Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Lilith said: insanların 2 haftada neyin sıkıp sıkmadığını ölçen bir aygıt filanmı var? :> Valla aygıtı bilmem de D3 oynarken 2 hafta dayanamayıp sıkılan çok insan var. Ve bunu anlamak için aygıta gerek yok :D Bir de. Zombi teması ne zaman demode sayılacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: sabonis said: I Am Alive oynayan var mı ya? repetetive falan denmiş, puanları da iyi değil ama sırf atmosferi için alasım geldi resmen, fazla indie destekçisi oldum son zamanlarda. bu arada dün miasmata kaçırdım ona yanıyorum ya!!!! Sorunluymuş PCde, donma lag falan oluyormuş herkeste, yorumları okumadan alma aman diyim Bunu okudum da 1-2 kişi demiş, gerisi yoo yok öle bişi demiş. Gameplay ile ilgili bilgin var mı. Biraz izlemiştim youtube ama devamlı aynı şeyleri mi yapıyorsun tabii bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Devamlı aynı şeyi yapıyorsun. Zombie çeşitliliği yok. Questler tek düze. Kombatların challenging bir havası olmadığından monotonlaşıyor. Bunların dışında oyunun hiçbir kötü tarafı yok. Gayet oynanabilir. Sadece mükemmel bir şey bekleyerek başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Oyunda zombi yok zaten. Benim en çok canımı sıkan berbat sonu ve ps2'den kalma grafikleri oldu. Onun dışında o kadar da kötü sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Aceace said: Bir de. Zombi teması ne zaman demode sayılacak çok merak ediyorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qWDrwTro5zE oyun eğlenmek için çok bol malzeme sunuyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sam b ya en iyi coop karakteri ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 awesomenauts girer mi indirime gene %75 filan? kaçırdım. 2 tane lazım eğer fazladan olan varsa, benzeri fiyatta bir oyun ile trade edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 barbu said: awesomenauts al 3 tane 10 dolar iamaneldergeek koduyla da yarım doları vermezsin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ooo %25 pahalı bu yarım dolar molar anlamam ben sdf. Nası cimrilestik bu kadar lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Şu '' Editor's choose ''oyunların listesi nerede ? Amazon hesabıma login olup baktım hala bu listeyi göremedim .hangi oyunlar var listede bilelim, Darksun said: Şunu aldım 4.99 a otomatik 5 dolar düştü. hehe editors choice a durmadan oyun ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 barbu said: Ooo %25 pahalı bu yarım dolar molar anlamam ben sdf. Nası cimrilestik bu kadar lan ahah. steamde tek kopya 3.39 olmuş en düşük şu ana kadar, 3 tanesi burda steamin en ucuzundan daha ucuz yani ama tabii 3 kopya lazım değilse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 3-pack i 3-pack ile karşılaştırıyorum. steam de 2.26 dolar dı tanesi. burada 3.33 e denk geliyo. indirim kodu %kac indiriyor? ya hesapladığımız bir sakız parası resmen ama işte alıştık indirime bir kez. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=amb_link_368726022_2?ie=UTF8&docId=1000728511&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=right-blog-0&pf_rd_r=1NP898BRKNDYWBYZQFNG&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1450383862&pf_rd_i=979455011 Editor oyunları başlığı bu, 5 dolarınızı buralarda kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 X-Com eski oyunlar paketine %50'den daha iyi bir indirim gelir mi diye son 24 saate kadar bekledim, inmedi insafsız. O fiyattan aldım mecbur, Winter Sale benim için kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 AscAnsio said: Steam Announces Weekend Encore to Its 2012 Holiday Sale Gamers will have a final opportunity to get their favorite games on Steam. A select number of the most sought-after titles from the Steam Holiday Sale will reprise their biggest discounts for two additional days. The Encore Weekend begins at 10am PST on January 5th (Saturday) and run until 10am PST on January 7th (Monday). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ulan yoğunluktan hiç açıp da bakamadım store'a. gerçi geçen sale'da baya bir şey almıştım, ondan sıkıntı yokku des. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Xenus said: AscAnsio said: Hehe, X-Com Collection'ın bu ekstra günlerde indirime girmemesi için dua edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 380$ harcamışım indirimler başladığından beri bugune kadar. Eğer iki gün daha uzatmışlarsa 400'ü de geçeriz sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 "...A select number of the most sought-after titles from the Steam Holiday Sale will reprise their biggest discounts for two additional days." Açıklamadan bu cümleyi cımbızla çektim, gazetelerin spor servisleri gibi. :) Yeni indirimler için heyecanlanmamak elzem, tatil boyunca sunulan oyunlar döner tekrar tekrar, temcit pilavı hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bu amazondaki satışlardan alıp sonra steame ekleyebiliyor muyuz yoksa Amazon'dan mı indiriyoruz steam gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Forge nasıl bir oyun, tavsiye eder misiniz? Ayrıca Secret World'ü bekliyorum. Bu haftasonu yalnızca önceden indirime girmiş oyunlar mı olacak. yoksa Secret World'e bir %50 gelme ihtimali var mı? Başka bir siteden alınca Steam'e ekleyemediğimiz yazılmış oyun için, bu doğru mudur? Yani Steam Key vermiyorlar sanırım diğer sitelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Forge Moba tarzı bir oyun, Dota 2 gibi, LoL gibi. Ben aldımdı arkadaşla ama çok buglı ve bazen yavaşlıyor kendi kendine. Bilgisayarım sağlam ama oyun kasılıyor. Update gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Yine total warı metroyu dayayacaklar indirim diye pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yekeyeke said: Bu amazondaki satışlardan alıp sonra steame ekleyebiliyor muyuz yoksa Amazon'dan mı indiriyoruz steam gibi? Bazı oyunlarda var bu özellik. Amazon'da oyuna ait açıklama sayfasında DRM: Steam yazmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar