Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 DareJedi said: http://store.steampowered.com/sub/15253/ Adventure sevenler bu paketi kacirirsa sonra cok uzulur soylemedi demeyin... yesterday ve next big thing güzel mi? Runawayleri alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Chivalry 16 dolar değer mi ya? Yoksa biraz daha inmesini mi beklesem winter sale da fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 2 video izlemiştim çok eğlenceliydi ama oyun ortalama altı belli yani, ben 50-75% bekliycem chivalry için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kotor 2 aldım ben, bulunsun eheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Redeagle said: yesterday ve next big thing güzel mi? Runawayleri alıcam sanırım. Ikisi de gayet keyifli hatta Yesterday runaway serisinden daha iddiali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Batman: Arkham City GOTY Edition hâlâ region problemine takılıyor, lanet olsun böyle işe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 black friday güzel oluyor ya steam değildi gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ben Arkham City'i ilk oyunuyla beraber 10 dolar küsür gibi çok komik bir rakama Amazon'dan aldım. Ordan Steam'e ekledim. Amazon'da ülke yasağı saçmalığını aşabiliyorsunuz. Bence böyle yasaklı oyunlar için steam yerine amazonda steamli satışlarını takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Heh amazonda steam ile aynı indirimleri yapmış, kuruşu kuruşuna aynı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 AHAH http://static.fjcdn.com/gifs/Every+time.+Just+thought+I+d+post+this+due+to+the_800826_4250231.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 çok iyi olmuş bu gif ya iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 x-com a elim kayıyo ama kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 borderlands 2 mi dishonored mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 fizban said: kotor 2 aldım ben, bulunsun eheu. ben 1ide aldım abv sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 X-com ile Walking dead i aldım , bu indirimlerde soyulcaz yeterince anlaşıldı. AoeIII ve Endless space i alsammı diye düşünüyorum =P Aoe yi bitirmiştim hoşuma gitmişti açıkcası.Endless space inde campaign i yokmuş sanırım, neden biraz daha uğraşıp iyi bir hikaye yapmazlar anlamam ya, sins de sırf skirmish olduğundan hoşuma gitmemişti, buda öyle herhalde. Campaign i olan space sim arıyorum duyurulur =P Empire at war tadında olabilir, salak salak custom game seçmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Witcher 2 yi sonradan gordum ya neyse onun suresi yok kanimca son gune kadar bekleyelim bakalim. Begenmediginiz aoe top sellerda 3. durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 max payne 3 ü sepete ekledim alsam mı almasammı kararsızım. ilk ikisi kadar iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bayagi iyi max payne. abi top seller olmasi super oldugu anlamini tasimiyor ki. millet aaa aoe 3 indirim helehele diye aliyordur simdi. 1 saat oynayip kaparlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Endless Space'i daha bu hafta tam paraya aldim ben. Neyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 nasıl endless space gerge? köprüden rahat geçiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Epey guzel. Hatta cok guzel tur tabanli 4x space oyunu iste. piyasaya surusuyle cikan 4x/rts lerden sonra ilac gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dear eshter ile walking dead'i aldım. ay başında fm 2013'e 45 dolar verdiydim keşke vermeseydim ama nostalji yapasım tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Flash sale a Dead island girdi 6.79$ a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dead Island çok mide bulandırıcı bir oyun ya geçen 30dk kadar bıngıldak ile oynadık allahtan elektrik kesildi de oyun kapandı :P Keyifli fena değil ama kamera sürekli shake modunda düz giderken bile yamuk gidiyormuşsun hissi veriyor. Rage 5dolar eder mi acaba ben de onu düşünüyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar