ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) Yağmur oyunda dış mekanda fizik değil bildiğin layer komik duruyor gerçekten. Araba içinde de sadece yan camlarda yağmur damlaları gerçekçi ön camda hiçbir değişiklik olmuyor. Bazen npc üstlerinde jöle gibi effect oluyor (ıslak?) onun dışında dünya üzerinde neredeyse hiçbir olayı yok bazı yerlerde su birikintilerinde de oluşuyor yağmur damlaları ama o kadar. Ha umurumda da değil gameplaye etkisi olmadığı için shock falan vurunca sudan aoe ye falan dönüşse ya da bazı yerlerde elektrik kaçakları oluyor onlar sana zarar verseydi falan sorgulardım gerçekçiliğini fakat bu haliyle pek sallamıyorum. @sylvanas öncesinde yazdık ettik başlangıçta hack inanılmaz zayıf ne zaman ortalama bi cyberdeck bulup perkleri gömdün ve rare+ hackleri açtın o zaman iş yapmaya başlıyor misal benim şuan yapabildiğimi söyleyeyim x enemy e ya da networke bağlı bir cihaza legendary ping atıyorum. Bu sayede wall hack açılıyor. Sonrasında ortada ki bir elemana contagionu çakıom alayı geberiyor spread effectten. Bunları binanın dışından duvarın arkasından yapıyorum eskiden bu işi kameralarla yapıyordun ping legendary olunca gerek kalmıyor ve oyun EZMODE++ oluyor. Önce int fulle perkleri bitir sonra stealthe geç. Aralık 17, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Islık açılıyor siber mod olarak da, ıslığa niye ram harcıyoruz niye mod arkadaş. Oyunun bir kısmında çok emek var bir kısmında inanılmaz mantık hataları ve özensizlik. Resmen ekibin yarısı çalışmış yarısı geçiştirmek için yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 O ne demek abi? Hack işte systemini exploit ediyorsun ne demek neden ram harcıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) ıslık neden hack ? onu anlamıyorum. İki dudağının arasından hava üfliycen. Ek olarak sakın duvar delen sniper/ shotgun/ pistol kullanmayın zaten aptal ötesi olan ai yi öldürmenin hiç bir challange'ı kalmıyor ping atıp direk tüm binayı duvar arkası temizliyorsunuz. Aralık 17, 2020 Edriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Upgrade şemalarını okuyunca neden sadece ağzından çıkan havayı manipüle edip ses çıkarmak olmadığını anlayabilirsin bence. "By the time they reach you, you're already gone. You know, I've always said advanced tech looks a lot like magic." - Cracker Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Tamamen distract mechanizm işte herhangi bir özelliği yok, stealth gameplayi cool perkinden götürüp neden int'e bağlamışlar direk mantık hatası. Elinde mantıklı bir manevra yok distract için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Normal ıslık çalmıyorsun abi, quickhackin adı whistle. Normal ıslık çalsan herkes duyar, whistle quickhackle sadece hacklediğin kişi duyuyor (daha doğrusu duyduğunu sanıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Japon tipli bir Corpo açıp elime katana alıp kafama Kabuto takıp sokaklarda Tokyo Drift kafasında dolaşasım var. umarım şu oyuna Need For Speed Underground 2 tarzı arabalarla drift atabileceğimiz, arabamızın altına renkli ışık taktırabileceğimiz bir araba update'i getirirler. 13 saat önce, Sam dedi ki: ha önemli bir not daha, mesela beyaz armadillo craftlıyorsunuz ama yüksek rarityler de verbiliyor. denemek için 25-30 tane filan yaptım, 3 tane mavi, 10 tane filan da yeşil verdi. beyazları kırınca da amorti ediyor kendilerini. bu her şey için geçerli mi? mesela beyaz tabanca craftlasam mavi item çıkması ve daha yüksek damage vermesi mümkün mü? merak ettim bakalım deneyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 1 saat önce, Bone dedi ki: Japon tipli bir Corpo açıp elime katana alıp kafama Kabuto takıp sokaklarda Tokyo Drift kafasında dolaşasım var. umarım şu oyuna Need For Speed Underground 2 tarzı arabalarla drift atabileceğimiz, arabamızın altına renkli ışık taktırabileceğimiz bir araba update'i getirirler. bu her şey için geçerli mi? mesela beyaz tabanca craftlasam mavi item çıkması ve daha yüksek damage vermesi mümkün mü? merak ettim bakalım deneyeceğim... yok silah ve zırh için perk lazım ağaçtaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 silahların tierine göre craftı ayrı. perk açsanda beyaz hep beyaz. ama silahın bazı statları random geliyor daha çok vurması hayvan gibi crit atması felan mümkün giysiler modlu geliyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) @Bone dejavu olup duruyorum bir ekşide bir burda okumaktan sdb. bi de launch crash vs sorun yaşayanlar varsa resmi açıklama yapmışlar; Spoiler We’re investigating crashes that happen during the launch of the game. Some of them can be connected to Windows and other software being outdated. Below you’ll find a few tips on how to deal with them. Windows 10 Check the version of your operating system, you can do it by pressing Win+R and typing in “winver”. Crashes might occur on Windows 10 versions below 1909, please update your OS to the most recent version. Instructions on how to do it can be found here. Additional troubleshooting is available here. Note: Notably the crashes on launch occur on the older Windows 10 versions, e.g. version 1607 (Build 14393) and version 1703 (Build 15063). Cyberpunk 2077 uses DirectX 12 — the most recent version was released at the end of 2017, which is later than Windows 10 versions mentioned before. Windows 7 Check the version of your operating system, you can do it by pressing Win+R and typing in “winver”. Make sure you use the latest Windows 7 build: 7601. Make sure you use the latest graphics drivers available for Windows 7: NVIDIA | AMD. Note: Cyberpunk 2077 is a DirectX 12 game — DirectX 12 works on Windows 7 thanks to porting tools and some features may be limited. Keep in mind that official support for Windows 7 from Microsoft ended in January 2020. Aralık 17, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Oyunda dipcikten bakmadan accuracy arttiran bir skill ya da esya var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 bazı silahların crosshairleri holsterlasan bile kalıyor mu sizde de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Bende sagda item simgesi kaliyo bazen aldiktan uzun sure sonra bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 he bi de o var sürekli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 abi sdfg olayı anlatıyorum; Wakako beni aramıştı bi side quest için gel görevim var diye. ben de olmaz sora demiştim, istediğin zaman gel demişti. Şimdi Main quest gereği Takamura ile Wakako'yu görmeye gitmemiz gerekti. Gittim, konuşmaya başlamak için side questin diyaloğunu tıklayabildim sadece. Sonra 2 diyalog aynı anda yürümeye başladı. Seçenekler çıktığında ise hem main questin diyalog seçenekleri, hem side questin diyalog seçenekleri çıktı, birini seçebiliyorum falan oyun, birbiri içine tam geçmemiş lego build gibi. alıp azıcık sıksan çotank diye bütün parçalar kırılcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) Spoiler 1 saat önce, kizillelma dedi ki: Şunu glitch trailer gibi bişi sanmıştım Aralık 17, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Yagmur diye diye tetikledim xeno'yu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Oyunu bitirdim cogu ek gorevide yaptim acikcasi gomdukleri kadar kotu ama soz verdikleri kadarda iyi bir oyun olmamisz. AI ve buglari duzeltsinler farkli buildlerlen tekrardan bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Oyunun aceleye getirildiği kapılardan belli abi oyun boyunca 1000 tane açılamaz kilitli kapı gördüm. Bunlar hep bişiler düşünüp abandon edilmiş şeyler. Yemişler potansiyeli resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Ben de skyrim refleksiyle lockpick skili falan aradim ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) oyunda en yavas ilerleyenlerden biri olarak; Spoiler Keanu ile ilk tanistigimiz kisimda, john wick gibi ortamlara dalip, tek headshot la cat adamlari indirmemiz, o arkada calan muzik fln. off 20 kez oynanasi. allam yareppim muthis atmosfer AI da akilli olsaydi azcik iyiydi tabi asdf Aralık 17, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 keanu theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 7 saat önce, Sam dedi ki: yok silah ve zırh için perk lazım ağaçtaki. sdfsdf bike'la da yaparız aslında o tarzı, doğru diyorsun perk dediğin tune-up perk'i mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar