Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 dinozorun kafası duruyor bende hala: http://img72.imageshack.us/img72/4374/fot0069.jpg doritoslardan çıkan minik bi kart koleksiyonu vardı 30 kart mı ne böle ufak ufak, yıl 1992, oda duruyor full seri: http://img11.imageshack.us/img11/7788/fot0074.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ne tırsmıştım ya şu sahneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Beni en çok geren sahne budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Norak said: dinozorun kafası duruyor bende hala: http://img72.imageshack.us/img72/4374/fot0069.jpg istemsizce tebessüm ettim, başını saklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 jurasik park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 adam gibi dinazor seçsinler bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 güzel. gidilir izlenir. 3d yi de iyi kotarırlarsa baya gerebilir bazı sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ohysss gidilir her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hertürlü giderim. dinozorlar dergisi efsaneydi ya. bende 1-2 sayı hariç hepsi vardı. deli gibi açar okurdum, resimlerine bakardım. aradan 20 sene geçmiş olmasına rağmen hala dinozor bokuna coprolite dendiğini biliyorsam bunu dinozorlar dergisine borçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gz6jkQKuylo hold on to your butts! seyredesim geldi bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o değilde bu gelmiş geçmiş en iyi soundtrack olabilir ya kaç yıl geçti hala duyduğunda tüyleri diken diken ediyor fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 t-rex'in aslında tüylü olduğu gerçeği:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 (düzenlendi) On 08.11.2012 at 10:54, scorch dedi ki: tam sinemaya girdiği dönemde çıkardı şu dergi teheey ilk sayısını da sinemada izlemeye giderken almıştım cumartesi günüydü dayımla gitmiştik çemberlitaş şafak sinemasına da yer yoktu sandalye koymuşlardı kenardan sandalyeden izlemiştim. ne günlerdi ya la. izlenir her türlü. bütün seri vardı dergi kapanana dek, paleontolog olmuştum resmen. o maketi de 14. kattan düşürmeyi başarıp, sonra apartman bahçesinden toplamıştık ahah. bir de 3d gözlüklerle bakıyorduk dergideki 3d sayfalarına, çok iyiydi. o araba sahnesi de kitapta bayağı korkunçtu, hatta kitap genel olarak bayağı korkunçtu filme göre. bayağı gerilmiştim. muldoon'un ölümü filan bayağı farklıydı. Eylül 27, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 fosforluydu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 evet sonra renkli dış kabını da vermişlerdi, bir dergi/gazeteden verilen en iyi maketti o devirde hatırladığım. çok sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 bende baya dış kabını da toplamıştım ama kuyruğunun dış kaplamasının dergisini mi ne bulamamıştım sanırm. kuyruk kabak gibi açıkta kalıodu sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 48 dakika önce, Sam dedi ki: evet sonra renkli dış kabını da vermişlerdi, bir dergi/gazeteden verilen en iyi maketti o devirde hatırladığım. çok sevmiştim. renkli değildi mat yeşildi. istersen sen boyuyordun da kimse becerememiştir o yaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 ha evet boyamak lazımdı, ben yapmamıştım ama o halde bile iyi duruyordu yani. o güne kadar verilen şeyler maksimum gazetelerin kartondan kes yapıştır maketleriydi. uzay mekiği vs, hepsini yaparken ne eğlenirdim tey tey. o yapıştırma yerleri bükülecekse üçgen üçgen kesilirdi, tam böyle milimetrik kesmekten ne keyif alıyordum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 aynen ya, onlarca yaptım, zaman içinde topluca attık falan. o yaşlarda onlara ilgi duymayanları hep hor gördüm. aranızda varsa çıksın ortaya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Sam Neill, Laura Dern And Jeff Goldblum Confirmed To Return For Jurassic World 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar