Horsemen" pull off a series of daring heists against corrupt business leaders during their performances, showering the stolen profits on their audiences while staying one step ahead of the law. Mart 2013'de çıkıyormuş film. Yönetmeni çok başarılı olmasada kadrosu iyi. Birde The Prestige havası var. http://www.youtube.com/watch?v=4OtM9j2lcUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 alfred miydi o? bi de sountracki inception'ın sountrackine benziyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 kesin ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 soundtrack woodkid adlı grubun run boy run parçası olması lazım. hatta http://www.youtube.com/watch?v=lmc21V-zBq0 bu arada ben woodkidin kliplerini çeken ve gruba da dahil olan yoann lemoine'in harika bir yönetmen olduğuna inanıyorum. misal bu filmi de o çekse düşünmeden 10 verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kadro çok başarılıymış, muhtemelen çerez bir film olacak ama izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Vizyon Tarihi 7 Haziran 2013 ama imdb de 31 May 2013 (Turkey) yazio bune şimdi neye kime bakacaz... rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 moriQ said: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UA2XnXXoiso ahaha. aynı babam gibi uyuyor reis. uyanması falan epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 "I wasn't actually sleeping, I'm a beta tester for Google Eyelids. I was merely updating my Facebook page."demiş reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 boyle filmler izleyip ozeniyorum, yasaklansin bence bu tarz filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Guzel film, epey eglendik izlerken, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 abi bu morgan freeman nedir allah askına ya.. adam her filmle birlikte default geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Bugün izledim iyiydi eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi sarışın hatun Melanie Laurent =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 fena değildi ama kadroyu yeterince iyi değerlendirememişler gibiydi. bir de final pek tatmin etmedi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Film güzel baya, rahatça izlettiriyor kendini. Birkaç senede bir böyle illusion/magic filmi de iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Benim çok hoşuma gitti özellikle o numaraların falan açıklamaları gayet keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Final baya iyiydi kurguyu çok güzel oturtmuşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 jacabo said: boyle filmler izleyip ozeniyorum, yasaklansin bence bu tarz filmler ben de özendim ya sihirbazlık setim falan vardı 10 küsür sene önce heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ikinci yarısını izlememiştim bu filmin vakit bulunca izleyim bari. O özentilik şeysi bendede oldu ya deste alıcam d&r a uğrayınca hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 inyormaynd said: Final baya iyiydi kurguyu çok güzel oturtmuşlar.. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Red said: inyormaynd said: Final baya iyiydi kurguyu çok güzel oturtmuşlar.. wat Şu işin aslı nedir ya arkadaşımda sonu çok iyiydi dedi ama benim okuduğum baya kötü bitti wtf tarzı yorumlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sonunda saçma bişey olcak diye bekliyodum yorumlardan da efsane bağlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar