eregorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Alıntı Treadmore daha önce de E3’ün bu yıl gerçekleştirilmeyeceğini söylemiş, hatta duyurulmadan önce Half-Life Alyx’ten bahsedilmişti. Yani sızıntı haberleriyle biliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 ertelenirse şaşırmam. Mart veya Eylül'de çıkartmaları daha iyi olur oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 sebebim sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 olmaz, bu yıl çıkması lazım yoksa tlou2'ye verirler goty mazallah. valhalla da alamayacak belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Animal Crossing alabilir salgın nedeniyle Kötü de olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 GOTY deadline kaçtı ya, giremiyor zaten. https://www.thegamer.com/cyberpunk-2077-not-in-2020-game-awards/ yeni bir delay hala güçlü ihtimal ama finansal etkiyi de göze almak gerekir, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Sam dedi ki: olmaz, bu yıl çıkması lazım yoksa tlou2'ye verirler goty mazallah. valhalla da alamayacak belli. GOTY kaçtı evet. çıksa bile ödüllere yetişmez. sanırım Amerika'da dergiler 1-2 ay önceden çıkarılıyor. O yüzden Ekim-Kasım'da oyunun çıkması lazım GOTY'e yetişebilmesi için. Kasım 10, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 o zaman yuh onlara, 2020 meme oyuna kalırsa çok büyük ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 2020 tırt bi sene oldu zaten, GotY'ı da tırt bir oyun alabilir, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Paparazzi dedi ki: GOTY deadline kaçtı ya, giremiyor zaten. https://www.thegamer.com/cyberpunk-2077-not-in-2020-game-awards/ yeni bir delay hala güçlü ihtimal ama finansal etkiyi de göze almak gerekir, bilemedim. offfffff yapma ya ertelenmesinden daha çok üzüldüm şuna, kaç aydır goty goty deyip duruyordum, niyeyse aklımda 21 aralık diye kalmış dedline =((((((( Kasım 11, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Hades alsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) hades güzel oyun da goty'lik bişey yok ya, drg alsın madem =))))) son dk bannerlord yalandan ea'den çıkıp alsa da meme'lesek lelelele Kasım 11, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 “ As a rule, we don’t comment on rumors or speculation But I will confirm we were just taking time to update all of our assets to reflect the new launch date of December 10th. ” CD Projekt Red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 achievementlarin bir kismi leak olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 her uplandiginda konu GENEMI ERTELENDI diye panik oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 ya bütün oyunlar yığıldı sene sonuna bence ertelensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 \m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 yine gizliden köpek mi atıyosun sen bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 yoo açık açık atıyorum işte? hah hah kedi atacak değildim ya simp gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 abooov hem kedi hem simp lobisini birden tauntlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 simp'ler ve fürry'ciler her zaman haksız, istediğiniz gibi taunt'layabilirsiniz bunları (kedi sevenler de simp olduğu için.... =))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 39 dakika önce, Cokomantis dedi ki: yoo açık açık atıyorum işte? hah hah kedi atacak değildim ya simp gibi... alkışlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar