Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 gta değil evet iyi ki değil ben o anlamda yazmış sanmıştım başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 OYUN MİDTAN METNISTAN BİLE KÖTÜ... 2000 YILINDA ÇIKAN OYUNDA YAYALAR ARABADAN KAÇARDI VE AÇIK DÜNYAYDI... OPEN WÖRLD VS OPEN WÖRLD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) hayır araba kullanmanın oyunda bu kadar bi yeri de yok. neyin çilesi bu anlamadım. bi yerden bi yere gidiceksiniz alt tarafı 30 sayfadır araba kullanımına bok atan tipler var topicte. araba şöyle araba hissi böyle. hayır bişey oldugu da yok. benim tek gördüğüm eksik oto drive yok onu anlamadım. Aralık 12, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 klavyeden yeterince isabetli sürülüyor ya bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Bu oyuna kötü diyen bokuyla oynasın. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 eyvallah kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) OYUN RPG DEĞİL RPG. cd projekt red çok iyi firma, çok güzel firma da OYUN RPG DEĞİL. adamlar twitter biosundan RPG'yi kaldırdı sdfsdf oyunda story'e hiçbir şekilde müdahele edemiyorsunuz, RPG namına hiçbir şey yok, aksiyon story driven güzel grafikli oyun olmuş. tamam bunlar iyi de PR'da vaad ettikleri hiçbir şey yok. mesela ACAYİP CANLI ŞEHİR, HER NPC'NİN BİR RUTİNİ OLACAK ONU İZLEYECEK falan demişlerdi, en fazla bir lineı var NPC'lerin. oyun baya baya 1 yıl erken çıkmış o kadar ertlemeye rağmen. lmao: Aralık 13, 2020 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 ben xbox controller ile oynuyom, m/k ye donmem zor. Mis gibi oynaniyo, neyinden sikayet ettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 17 dakika önce, paradoksalkedi dedi ki: OYUN RPG DEĞİL RPG. cd projekt red çok iyi firma, çok güzel firma da OYUN RPG DEĞİL. adamlar twitter biosundan RPG'yi kaldırdı sdfsdf oyunda story'e hiçbir şekilde müdahele edemiyorsunuz, RPG namına hiçbir şey yok, aksiyon story driven güzel grafikli oyun olmuş. tamam bunlar iyi de PR'da vaad ettikleri hiçbir şey yok. mesela ACAYİP CANLI ŞEHİR, HER NPC'NİN BİR RUTİNİ OLACAK ONU İZLEYECEK falan demişlerdi, en fazla bir lineı var NPC'lerin. oyun baya baya 1 yıl erken çıkmış o kadar ertlemeye rağmen. lmao: şu oyunun bunca yıldır rpg diyerek oynadığımız oyunlardan zerre farkı yok. sırf bok atmak için bok atıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 54 dakika önce, goldbären dedi ki: otobanı otobüsle kesip tek bombada bütün araçlar patlayıp patlamadığına göre iyi / kötü diyenler işte https://gfycat.com/caringhelplessbillygoat 1/10, literally unplayable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 3 dakika önce, Black-ice dedi ki: şu oyunun bunca yıldır rpg diyerek oynadığımız oyunlardan zerre farkı yok. zaten bir 10 yildir oyun oynamiyoruz ki bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 rpg olması için göl kenarında balık tutması, çatışmayı bırakıp bakkal yaşam tarzını seçebilmesi vs. falan mı gerekiyor karakterin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Oyun çok güzel bence burda yazılıp çizilen sıkıntılar 1 aya kalmaz düzelir. Eksik content eklenir şahane bir goty edition çıkar seneye. Adamlar söyledikleri şeyleri yapabilecekleri ortamı sağlamışlar ama herhalde pandemi falan derken, eh 8 milyon preoderi bekletmekte kolay degil. Yine iyi bile cikmis 2020 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Ben çok heycanla gidip ekran kartı filan alınca biraz hayal kırıklığı yaşadım RTX konusunda, Yani RTX halen bence zengin sevdasi 3080'den aşşa bilmiyorum belki 3070 olur ama 3060 ti bile yetmiyor. Shooter oyun sonuçta, silah çekince 40fps yetmiyor. Kapayınca rtxi oyun çok çok çok daha iyi bir tecrübe sunuyor, arada fark o fps kaybina degmez kesinlikle. Optimizasyon şart. Onun dışında üzen bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 3070le açmıyorum rtx. 10-20 fps farkettiriyor direk. bi de sadece geceleri farkettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) şunu yaptım, araba sürerken yaşadığım o zone değiştirirken zorlanma yavaşlama, harita yüklenme hissinden kurtardı. drop olmadan sürebiliyorum aracı hızlı şekilde. blues fm açıp araba sürmek çok fena keyifli. yalnız yağmur scripted mi anlamadım, ya tam hatırlayamadım şimdi ya da sadece bir iki yerde senaryo gereği yağdı gibi. yağmur dinamik mi farkeden var mı? Aralık 13, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) pisces görevi çok iyiymiş lan, ripigi diyil'ciler oynasın mutlaka =PPP Spoiler pisces görevinin sonunu yazdım yamyam gibi, üstteki cümleden anlamayan varsa diye bi daha yazıyorum bak HAYVAN GİBİ yazdım sonunu. Spoiler yalnız herkesi doğramayaydım iyiydi. judy trip attı maiko'yu kestim diye. hak etmişti ama. dümeni gene tyger claws'a verip dükkanın başına geçecekti. gangbanger liderliği olmadan cyberkerhane hayatta kalabilecek mi, stay tuned... o değil de judy simp'liyoduk, o da yalan oldu heralde. no fucking regrets. Aralık 13, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 anlat jesus dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 https://kayiprihtim.com/haberler/oyun/cyberpunk-2077-ataturk-hakaret-turkce-ceviri/ Şu rpg mi değilmi den daha önemli bence.yersiz saçma bence art niyetli yapılan bir çeviri olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Full int gidiyorum quickhack bazlı fena sardı beni kameralardan adam dövmek asdf ilerde bosslar muhtemel ağzıma sıçacak ama olsun çok iyiymiş bu paraya da para demiyorum data minelar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 13 saat önce, razzRaziel dedi ki: "V, one of my missing vehicles could be near your position." olm bunu trollemek için koymuşlar heralde en olmucak anlarda sürekli spamlıyor. hay sıcacam missing arabana lan diyorum ben de her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 2 saat önce, Frostbite dedi ki: https://kayiprihtim.com/haberler/oyun/cyberpunk-2077-ataturk-hakaret-turkce-ceviri/ Şu rpg mi değilmi den daha önemli bence.yersiz saçma bence art niyetli yapılan bir çeviri olmuş ben hiçbir oyunu lokalizasyonla oynamıyorum çünkü bunlar %90 referansları falan anlamıyor, settingdeki şeyleri bile öyle bi çeviriyorlarki bu ne ulan oluyorsun. zaten c2 ingilizcem var lan allahın çevirmenine mi kaldık.... orijinali türkçe olan bi yapım olursa oynarım öyle ama bak, lale savaşçıları ingilizce oynanmaz mesela sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 6 saat önce, Black-ice dedi ki: şu oyunun bunca yıldır rpg diyerek oynadığımız oyunlardan zerre farkı yok. sırf bok atmak için bok atıyorsunuz Which is a bigger problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 oyun 1 yılda yapılmış gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Abi oyun guzel ama o kadar cok problem var ki, bu kadar hype bu kadar bekletme, erteleme vs. Karşilamadi yani. Early accessden hallice. Her şey cozulur de bu ai'ı napicaklar merak ediyorum. Hayatimda gordugum en kotu ai olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar