Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bright said: Kafasi astromech kafasi, govdesi ne idugu belirsiz. Sence ne droidi ? Bir tane astromech modeli olabilir, r4 dizaynı hala aynı bırakılmış olabilir, öyle bir placeholder olarak trailera o droidi koymuş olabilir. Ne bileyim abi ben, her şey olabilir? Ben bilmediğim için BİLMİYORUM diyorum. İzlediğim şey 1 dakikalık trailer olduğu için bilmiyorum diyorum. Belki de bombok bir film olacak, bilmiyorum diyorum. Çünkü bir bok bilmiyorum. Siz nasıl bu kadar çok bok biliyorsunuz onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Trailer'a placeholder koyulmaz genelde ? Adam herseyi koymus trailera bi de nasil birkac seyi cikarsan SW oldugunu anlamazsin falan diyorsun sasiriyorum acikcasi, trailerda: -Millenium Falcon -X-Wing -Ballztromech droid -Crusader's Lightsaber -Affirmative Action Trooper var yani, daha nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ahanda jarjarfililer basmış topiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p261x260/1604500_1525447571031699_8507256573499975196_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Abi mübalağa yapıyorum. Anlatmak istediğim şey trailerda filme dair HİÇ BİR ŞEY yok. Yani filmin eninde sonunda iyi ya da kötü olacağının kararını öncelikli olarak konusuna ve işlenişine göre veriyor olacağız, ikisine dair de hiç bir ipucu olmamasına rağmen trailerda nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz diyorum. Gerçekten konu hakkında indikatörü olmayan 1 dakikalık trailerdan filme verdict vermeyi çok anlamsız buluyorum, çok mu saçma düşünüyorum? Anlam veremedim abi bu kadar üstelemenizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Rewendor said: Ahanda jarjarfililer basmış topiği :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Hayır trailer İNANILMAZ olmuş, HASTASIYIM falan desem ben de sizinle aynı kulvarda yarışıyor olurum da onu da demiyorum ki. 3-5 bir şey attırmışlar geçmişler, ne iyi diyebiliyorum ne kötü diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 keşke kılıca kötü diyebilsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kılıç kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Xaenin derdini anladım ben :) Jarjarfili lafı zaten Lathspell içindi daha çok eheh. Filmde çok bişi belli değil doğru, ama zaten belli olsa onları değerlendirirdik, onlar belli olmayınca eldekileri eleştiriyoruz işte. Kılıç kötü, ki bence çok kritik bir detay bu. Lens flare görmemişin oğlu misali abartılmadıkça sorun olmaz, fragmana özellikle flareli sahneyi koymaları normal. X-Wingler başarılı, droidi bekleyip görmek lazım. Ama "şöyle saçma kılıç yapan adam vizyonu ve SW'ye bakış açısı hakkında da bir fikir veriyor" diye düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 trailerdaki ses de Andy Serkis'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 çizgi romanları kitabı oyunu vs haricinde seriye filmleri baz alarak bakarsak bu yeni filmi daha çıkmadan boklamak mantıksız zaten baya. daha ne kadar kötü bir sw filmi yapabilirler tekrar ? serinin 3 filmi zaten boktan. diğer 3'ü de çok eski fakat harrison reis han solo karakteriyle taşıyor filmi. bu film en kötü ihtimalle ep 1-2-3'ten daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ya abi millet gerçekten bu sw konusunda aşırı hassas oldu internet çağından mıdır nedir o kadar hayal kırıklığı falan olduki adam ilk sahnedeki siyah elemandan tut, speeder dan yok droidden yok kumların görüntüsünden kamera sallanmasından.....yani 1:38 gibi bir sürede artık kıllanılmayan bişey kalmamış. arkadaş o kadar incik cincik edersen hiçbişeyden zevk alamazsın, genel bakılınca adam tarzını yansıtan hoş denebilecek bir teaser yapmış, kılıç kötü evet bu konu su götürmez. ama film hakkında yorum yapmak için erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Aluriel said: kılıç kötü ya Buffy'de daha güzel kılıç tasarımları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 progamer said: olay bu aslında. su gprutuı trailerından cok daha zevk verici ama işte neyi nasıl cekiceğini bilmeyen ynei cağ yonetmenleri yapımcıları jj gibi ezberden gidiyo işte. kafa yok sik gibi filmler cekiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Xaenin said: Bir konu hakkında bu kadar kısıtlı bilgiye sahip olmasına rağmen bu kadar kesin yorum yapabilen insanlara çok imreniyorum ben, keşke ben de yapabilsem. la dımbırık adamın ilk filmimi? 129301902309 tane film yaptı hepsinde aynı bok işte. sıkıcı klişe. yeni bişiler lazım yeni ibişiler lazım ıııghhh diye ıkınıp kılıcı koymaslar sonrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Rewendor said: Aluriel said: kılıç kötü ya Buffy'de daha güzel kılıç tasarımları vardı. izlemedim fazla ama haklı olabilirsin büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 en azından böle değil kılıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ne kadar saçma olursa olsun o şekilde olan elini biçmez en azından. Ağırlığı olmayan silahın two handed olması nedir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Hipnotize etti, 20 kere baktim. Ondan once normal duel var bu arada, kilic bastan boyle cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 o zaman sana bir güzellik, o karakter ve kılıç tahminen bu seride de olacak. Rebels'in devamı filmler... SONRA DİSNEY RERÖRERÖ diyince... Karayip Korsanları ayarında bir şey çıkacağını bilsem neyse de bunlar direkt çoluk çocuk merchandise pazarını hedef alacak SW de belli oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 YA shit tier bişey geliyor kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Time travel katıp bok etmesinler de isterse başrolde jar jar binks olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Off, hala Disney'nin yapmasına laf edenler var. Star Wars'u Disney'e yakıştıramayanlar Star Wars konseptini anlayamıyorlar veya çocuk filmi seyretmeyi kendilerine yakıştıramıyorlar. Star Wars filmlerini ilk seyrettiğimde ikokuldaydım, hatta ilkini ikokul öncesi sinemada da seyretmiştim. Yaşım ilerleyince de o filmlerden çocukken anladığımın çok ötesinde bir şeyler anladığımı söyleyemem. Yani, 1- Star Wars serisinden yetişkinler de zevk alsa bile hedef kitlesi her zaman çocuklar olmuştur. 2- Yukarıdaki sebeple Star Wars Disney'e yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yalnzı jarjar sahane adam siz kıymetini bilemediniz. hep sizin yüzünüzden saske-kun darthvader cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar