Phyx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 anno 2070 tavsiye eden var mi nasildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bosver abi, 2071 cikar yakinda, onu alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kapalı iki oyun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 chivalry street fighter anno 2070 saints row carrier command Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 saints row 3 biri. diğeride tekken ya da street fighter'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dead island iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bayık bence bayağı. coop falan var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 coop oyunu zaten, sp oynamayı düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 o zaman es geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Phyx said: anno 2070 tavsiye eden var mi nasildir? settlers vari oyunları seviyorsan kaynak yönetimi/ticaret felan, anno serisi çok güzeldir. Anno 2070 teknolojik olan ve yenisi, anno 1404 de eskide geçeni 2 sinide dene =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Origin'de de güzel indirimler oluyor, her gün seçilen oyunlar 5 avro. Sherlock Holmes Collection'u aldım, $8.74'ten 6 oyun adventure sevenler için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 disciples III res. oynayan var mı? oyunu acınca cok sasırdım gırıs ekranında ve oyunda ahmet özhan'ın sesinden yemen turkusu'nden bolumler var.. ılgınc.. kasmayı hallettım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben denedim :D valla paslanmışız zorlanıyorum epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mount&Blade serisi ve Killing Floor geldi %75'ten Flash Sale'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 erucalavera said: dead island iyi mi ? çok iyi, coop olmasıda kaymağı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Killing floor flash sle'de 75% indirimde ,haberin olsun :gerçi tripware oyunları illaki giriyor 75% e, hatta1 autum saleden sonra birde red orkestra hafta sonunda indiydi fiyatları tripware oyunlarının bingildak said: flash salelerden çok mutsuzum... yok mu ya rage / killing floor güzel indirimli denk gelen sağda solda? özellikle rage istiyorum, 2 tane alacam şöyle 75% olsa süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Türkiye'de olmayan 2 oyun hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 saints row 3, street fighter 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 saints rowu neden satmıyolar abi turkiyeye anamadım cok mu ozel oyun nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Dev dildo türk ahlakını bozar, atalarımız dildoyla mı sefere çıkıyordu bre hayin?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 dün bi görev için evin birine girdim de neler neler dönmüş evde. dev dildo ile kalsa iyi =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Steam'de Türkiye'ye satılmayan oyunları yine Steam'den alabilmek için bir workaround var mı? Herifler göstermiyo bile oyunları, hayır ne olduğunu bilelim en azından göstermemek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yapıştım dün direk m&b le killing floor'a. bir şey sorucam Two Worlds II'e bakıyorum şimdi. oyun baya güzel gibi, multiplayer'ı da var? underrated mi yoksa oyun mu kötü bilemedim. var mı oynayan, multi deneyen? RPG yokluğunda multiplayer düzgün bir oyun çok güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yoklukta oynanır ama bir witcher bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 multiplayer tarafını merak ediyorum abi, witcher'da multiplayer yoktu. single oynamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar