Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tren giderken hangi yönde oturmayı tercih ediyorsunuz?

Feamer

Öne çıkan mesajlar

DavidMills said:

AKP ye iki çift lafım var diyebilen çıkmadığı için elimizdeki tek malzeme bu.

var aslında ama onları da okuyan eden yok.

cumhuriyet var, aydınlık var, sözcü var, yurt var. yeniçağ ve tercüman vardı bi ara ama onlara ne oldu bilmiyorum.

adam popüler oldu, ama daha iyi yazarlar da var.

örneğin hürriyet'ten mehmet y. yılmaz'ı takip ediyorum. adam "gerçek demokrasi nasıl olurdu" üstünden yazıyor gibi geliyor bana, o yüzden yazılarını çok beğeniyorum.

taraf gazetesinin "biz demokratiğiz, yözdil faşist" diyen adamların akp'yi övücü tavırlarını çürütmesi açısından da oldukça iyi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ters oturuyorum ama niye? Çünkü son beş altı senedir moda gibi bir anda ortaya çıktı "ayh ben ters oturamıyorum" geyiği. Eskiden sadece bir kısım yaşlılar oturmuyordu. Şimdi herkes zorunda değilse vebalı gibi kaçıyor. Herkes trende, otobüste, tramvayda oturacak düz yer bakınırken ajan gibi ilk bulduğum terse çömüyorum. Kafam rahat oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu gif çok eski yahu... askerliğimi o raylarda yapmıştım ben.. sene 1987, pilavın içinden taş ayıklayarak yiyorduk öyle zamanlardı. bi komutanımız vardı, adı rasim'di. tüm birliğe tekme tokat girerdi bi tek bana gelince donar kalırdı. bana oğlumu hatırlatıyorsun saeros derdi. babacım bayramınız kutlu olsun derdim hemen eğilir elini öperdim, harçlık verirdi. geçenlerde duydum, trafik kazasında ölmüş... severdi beni rasim komutan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...