Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 kojiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 kojima keanu makasi nuans? neo 2. dunya savasina giden yolda anglo sakson ile dogu asya cekismesi bir onceki savasta dogu ile batinin paylasamadigi polonyadan cikan bu developerlar ne mesaj vermek istiyor? neo kolonial duzende prusya militarizmimi kazanicak yoksa "renkli" devrimin habercileri siberpunkci polaklarmi olacak? molotov ribbentrop pakti gunumuzde kojima keanu pakti olarak yeniden yaziliyor nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 nani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Netflix'e falan dizi/film çekse rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 olm bi petition acinda binali yildirimi koyduralim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 29 dakika önce, knox dedi ki: Netflix'e falan dizi/film çekse rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Kojima için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 adamlar 3 ay kala hala sistem gereksinimi yazmıyorlar, tam dayaklık. fikir edinmek isteyenlere: https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-system-requirements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 1080 p 50+ fps high da açarsın sam ya. o kadar dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 açarım bence de aynen, ray tracing filan eksik olsun. texture'lar 6gb vram'i boğmazsa başka sıkıntım olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 If you recently received an email claiming to be granting you beta access to Cyberpunk 2077, it's not from us. https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1288830512396677120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 dev updates gösterimi var https://www.twitch.tv/cdprojektred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 lol bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Tarihin en hype oyunlarindan birisi oldu umarim gercekten epic ve uzun zaman oynatacak birsey cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 cdpr teoride bu olur dediği şeyleri pratiğe dökerken büyük bir saçmalığı gözden kaçırmadıysa kuvvetle muhtemel son 10 senenin en iyi oyunlarından biri, belki de en iyisi geliyor. fakat kaba tabirle kedi-fare şeklinde oyunu pazarlama, arka arkaya gelen ertelemeler (özellikle şahsen yeni konsollar için olduğunu düşündüğüm 17 Eylül->19 Kasım hikayesi) iyice baymaya başladı kendi adıma. bu tabii oyunu pre-order ettiğim gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 alıştım ben artık street kid mi olsam corp mu açsam charı diye düşünüyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 (düzenlendi) şu yeni konsollara erteleme muhabbetini bi anlatsanıza, ps4 veya lolbox'a aldıysanız yeni konsollarda da oynayabileceksiniz. backwards compatibility'yi kast etmiyorum bu arada, direk ps4 --> ps5 / şimdiki xbox --> yeni xbos versiyonuna upgrade olacak diyorlardı. hani insanların "odin affetsin konsolcuyum, ps4'e alırsam 2 ay sonra 5 çıktığında meh olucak, az bekliyim, yeni konsul çıkınca ona alırım" durumuna girip de day 1 veya release haftası satışlarını düşürecek bi durum yok ki. hal böyleyken niye konsul release'ine denk getirmeye çalışsınlar? Ağustos 22, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 sole dusun neden daha kotu grafiklerle bu kadar bekledigin oyunu oynarsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 (düzenlendi) bilmiyorum, dediğim gibi pek mantıklı gelmiyor nasılsa 4'e alınca 5 versiyonuna bedeve upgrade şansı varken "dur ya ps5 çıkınca alırım" demek. Ağustos 22, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 konsul, xbos, bedeve falan niye yazıyon ya merak ettim, cevap vermek zorunda değilsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 (düzenlendi) xbos'u yanlışlıkla yazdım. konsolcu pleb'leri itibarsızlaştırmak için öyle yazıyorum =P (bedeve'de ulterior motive yok) Ağustos 22, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar