Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam premitleri yıkacakmış beyler...


samaella

Öne çıkan mesajlar

Mısır'ın önde gelen Selefi liderlerinden Şeyh Cevheri, katıldığı televizyon programında, Büyük Gize Sfenksi ve Gize piramitlerini yok etme çağrısı yaptı.

Mısır'da geçtiğimiz aylarda bazı radikal İslamcı grupların gündeme getirdiği piramitlerin yıkılması tartışması, Selefi lider Şeyh Mercan Salim Cevheri tarafından tekrar başlatıldı.

Mısır'ın el Masri el Youm gazetesine göre, Hüsnü Mübarek yönetiminde iki kez hapis cezasına çarptırılan ve Taliban ile bağlantısı bulunan Cevheri, Mısır'ın Dream TV2 adlı yerel kanalında, "put" olarak nitelendirdiği Sfenks heykeli, piramitler ve Mısır'daki bütün heykellerin yıkılması gerektiğini savundu.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/21915235.asp
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen aklımda bu olay vardı. Böyle bir haber duymamıştım ama durup dururken bir anda aklıma geldi. ulan bu radikal islamcılar put mut ayağına piramitleri, sfensksleri yerle bir etmesinler ne büyük utanç olur diyordum. Hah işte şimdi bu haberi gördüm rahatladım. Bence yıksınlar, yerle bir etsinler. Arap baharının ne bok olduğunu görsün dünya. Arap Baharı adı altında ABD'nin ortadoğu ve halklarını nasıl kendi amaçları doğrultusunda şekillendirdiği daha açık görülür belki inatla görmeyenler tarafından.

Şerefsiz Taliban Budha heykellerini yok etmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=7ndwNgeYMQU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nENvd7Zj1Qs&feature=related
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ABD'nin oluşturmaya çalıştığı yeni arap ve ortadoğu toplumlarının bir yan ürünü olacak bu tarz olaylar. Nasıl Libya büyükelçisi katledildi, protestolarda yüzlerce insan öldü olaylar çıktıysa bu ve buna benzer eylemler illa olacak. Çünkü başta olan tiplerin kafa yapısı böyle. Hoşgörüsüz, kendisinden başkasına yaşam hakkı tanımayan tipler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...