Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Herşeyi geçtim, Infinity Gem'i bile bile başkasına verme ne demek? Tanaleer Tivan'a verdiler en azından. Onun dışında film iyiydi çok. Tivan'ın ana olaylarından biri Thanos ile ilgili bu arada, Avengers 3 mükemmel film olacak. Surtur olmayacak bu arada bence, Infinity Gauntlet'e gidiyor öykü açıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003234_10151805900456840_1491665112_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Avrupa yakasında 3 boyutlu olmayan şekilde gösteren yer var mı? ya da kanyonda giden? Şu ana kadar 3 boyutlu tek tük filmden memnun kaldım, bu da yalan olmasın, kanyonda giden varsa iyiydi kötüydü 3 boyut birşey desin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben 3d izledim rahatsız etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 3d si çok abartı değil gerçekten. xpand de izledim malum gayet kalas bi teknoloji ondan da olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Onların size ödemesi lazım iken xpand'a para mı ödediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 xpand ne len hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ya olm film hayvan gibiydi la bütce olunca döktürmüşler miss gibi olmsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sonu: anthoy hopkinsde Odin yaparsabn, götüde kaptırır, tahtıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hogun'unun japon tırtosu değilde, anlıs anlı moğol'lu vanar olduğunu vurgulamak için bu kadar cok uğraşmalarınıda taktir ettim. aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 3. filme beta ray bill gelmezse thanatos zorlıyabilir thor'u, hanı combat uzun sürer o kadar. 3. filmde beta ray bill gelsidne evrenın geleceğini garantiye alalım. bide surtur'u avengersa sey etmenın alemi yok. direk 3. film beta ray bill+ragnarak and roll olabilir. bide malekith'ın yüzünün yarısının yanık olmasıda cok iyidi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 GERGE said: Bekledigim filmlerin fragmanini izlemem ama onu dedilerse farkli birsey uydurmuslar. Marvel evreninde evrenden yasli tek filmde oynamasi muhtemel karakter Galactus. Anomaly filan da evrenden eski diyorlar ama karakter olamaz onun gibiler pek bence. sanırım, ne yazıkki galactus'un film haklarıda fantastic fourla birlikte devredildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 rune king thor isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Galactus'u gec abi zaten, Avengers 3'u bekleyemiyorum ben: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/af/Infinity_Gauntlet_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Cuce said: 3. filme beta ray bill gelmezse thanatos zorlıyabilir thor'u, hanı combat uzun sürer o kadar. 3. filmde beta ray bill gelsidne evrenın geleceğini garantiye alalım. bide surtur'u avengersa sey etmenın alemi yok. direk 3. film beta ray bill+ragnarak and roll olabilir. bide malekith'ın yüzünün yarısının yanık olmasıda cok iyidi be Chris Hemsworth 3. filmde fire demonlar olacak diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 lokinin dağılmsı odasıda cok iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 progamer said: Cuce said: 3. filme beta ray bill gelmezse thanatos zorlıyabilir thor'u, hanı combat uzun sürer o kadar. 3. filmde beta ray bill gelsidne evrenın geleceğini garantiye alalım. bide surtur'u avengersa sey etmenın alemi yok. direk 3. film beta ray bill+ragnarak and roll olabilir. bide malekith'ın yüzünün yarısının yanık olmasıda cok iyidi be Chris Hemsworth 3. filmde fire demonlar olacak diyordu 3. film surtur herturlu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 güzeldi, ilk filmin bütün kötü taraflarını geliştirmişler, espriler iyiydi ilkinin aksine, plot daha düzgün işlendi falan iyi olmuş. loki yine başrol olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben de baya eğlendim güzeldi. ancak kafama şey takıldı ya warhammerdaki madafaka dark elf de malekith diil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 captain america geyiği iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Loki fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Longshanks said: warhammerdaki madafaka dark elf de malekith diil miydi? evet ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 wh malekith i ezer ama bunun gibi malak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Loki seven Kieron Gillen'in Journey into Mystery sayilarini okusun. Marvel'in son yillarda cikardigi en iyi seylerden biri ve Loki odakli. The Manchester Gods ozellikle coook iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 malakith zaten mitolojideki dark elf kralınında adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar