reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Bu oyunda üçüncü kişi kamerası olmaması oyun dünyasında bir hakarettir. yukarıdaki Videodaki araba sürüş tecrübesi, dönüşlerdeki kalaslık falan pek olmamış, yakışmamış yani bu kadar tantanaya. Dumanı oyunu fark etmemiştim, tekrar izleyince gerçekten Büyük fail. Bir de geri zekalı adam, madem Stream edeceksin şunu adam gibi İngilizce yapsana, kulaklarım kanadı dinlerken Fransızca mı Rusça mı ne bok olduğu belli olmayan dilde yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 araba istiyen gta oynasın diyerek ilk fanboy taşını atıyorum, helal edin =)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 o leak gameplay ps4 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Stadia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 8 saat önce, Cokomantis dedi ki: 3am nedir ya, tr'de akşam 8'de güncelliyordu steam. bileydik ona göre alırdık izni hef. 10 Aralık sabaha karşı 3, güzel işte 10’ununa aldıysan izni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 (düzenlendi) 10'una almadım ki, 11-12-13'üne aldım. 10'unda da erken çıkıcam öğlen 2 buçuk gibi >_>' steam standartı akşam 8-9 olduğu için oyunun çıkacağı güne izin almak mantıklı değil normalde. Aralık 4, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 The World of Cyberpunk 2077 lore kitabini okursunuz olm iste o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Unuttum onu ben, başlayayım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Bizim gibi ulkeleri goz onune alip preload yaptiracaklardir ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 7sinde Preload, 10'u gece 3te oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 az yukarıda var aynısı lol... abilerin de mi görmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 altında yazıyomuş preload körlük işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 On 04.12.2020 at 01:39, reyou dedi ki: Bu oyunda üçüncü kişi kamerası olmaması oyun dünyasında bir hakarettir. konsollara uyarlayacağız diye her oyun Uncharted şeklinde olmasın ya. aim ağırlıklı silah çatışmaları olacak demek ki, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Cyberpunk 2077 has a 43gb day one patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 153 sayfa world of cyberpunk 2077 var, okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 nerden okuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 gergeyi kızdıran yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 https://www.amazon.com.tr/World-Cyberpunk-2077-Marcin-Batylda/dp/1506713580 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 bir fikir ve sanat eserine oyundan fazla para vermemizi mi bekliyorsun nihahaha üstelik oyun çıktıktan iki hafta sonra gelecek ... tabi ki pdf epub indirip tuvalette telefonun minnacık ekranından "çok da güzel değilmiş" diye içine giremeyerek okuyacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 2 saat önce, kizillelma dedi ki: Cyberpunk 2077 has a 43gb day one patch 70 gb 'a güvenip aldım. patch ekleme mi yapar boyut ayni ni kalir acaba. 100 gb falan ssd var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 yetmeyebilir çünkü yamalar unpack yapabiliyor oyunu kısım kısım. büyük oyunlarda 50gb’ye yakın yer gerektiğini gördüm yama kurarken total war gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 bu 43 gb patch reviewciler icin deimsler, onu day 1 patch icine yada oyuna eklerler buyuk ihtimal cikana kadar, farkili farkli 5 tane patch indirtmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 70 gb gordukce ihtimal vermeyip killaniyorum zaten nasil yani diye. Patch sonrasi guncel client +30 40 gb olacaksa iade edecegim 2 saati asmadan. Belki guncellenmis client olarak inerse sikinti cikarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Öyle olursa iade edersin zaten, oynaaya başlamadan 2 saat saymıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar