dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 söylemiyo kaç olduğunu, ama 40+ sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 30 dakika önce, goldbären dedi ki: şeker yedikçe uykun gelmiyor mu abi bunlar ne için Sabah başlayacak C2077 için Uykusuzluk için ilk aşama bol kalori yüklemesi. Sadece bayramlar böyle ( Normalde şeker tüketimim sadece sabahları az bal. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 5 dk ya başlıyor cohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 pc için 45gb'den daha az diyen youtuber gördüm ama ne kadar daha az veya ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 (düzenlendi) Son anda gaza geliyorum sanırım. 8gb ram, i7-8750H ve GeForce GTX 1650 ile deneyeyim mi boş mu vereyim ? Aralık 9, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 low oynarsın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 (düzenlendi) Streamer coluk cocuga erisime acmislar. Eblek eblek reaction videolar dolmaya baslar. Internetten uzak durmakta fayda var geceye kadar. Bi de patchin 7.7 gb oldugunu gormus biri yayinda. Oyleyse cok iyi. Aralık 9, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 herif haritayı açtı keyiften dört köşe oldu büyüklüğünü görünce sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 abi kandırmışlar ama bizi ya. hiç beğenmedim oyunu. penis boyutunu istediğimiz gibi ayarlayamıyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 sana ne lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 19inç istiyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Monitör mü tasarlıyon kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 E baslamis Twitch'te streamerlar full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 2-3 saat izledim yeter oyle cok derine girmeden quest muest, cohh cok yavas geldi shroud izledim valla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 (düzenlendi) 3060 ti destegi yeni mi geldi daha, bence su driver sonrasida o fpsler baya toplar Aralık 9, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 1080'le güzel oynar mıyım acaba? illa alıp denemek lazım sanki performansı görmek için. varsa 1080'le oynicak yarın, buraya bi feedback verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 driver filan geldi mi nvidia acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 kesin sen film izlerken falan telefona bakan tiplerdensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 geldi 2 post üstte adamlar twitterdan version da vermiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 (düzenlendi) telefondan girince kaçırıyorum dsab. verilmiş. ayrıca birine film izletirken gözünü ekrandan ayırsa farkedip uyarıyorum kaçırdığı birkaç saniye için. Aralık 9, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Stadia daha acmamis, tiklayip oynayamiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 simdi level alinca 1 perk ve 1 attribute puani geliyor gibi daha fazlasini gormedim, attribute dert degil ama perklerde kesenin agzini kismak gerekecek gibi baya hmm, perkler icin respec var ve cok pahali diyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 alınıyordur perk başka şekilde, zibilyon tane şey var sadece leveldan gelen 1 puan yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar