Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

Teorik olarak bu sene herhangi bir ingame görüntü çıkmazsa 2018 e yetişmez zaten.
Adamlar diğer firmalar gibi bir çok yerde farklı ekiplerle çalışmıyorlar. İş yükünü w3 exp larından sora c77 ye kaydırmışlardır. Bu da tam takım 1 sene ediyor.

Hedefledikleri oyun büyüklüğünü vs hesaba katınca 2019 bile bana göre zor gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

axedice said:
Sen de asılsız iddalarda bulunmuşsun. C77, aşağı yukarı W3 bittikten sonra pre-productiondan productiona alındı keza stüdyoda oyun yapacak başka adam yok. Geriye ya da ileriye alınan bi süreç de yok, 2 xpacin de hikayesi adı sanı daha season pass açıklandığı dönemde belliydi. Söyledikleri gibi 2 tane yapıp bitirdiler, W3 ilgisini biraz daha sağalım diye sakız gibi uzatmadılar. Dediklerin mantıksız, ne CDPR beyanlarıyla ne de gördüklerimizle uyuşmuyor. Onu diyorum.

ya axedice ne diyorsun olm sen? sırf laf etmiş olmak için saçmalıyorsun şu an.

c77 2012'de duyurulmadı mı? evet. herkes bu oyunu beklerken ters köşe yapıp 2013'te w3'ü duyurmadılar mı? evet. c77'den önce ve 2 senede w3'ü bitirip çıkarmadılar mı? evet. 5 senedir bir teaser dışında herhangi bir content yayınladılar mı? hayır.

ee, ben de diyorum ki bu projeye güvenim yok, çıkaracaklarını da sanmıyorum.

gerisi tamamen senin hayalinde yarattığın düşüncelerden ibaret.

Bence olayı gerçekten takip edememişsin abi sen. Hafızaları tazeleyelim bir:

http://www.pcgamer.com/cyberpunk-trailer-message-teases-other-project-full-reveal-on-february-5/

Bakmaya üşenenler için özet:

The text suggests that this "other project" is "much closer to being completed" than Cyberpunk, which is scheduled for a blurry date that looks like it could be 2015/2016.

Aynı zamanda secret message'daki açıklamadan göze çarpanlar:

You're probably curious about the release date. It's currently scheduled a way off in 2015 but in truth the delivery date is more like "when it's done". We will release Cyberpunk to you when we're convinced it is nothing but pure, refined, unadulterated awesome. We want it to be the most kick ass futuristic RPG ever - OK, maybe this sounds pretty bully, but it is our actual goal! You judge if we deliver it!

Oh - and you may wonder why we announced our game so early before the release. The reason is that we're still building our dev team so if you are a talented dude or dudette willing to work in a really different company (gamers rule & boring corporate stuff drools!) on a super ambitious project, send us your application right [email protected]

Özellikle kalın yaptığım kısımlara ve hatta altını çizdiğim kısımlara dikkat edince zaten olay açıklığa kavuşuyor yeterince. I rest my case.
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

Bence olayı gerçekten takip edememişsin abi sen. Hafızaları tazeleyelim bir

Özellikle kalın yaptığım kısımlara ve hatta altını çizdiğim kısımlara dikkat edince zaten olay açıklığa kavuşuyor yeterince. I rest my case.

yoo monthius, tersine sen benim yazdıklarımı anlamamışsın.

Hafızanı tazelersen, Titan project, Duke Nukem Forever, SC Ghost, World Of Darkness Online gibi oyunlar için de benzeri haberler çıkıyordu. "şöyle olacak, böyle olacak, şu sebepten dolayı uzadı" gibi bahaneler. sonra noldu, altından kalkamayıp iptal ettiler hepsini.
bi de Half-Life Episode 3 meselesi var. sürekli ağızlarında geveleyip durdular, o da yalan oldu.

anlatmaya çalışıp niyeyse birileri açısından illa başka yerlere çekilen mevzu şu:
bu oyun 2012'de açıklandı ama 5 senedir tek bir geliştirme dahi göremedik. vaporware'e döndürdüler işi. eğer bu sene içinde düzgün bir sonuç gösteremezlerse, oyunu çıkaracaklarına dair güvenim tamamen biter.
Sosyal ağlarda paylaş

http://en.cdprojektred.com/jobs/?job-project=cyberpunk-2077

Boş konuşmaya gerek yok

bu arada gidin abi:

said:

A modern and relaxed studio atmosphere with cutting-edge technologies.

A chance to work in an international environment in a booming industry.

A competitive salary and project based bonuses.

Private health care & MultiSport card.

From 20 to 26 days of paid vacation per year.

An exciting chance to work on one of the most acclaimed role-playing games.

A step by step assistance and ‘Relocation Package’ for foreigners willing to establish in Poland.

Polish lessons for foreign employees.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Monthius said:

Bence olayı gerçekten takip edememişsin abi sen. Hafızaları tazeleyelim bir

yoo monthius, tersine sen benim yazdıklarımı anlamamışsın.

Hafızanı tazelersen, Titan project, Duke Nukem Forever, SC Ghost, World Of Darkness Online gibi oyunlar için de benzeri haberler çıkıyordu. "şöyle olacak, böyle olacak, şu sebepten dolayı uzadı" gibi bahaneler. sonra noldu, altından kalkamayıp iptal ettiler hepsini.
bi de Half-Life Episode 3 meselesi var. sürekli ağızlarında geveleyip durdular, o da yalan oldu.

anlatmaya çalışıp niyeyse birileri açısından illa başka yerlere çekilen mevzu şu:
bu oyun 2012'de açıklandı ama 5 senedir tek bir geliştirme dahi göremedik. vaporware'e döndürdüler işi. eğer bu sene içinde düzgün bir sonuç gösteremezlerse, oyunu çıkaracaklarına dair güvenim tamamen biter.

Tamam da, bu benim alıntıladığım şeyler senin zaten söylediğin o İLK yayınlanan teaser videosunun içine gizli olan mesaj zaten.

Adamlar orada açıkça demiş "Önce bitireceğimiz başka bir proje var, bunu çok önceden tease ettiğimizin farkındayız ancak ekibi büyüteceğimizi ve Cyberpunk konusunda kendine güvenenleri işe alacağımızı duyurmak istedik bir yandan".

2012'de tease'i yapıldı sadece yani "bakın Cyberpunk lisansımız var, bu konuda bir şeyler yapacağız" diye. Aktif olarak geliştirme sürecindeyiz denmedi. Hatta tam aksine, önce bitireceğimiz başka bir proje var, ondan sonra buna odaklanacağız diyorlar. The Witcher projesi ne zaman tam anlamıyla bitti? 2016 Mayıs.

Senin nedense kabullenmek istemediğin şey bu. 2012'de bir teaser gösterdiler diye 2012'den beri aktif geliştirmede olduğunu varsayıyorsun oyunun -ki adamlar açıkça bunun söz konusu olmadığını söylemiş yani. Resmi ağızlardan gelmiş böyle bir açıklama varken ortada hâlâ neyin "HAYIR ÖYLE DEĞİL"ini tartışıyoruz, onu çözemedim ben de.

TL;DR: Cyberpunk'ın aktif geliştirilme aşaması The Witcher 3 projesi bittikten sonra başlayacak denildi; The Witcher 3 projesi geçen senenin Mayıs ayında bitti. 2012'den beri değil, son 1-2 yıldır aktif geliştirme sürecinde yani oyun. (Hearth of Stone ve Blood of Wine geliştirilirken ana ekibin bir kısmının Cyberpunk'a kaydığını duyurdukları için cömert davranarak 2 yıl dedim üstelik)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
bu oyun 2012'de açıklandı ama 5 senedir tek bir geliştirme dahi göremedik. vaporware'e döndürdüler işi.

Witcher 3 yapılırken buna teaser yapıp gelin bizde çalışın dedi herifler, hatta teaserın içine ya evet oyun çıkmadan çok önce açıklıyoruz ama süper bi dude yada dudetteseniz gelin =))) diye mesaj embedlediler.

Bone said:
eğer bu sene içinde düzgün bir sonuç gösteremezlerse, oyunu çıkaracaklarına dair güvenim tamamen biter.

Ya hıyır bunu yapamazsın işte hıyır hıyır sen güvenmezsen CDPR bu oyunu nasıl bitirebilir kiiiiiii hıyır hıyır HIYIR litfin bını bize yapma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...