Miraul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 wepon isi expoitte,kripin yaptigi pek deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qCocjCCMOXI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Qahlel said: @ses alışveriş merkezine gidiyorsun. bir tane herşey 1 lira satan yer görüyorsun. bakıyorsun itemler sana yarıyor. parayı verip alıyorsun bi tane. baktın hiç sorun yok. sonra bakıyorsun 100 liran var. 100 tane şey alıyorsun. akşama evi polis basıyor. bütün aileni hapse tıkıyor. vay efendim nasıl 1 liraya alırsın diye seni ömür boyu hapse atıyor. dava yok & duruşma yok. bunun mantığını açıkla ben sana mystic forge'u açıklicam söz. bu mantık öyle işlemez. ben sana daha güzel açıklayayım en iyisi. şimdi iphone 4s üzerinden açıklayacağım. apple tek iphone 4s i 350tl ye imal ediyor. iphone 4s her yerde 1500tl olduğunu farz edelim ama bir yere gidiyorsun adam 10tl ye satıyor. gidip 150 tane alıyorsun ve onları 1500tl den okutuyorsun. ürünün imalatçısı bile 350tl altı zarar ederken sen 10tl ye bunu alırken hiç bu işin altında bir katakulli olacağı aklına gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gelmez cünkü, üretim bedeli yok adamın karma ile aldığı itemların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 @cuce süper cevap :D +1 @teodor iphone5 olsun. iphone5 türkiye'de 2-3 bin liraya satılacak en az. amerika'da 99 dolar (kabaca 150 lira) olarak satılacak büyük ihtimal diğer iphonelar gibi. amerika'dan almak suç mu şimdi? yoksa salak gibi türkiye'den mi almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Bu hesapla düşünürsek, tek kalede 1360 karma geliyor 80 de. Tek kale alıp 4-5 gold kasarım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Herkes karma weapon exploiti kabul etti, paticikte insanlar kendilerine yediremiyor. "Adamın gol dedi" mantığı bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Karma weapon exploit, karma cooking değil. Cooking konusunda arena.net haksız. Haksızı geçtim sırf teleportta ota boka insanların parası yetişmesin de gem satabilsinler diye oyunculara göz dağı veriyorlar bide. Gw2 böylelikle kalitesini belli etmiş oldu. Talentlar da yenilenmiş zaten, wow bizi bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 wow u da actım 6 ay aradan sonra biraz eskidi oyun artık ya yinede MoP u alcam GW2 ye hiç bulaşmıycam sonuç belli zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 lütfen al lütfen lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 şu tavırlar swtor'dan çok tanıdık. inşallah sonu benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gleoddyn said: lütfen al lütfen lütfen... son gülem iyi gülcek hahaha simdiden gülim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ahmedinejad said: şu tavırlar swtor'dan çok tanıdık. inşallah sonu benzemez. oyunun kendini bilmem de komunite o kafada ilerliyor malesef. iyi bi tokat lazım alana vuracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://img528.imageshack.us/img528/6750/gw001kw.jpg ahlaksız ArenaNet kendi kendini banla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0_E0YYRDTy0&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Yeterince tartışıldı, seviyesizliğimiz de geldi, şikayet de, miyadı doldu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar