LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 acaip sikko bir road map, acaip sikko bir özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 (düzenlendi) Sadece konsol versiyonu boktanmis gibi bir algi yaratiyor adam, baya kabasi bitmis insaat gibi oyunu cikardilar. Çok keyifli güzel yanlarınıda piç edicekler bu şekilde sadece konsola yoğunlaşarak. Ocak 14, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 yani çok fazla söylenebilecek birşey yok, gene de tahmin edilen şeyleri kabullenmiş olması pozitif. yama/dlc meselesi de o geçen sayfalardaki 4chan pastasına benziyor sanki. hayırlısı bakalım, ben nadasa bıraktım şahsen şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Roadmap iyi olmuş bence yine dünya şey söyleyip yarım yamalak çıkmasından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Witcher da da haftalar içerisinde bir sürü free dlc vermişti , sonra expansion geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 (düzenlendi) konsolda test ederken bu problemler hic cikmadi demek oyunu acip bir kere oynamadik demek gibi bisi lel Ocak 14, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 2 saat önce, ad3m dedi ki: Roadmap iyi olmuş bence yine dünya şey söyleyip yarım yamalak çıkmasından iyi. garajda 3 kişi indie oyun yaptık early access, pls kickstart diyen liseliler bile daha iyi roadmap yapıyor abi, nesi iyi bunun? -peç yapıcaz -biraz daha peç yapıcaz -çeşitli update'ler ve peçler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 6 saat önce, reampage dedi ki: Sadece konsol versiyonu boktanmis gibi bir algi yaratiyor adam, baya kabasi bitmis insaat gibi oyunu cikardilar. Çok keyifli güzel yanlarınıda piç edicekler bu şekilde sadece konsola yoğunlaşarak. bu ya. izledim bekliyorum hatalardan bahsedecek diye. adama göre pc versiyonunda bir sorun yok.LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 roadmap izmir metrosuna benziyor, hiçbir derde deva olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 oynadım bitti zaten oyun abi. 2 görevlik dlc çıkarıp geri kazanmaya çalışıcaklarda ben bütün oyunu tekrar en baştan oynar mıyım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 6 dakika önce, Cokomantis dedi ki: garajda 3 kişi indie oyun yaptık early access, pls kickstart diyen liseliler bile daha iyi roadmap yapıyor abi, nesi iyi bunun? -peç yapıcaz -biraz daha peç yapıcaz -çeşitli update'ler ve peçler. Ben de diyorum ki ai adam edecez, multiplayer gelecek, şehirde gerçek hayat olacak, kapalı mekanların hepsi açılacak tarzı boş sallamalardan iyidir şu hali. Ayrıca hayvan gibi oyun süresi getirecek bir dlc gelmeyecekse bu kadar kasmazlar zaten. Oyunda tekrar oynamaya teşvik eden bir içerik yok. Voleyi vurdular en çok milleti triggerlayan birkaç şey fixlerler. "Aaaa bedava içerik" tayfayı sevindirirler. Ha evren hakkında farklı planları varsa (witcher gibi seri şeklinde) o zaman bok ettikleri imajlarını düzeltmek için bayağı kasarlar diyecem ama şu görüntü bunun zıttı gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 olm kenarda kosede kalmis indie inn management oyununun roadmapi daha detayli bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 duble yol yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 1 saat önce, ad3m dedi ki: Ben de diyorum ki ai adam edecez, multiplayer gelecek, şehirde gerçek hayat olacak, kapalı mekanların hepsi açılacak tarzı boş sallamalardan iyidir şu hali. Ayrıca hayvan gibi oyun süresi getirecek bir dlc gelmeyecekse bu kadar kasmazlar zaten. Oyunda tekrar oynamaya teşvik eden bir içerik yok. Voleyi vurdular en çok milleti triggerlayan birkaç şey fixlerler. "Aaaa bedava içerik" tayfayı sevindirirler. Ha evren hakkında farklı planları varsa (witcher gibi seri şeklinde) o zaman bok ettikleri imajlarını düzeltmek için bayağı kasarlar diyecem ama şu görüntü bunun zıttı gibi duruyor. e o zaman roadmap'e gerek yok. sorun çözüldü o zaman, çünkü bu roadmap değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 (düzenlendi) daha ingame harita yapamayanlardan multiplayer oyun modu beklemek de .. keske girisseler de biraz daha eglence ciksa. Ocak 14, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 harita konusu yeterince hangi sayfalarda dövüldü, okuyup rahatlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 CDPR'ı en çok sevenlerden biri olan ve oyunu büyük heyecanla bekleyen hatta oyunun içinde karakteri olan bir yayıncının videoya tepkisi bile kötü yönde. Çok daha büyük şüpheye düşürüyor bu vidyo insanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Keske oyun cut content ve feature dolu da biz rushladik falan deseler cikip. Dlc lerle tanitimlarda anlattiklari seviyeye gelecek oyun da konsol aciklamasi cidden akilla dalga gecmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 dayı sıvamış böyle özür mü olur lan zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 marketing kurtarmaya calisiyor iste yoksa ciddi bir ozur diledikleri yok bence asd adamlarin olayi marketing, bkz oyunun official videolari, bu videoyu da kesin para saymaktan yorulup ara verdikleri 5dkda yapmislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 adam zaten videoda suç benim dedikten 2 dakka sonra suçu QA ya atıyor bulamadılar bugları diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 (düzenlendi) iste bu video satin alip oyunun halini gorenler icin degil zaten, satin almayanlara bunu gorup vay ozur dilemisler helal olsun ilk indirimde alayim bari dedirtmek icin, lan 4-5 kopya daha satar miyiz acaba videosu bu. Ocak 14, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Patch cikmasi lazimdi abi ocakta bir tane en azindan, subatta guya konsolda oynanabilir olucakti, bence gecikti butun takvim o yuzden net tarihleri olmayan bir road map yayinladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 hayır, adamlar spesifik tarih vermeyi çok acı bir gerçekle tecrübe ettikleri için, artık tarih vermiyorlar ve o yarım yamalak roadmap'in sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 (düzenlendi) roadmap'in "peçlicez"den ibaret olmasının sebebi de cdpr vs deadline savaşı mı? ("tarih şu yüzden belli değil" post'una yazmışsın, şimdi gördüm. /disregard) ai'ı mı düzeltecekler, faction'lara olaylar mı getirecekler, cesedin altında diye alamadığımız item'ları mı aldıracaklar... "pc relesinden memnunuz" ne abi, şu release'den olsa olsa todd memnun olur... -ne yapacaksınız? -peç. -sonra? -çeşitli update'ler ve geliştirmeler. teşekkürederiz.sfw Ocak 15, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar