bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 benim içimde kaldı dead island :( endless space'de çok ilgimi çekti elim gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Gitsin elin, oyun epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Flash sale felan diye endless space daha indirime gidebilir bence, son güne kadar bekleyin derim , indie oyunları 26 sına kadar mı ne indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arma 2 de aldım dayanamadım hep videolarını izliyorum bir alayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kotor 2 sith lords aldım oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Walking Dead'in iPad versiyonu nasıl? PC yerine iPad'e mi alsam? bilen var mı farkları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 YARABBİM 1 TANE BİLE İSTEDİĞİM OYUN YOK SANA ŞÜKÜRLER OLSUN PARALARIM CEBİMDE KALICAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aylar sonra steame para verip kotor2 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 xcomda 33 iskonto az ya 50 felan olsa alırdımda 33 doaşlr hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Call of duty modern warfarin en sonuncusuda indirimde alsammı yoksa daha iner mi ? birde bu steamde taksitli alışveriş yoktu degilmi paypaydan ödeme ile. ben şu ana kadar aldıgım tüm oyunlar peşin oluyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 x-com, dishonored'ı kapızlicam. bioshock 1 var mıdır acaba, onu da bi arşive atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 DareJedi said: Witcher 2 yi sonradan gordum ya neyse onun suresi yok kanimca son gune kadar bekleyelim bakalim. Begenmediginiz aoe top sellerda 3. durumda AoE3 ve expansionlari en iyi rtslerden biri zaten abi dogaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 götüm gibi oyun aoe 3 o tren fikri felan bildiğin berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Lol sen “tren fikrini“ begenmedin diye got gibi oyun oldu he evet tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 onu bunu birakin, gmg'de max payne 3 15$. http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/max-payne-3/ ama capsule'mus, almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 GERGE said: Deponia Gemini Wars A Valley Without Wind Conquest of Elysium 3 Two Worlds II Bunlara indirim gelse bana yeter. two worlds flashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Deponia Gemini Wars A Valley Without Wind Conquest of Elysium 3 Two Worlds II Bu ikisi %60 ve %75 girdi' aldim. Deponia da %50 ama %75 gelme ihtimali var ona, bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Lem :( Witcher 2 indirimi değişmiş demekki o aşağıdaki liste fiyatları sabit değil ucuza denk gelince almak lazımmış :( Kış indirimini beklerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 8'de mi geliyor yeni indirimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 nereye 8'de geliyor yeni indirimler? 24 saat 5 dakika diyor benim client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tamam da yılbaşında da 24 saat değil 36 saat falan sürüyordu indirimler bittikten bi 8 saat sonra falan da alabiliodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yalan söylüyorsunuz insanlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arma %50 max payne %75 awesumnuts %66 portal 2 %75 sleeping dogs %50 prototype %50 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Zaaa Arma ve Max Payne alanlar patladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar