Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 DavidMills said: AKP ye iki çift lafım var diyebilen çıkmadığı için elimizdeki tek malzeme bu. var aslında ama onları da okuyan eden yok. cumhuriyet var, aydınlık var, sözcü var, yurt var. yeniçağ ve tercüman vardı bi ara ama onlara ne oldu bilmiyorum. adam popüler oldu, ama daha iyi yazarlar da var. örneğin hürriyet'ten mehmet y. yılmaz'ı takip ediyorum. adam "gerçek demokrasi nasıl olurdu" üstünden yazıyor gibi geliyor bana, o yüzden yazılarını çok beğeniyorum. taraf gazetesinin "biz demokratiğiz, yözdil faşist" diyen adamların akp'yi övücü tavırlarını çürütmesi açısından da oldukça iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 oturma şeklinden karakter analizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 muhafazakarların mide bulantısına bağışıklığı mı varmış yani? muhafazakar olayım seyahate çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Muhafazakarlarin gidis yonunde, devrimcilerin ters yonde oturmasi gerekli bu mantiga gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ters oturuyorum ama niye? Çünkü son beş altı senedir moda gibi bir anda ortaya çıktı "ayh ben ters oturamıyorum" geyiği. Eskiden sadece bir kısım yaşlılar oturmuyordu. Şimdi herkes zorunda değilse vebalı gibi kaçıyor. Herkes trende, otobüste, tramvayda oturacak düz yer bakınırken ajan gibi ilk bulduğum terse çömüyorum. Kafam rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dasaaa said: çok saçma bi tespitmiş bu. sen gonusma lean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 46 yaşındayım bir kere bile oturmuşluğum yoktur trende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi daha lean olamadım. zaten bu sakat diz ile ben sağlam lean olana kadar uzun sürer bence. bi 4ay sonra falan az bi lean olmuş olurum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 uçakta vip oturmayı severim, neci oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Saeros said: 46 yaşındayım bir kere bile oturmuşluğum yoktur trende seni seksi, mini etekli,milf şeytan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Saeros said: 46 yaşındayım bir kere bile oturmuşluğum yoktur trende http://wonderpodonline.com/wp-content/uploads/2011/07/man-hit-by-a-train.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bu gif çok eski yahu... askerliğimi o raylarda yapmıştım ben.. sene 1987, pilavın içinden taş ayıklayarak yiyorduk öyle zamanlardı. bi komutanımız vardı, adı rasim'di. tüm birliğe tekme tokat girerdi bi tek bana gelince donar kalırdı. bana oğlumu hatırlatıyorsun saeros derdi. babacım bayramınız kutlu olsun derdim hemen eğilir elini öperdim, harçlık verirdi. geçenlerde duydum, trafik kazasında ölmüş... severdi beni rasim komutan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi tamam geçti hadi sen otur soluklan uzan söyle. dinlen biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=1866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 taksiyle giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 reyou said: http://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=1866 asdsadsad öyle bi heyecanla içerik koymuşlar ki resim layoutu bozmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yözdil haksız mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi devlet resmen atar yapmis sdfsdf Açıklamamızı basın ilkelerine yürekten bağlı Yılmaz ÖZDİL’in köşesinde görmek isteriz. bole tek tek herkese cevap verceklerse cogiyi lan yilmaz vs tcdd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 özellikle yer tercih etmeyen biri olarak ray döşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 hiç trene binmedim şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ben sürmeyi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ben sisteme karsi cikarim. durduk yere. http://www.youtube.com/watch?v=NCYiqR_l-Do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bursada tren yok, hafif rayli sistem var. O sayiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu yozdil niye bu kadar gerizekali ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ALL YOU HAD TO DO WAS FOLLOW THE DAMN TRAIN, CJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar