Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Özlemişiz be ilk sezonlar tadında bir bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ahah dramasız gayet eğlenceli bi bölümdü. güldüm baya baya triplerine. abi güvercini vurmaya çalıştığı yerde harbiden koptum dfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tam damardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Yalnız ofis girişine asmalık spoiler paneli gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 S6 da biraktim you are monster dan afterall you are my brudera kaymis drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 son bölüm eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Laraken said: ahah dramasız gayet eğlenceli bi bölümdü. güldüm baya baya triplerine. abi güvercini vurmaya çalıştığı yerde harbiden koptum dfdsfds ora çok iyiydi hakkaten ya. eğlenceliydi baya bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bölüm eğlenceliydi, özet kısmı çok hoştu baştaki sdf http://www.youtube.com/watch?v=KYVilmnMFpY http://www.youtube.com/watch?v=RHFbHMA_zTQ http://www.youtube.com/watch?v=AIUP4Kddqgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 En sonda Crowley ne yapıyordu anlamadım. Açtım 4x01 de Castiel'in ilk geldiği sahneyi izledim, bariz fark var ya o zamanla bu zaman arasında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Aket-Atum said: En sonda Crowley ne yapıyordu anlamadım. Açtım 4x01 de Castiel'in ilk geldiği sahneyi izledim, bariz fark var ya o zamanla bu zaman arasında :( Sam buna purge atıyordu ya kendi kanını enjekte ediyordu, bağımlılık yaptı herhalde. Sam'de demon kanına bağımlı hale gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Şaka maka 0'dan başlayıp bi ayda bitirdim 8buçuk sezonu. Şimdi bölüm bekliycem sizin gibi, boşlukta hissettim kendimi biran. Bayağı benim realmim olmuştu bi ay boyunca Bu arada, şu cat scream cidden efsane progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=AIUP4Kddqgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 fringe tavsiye ederim izlemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 uzun bir sürenin ardından ilk sezon havasını yaşattılar.güzel bölümdü. Yalnız; annemde olsa sürekli öyle çirkin bişi yanımda dolaşsa kafayı yerdim herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Marv said: Şaka maka 0'dan başlayıp bi ayda bitirdim 8buçuk sezonu. Şimdi bölüm bekliycem sizin gibi, boşlukta hissettim kendimi biran. Bayağı benim realmim olmuştu bi ay boyunca Bu arada, şu cat scream cidden efsane progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=AIUP4Kddqgc cat scream #1 köpekle iletişim #2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fena değildi bu bölümde. Bundan sonraki bölüm daha iyi olacak gibi işkenceli melekli savaşlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 rezil rüsva kadının göğsüne saplanıyor tahta üç uzvu bağlı kurtuluyor kurtulduktan sonra da omzunu tutuyor. yürüyor konuşuyor falan en sonunda da dirseğinden omuz sargısı sarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mid sesion final geliyor haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ulan çok şükür düzelmeye başladı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 insan şu diziyi izliyorum demeye utanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Eskiden ben de öyle diyodum ama sezon ilk birkac sezon gectikten sonra dizi güzellesmis. Izletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Spoiler Tam da bu Ezikiel bir haltlar yiyecek diyordum, başkası çıktı :) Bakalım o neler planlıyor. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 of olaylar olaylar. chuck(god) işin içine girse süper olur esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 castiel melek olmadan önce neler yapıyormuş öyle ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=PQZC7sNwbUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar