Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu oyunda üçüncü kişi kamerası olmaması oyun dünyasında bir hakarettir.

yukarıdaki Videodaki araba sürüş tecrübesi, dönüşlerdeki kalaslık falan pek olmamış, yakışmamış yani bu kadar tantanaya. Dumanı oyunu fark etmemiştim, tekrar izleyince gerçekten Büyük fail.

Bir de geri zekalı adam, madem Stream edeceksin şunu adam gibi İngilizce yapsana, kulaklarım kanadı dinlerken Fransızca mı Rusça mı ne bok olduğu belli olmayan dilde yapmışsın.

Mesaj tarihi:
8 saat önce, Cokomantis dedi ki:

3am nedir ya, tr'de akşam 8'de güncelliyordu steam. bileydik ona göre alırdık izni hef.

10 Aralık sabaha karşı 3, güzel işte 10’ununa aldıysan izni

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

10'una almadım ki, 11-12-13'üne aldım. 10'unda da erken çıkıcam öğlen 2 buçuk gibi >_>'

steam standartı akşam 8-9 olduğu için oyunun çıkacağı güne izin almak mantıklı değil normalde.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
On 04.12.2020 at 01:39, reyou dedi ki:

Bu oyunda üçüncü kişi kamerası olmaması oyun dünyasında bir hakarettir.

konsollara uyarlayacağız diye her oyun Uncharted şeklinde olmasın ya. aim ağırlıklı silah çatışmaları olacak demek ki, ne güzel.

Mesaj tarihi:

bir fikir ve sanat eserine oyundan fazla para vermemizi mi bekliyorsun nihahaha üstelik oyun çıktıktan iki hafta sonra gelecek ... tabi ki pdf epub indirip tuvalette telefonun minnacık ekranından "çok da güzel değilmiş" diye içine giremeyerek okuyacağız...

Mesaj tarihi:

yetmeyebilir çünkü yamalar unpack yapabiliyor oyunu kısım kısım. büyük oyunlarda 50gb’ye yakın yer gerektiğini gördüm yama kurarken total war gibi.

Mesaj tarihi:

bu 43 gb patch reviewciler icin deimsler, onu day 1 patch icine yada oyuna eklerler buyuk ihtimal cikana kadar, farkili farkli 5 tane patch indirtmezler.

Mesaj tarihi:

70 gb gordukce ihtimal vermeyip killaniyorum zaten nasil yani diye. Patch sonrasi guncel client +30 40 gb olacaksa iade edecegim 2 saati asmadan. Belki guncellenmis client olarak inerse sikinti cikarmaz. 

• Yeni Oluştur...