Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ben de yeni filme beraber gideriz diye izleticektim ama star wars serisi kefil olunacak bir seri değil. 6 filmin 3 tanesi çok boktan. hani ben izlememiş olsam ve biri bana övüp övüp izletse annesine küfür ederdim 9 saatimi çaldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi yapma izletme öyle vallaha yazık günah.. jarjarla başlamasın bari, başa bi 4 koy aa yanlış cd oldu falan dersin ilk 30 dakka geçtikten sonra, ilerlemiş film olur gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abartmayın anasını satayim anneye küfredecek kadar da kötü değil üç film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 uzun serilere kötü giriş seriden korarır ya. ne yazuk ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Abi en azından jar jar annesine küfür edecek kadar kötü /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 jar jar en kötü şey olabilir sw evrenindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 jarjar aslinda sith lord olacakmis ama ilk filmden sonra tepki gelince senaryoyu degistirmisler yuzyilin geyigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 şu yeni filmde darth plagueisle ilgili bişiyler olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Yok abi şimdi düşünsene vader çıkcak "ayem yor fadır" dicek. İlk üç filmi izlersen buna "HAAAAAAAAAAAAAAAAA" diye tepki vermeyeceksin. İlk film jedilerin maceraları konulu çizgi film gibi başlıyor. Böceklerle konuşuyorlar sonra robotlara büyü atıyorlar falan. Hiç öyle 4. filmdeki gibi jediler falan diye felsefe yapılmıyor. Daha önce seriyi izlememiş biri çok rahat "bu ne lan" olabilir. Sonra iyice batıyor zaten medikloryan falan derken. İlk filmin yarış sahnelerini düşünürsen konudan bağımsız, bilimkurgu izleyicisi olmayan birini direk bayacak saçma sapan şeyler. Hele jar jar falan poooof. 1'den başladığın vakit bence bok gibi olur ya. Yani ne jedilerin bir gizemi olur, ne plot twist olur. 1. filmde gereksiz ve sw evrenine ilk kez girenlerin anlamayacağı tonla şey var bence. Yok abi bir bahane yalan bulayım 1'e girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ben ilk 1i izledim :P gerci carrefour korsan cd satiyorken star wars colletion almistim ondan once, dark forces, JK, ucus oyunalri filan ustune star wars monopoly ve satranc filan vardi icinde :P en cok yoda stories oynamsitim ama https://i.ytimg.com/vi/AQhFSf--yUI/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 dark forces, yoda stories, mysteries of the sith, rogue squadron, rebellion, x-wing alliance..... hey gidi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yeni teaser atmışlar https://www.youtube.com/watch?v=F4U6LeImFWw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 -Deno- said: DA2019 said: 38 senelik star wars fanıyım, Deno kadar lamerini görmedim. 5-4-2-6-3-1 38 senelik star wars fan'ı nasıl oluyorsun lan. yaşın kaç bicirik. bu arada hayatımda bu kadar saçma bir sıralama görmedim. sw fan'lığın kötü. iyi diyen varsa da tatavadır. Doğduğum günden beri fanım lan sana mı sorcam? Senin gibi ergenlik de "aa bu da neymiş" diyip funboy olmadık. /summon bıngıl :P Kaldı ki ne travma yaşıttık sana SWG zamanında belli diil. :D Senin sıralamanı ben yapayım mı? 1-3-6-2-4-5 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi hiçbir travma yaşatmadınız bana swg zamanında, ergen dönemimde bile frf olarak defalarca base'lerinizi göçerttik. bi beyaznoc döneminiz iyiydi o kadar. bi de tailor'ınız iyiydi, gülser miydi öyle garip bi ismi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 o anı da hiç unutmam, tepelerden geliyorduk sizin base'e, bi baktım mind pool çat çat çat 3 hamlede sıfırlandı. log'a baktım beyaznoc t21 ile affetmemiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 artık swg tarzı bişey olması zorda şu filmin gazıyla jedi knight serisine devam etseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 canon değil ki artık devam etsinler, anca rebootlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Emu canlansa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 https://www.google.com/starwars/ join the dark side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Osirix said: canon değil ki artık devam etsinler, anca rebootlarlar kyle katarnın olmadığı bi sw evreni olmaz ossun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 aynen abi ya. önceki sayfalarda da yazıp durdum tekrar +1 liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 http://hugelolcdn.com/hugegifs.com/i/7212.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Harrison Ford Demos His Star Wars Injury Using a Han Solo Doll https://www.youtube.com/watch?v=p0qrxL8oGbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Harrison Ford talk showlara çıktığında hep böyle kafası iyiymiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yaşı gereği normal. 73 yaşındaki bizim türk dedelere bakın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar