Milamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 vay be oyunu yapan herifleri sevmiyorum ama baya kötü şeyler geliyor başlarına üzüldüm artık. dayz ile warz'yi karşılaştırmışsınız pazarlama olaylarında da dayz bir mod. arma 2 de bir sürü mod var böyle, arma2yi aldım diğer modları dayz'den çok oynamışımdır o da bir kaç saat. merak ettiğimden almıştım biraz da firmayı desteklemek adına. dayz'yi yapan eleman şuan stand alone oyunun producer'ı. gayet güzel bir iş yaptı kendini kanıtladı ve bohemia'a da elemanı bünyesine katarak desteğini gösterdi, standalone oyun çıksın onu da alacağım sıft şu başarılarından dolayı. dayz mükemmel mi? değil tabi sonuçta bir mod ama bende hep olumlu bir izlenim bıraktı. http://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Hall_%28game_designer%29 http://www.videogamer.com/pc/day_z/news/360_and_ps3_have_passed_their_use-by_date_dayz_creator.html http://www.vg247.com/2012/08/16/dayz-creator-rejects-interest-from-many-many-publishers/ gayet saygı duyuyorum elemana. hll olsun diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Alın abi, herif türk açmış aimbot. 2 mermide öldürüyor herkezi. "aimbot" yzıncada "ben yaparım lan" diyebilen bir zihniyet. nickde "Harun2" varsa bu tipi tanıyan, sevgilerimi iletin. Bunu tanıyan birisi varsa merak ettiğim bir soruyu iletebilirse iyi olur. "Hack açınca oyunun zevkli olmadığı garanti, ee niye açıyor sebep nedir?" (program aim alıyor zaten, mini mapinden tut, wall hack ine kadar açsan ne oluyor? tadı nerede... ömrü hayatımda 1 kez hack indirmiştim "bune la" diyip. oda pc nin ilk zamanları cs de bakmak için (millet tavuk felan oluyoduda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 5 kişi bi hacker tarafından öldürüldük demin. nası sinir oldum ya, duvardan falan geçti vurdu it. başka karakterle girdim yazdım şu eleman hack yapıyo haberiniz olsun diye, o ve 2-3 kişi KIDO IT WAS 1V1 çekti nası sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 refund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Adamlardaki psikolojiye bak çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 4 servera girdik, 3 tanesinde hacker. duvarlardan geçmeler, hızlı koşmalar, uçmalar, yerin altından gelmeler, oto aim. tek paketde herşeyi satın almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 öyle deme çok eğlenceli oyun sdfs eleştirdiğimiz olay bu yani.yoksa oyun eğlenceli evet ama hopping ve hack varken oturup oynanmaz.eğlenceli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Tam rus kafası şu barzoluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yukarıdaki forum resmi ucuz Photoshop olmuş ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Zaten aldatılmadık hiç birşey olmadı biz rüya görüyoruz, herşey photoshop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Lilith said: Zaten aldatılmadık hiç birşey olmadı biz rüya görüyoruz, herşey photoshop. Ben herhangi birşeyin savunuculuğunu yapmadım, sadece photoshop olduğunu belirttim, ne kadar kötü olur ise olsun sanırım hiçbir oyun şirketi bu kadar da amatör davranmaz? Neyin gazı ile gelip laf atıyorsun bu arada? Sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.gamebreaker.tv/pc-games/war-z-trademark-suspended/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Afterdeep said: Lilith said: Zaten aldatılmadık hiç birşey olmadı biz rüya görüyoruz, herşey photoshop. Ben herhangi birşeyin savunuculuğunu yapmadım, sadece photoshop olduğunu belirttim, ne kadar kötü olur ise olsun sanırım hiçbir oyun şirketi bu kadar da amatör davranmaz? Neyin gazı ile gelip laf atıyorsun bu arada? Sakin... amatörlüğün çoktan dibine vurdular zaten, bunu niye yapmasınlar? ha forumlara yeto yeto yöneticiler koymuşlardır, belki şu durum isteyerek olmamıştır ama ben olabileceğine inanıyorum. Kaldı ki Türkçe forumları bile vardı. Daha 2 eliyle 1 doğrultamayan bi firma bi çok dilde forum açıp onlara yönetici atarsa ahanda böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yıllardır oyun oynarız buralarda da tartışırız. Her konuda oyunu bırakanlar ile devam edenler arasında, yeto, fanboy gibi kelimelerin de geçtiği hepinizin malum olduğu tartışmalar yaşanır. Sizden ricam bu bir ilk olsun, Sergey gibi yetoların yönettiği bir oyun için bu tartışmalara bu sefer yer vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 public olarak 24.12.12 tarihinde çalışan bi dupe metodunu yayınladılar warz forumlarda, millet yok şu kadar bundan dupeledim falan filan muhabbeti yapıo. artık bi wipe daha gelir sonra da kapatırlar heralde dükkanı bu kadar o kadar salak ki bu dev teamdeki adamlar. adam warz forumda bununla ilgili konu açıo link verio sonra altına dev alıntı yaparak yazı yazmış. konuyu açan adam linki silio yayılmasın çok diye. developerın alıntısında link gözüktüğünden artık yapmayan kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ya bunlara free uo shardı versek, onu bile yönetemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 asdf abi *our coding derp* http://forums.thewarz.com/showthread.php?84060-Duping-working-one http://forum.paticik.com/thumbnails/5de/25d/e22/d7f/c21/dda/bfd/c7b/9b8/079/95_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi hile yapan tiplerin ilk basladigi zaman verdikleri tepkiden sonra da soylemistim, simdi de soyluyorum. Hack i nasil engelleyebileceklerini bilmiyorlar. Dupe`u hicbir zaman tam olarak durduramadilar. bu sizin gordugunuz hali `google` seviyesine dusmus hali... her zaman mevcuttu. `yok` dedikleri zaman bile. adamlar oyunun aciklarini kapatabilecek kapasitede degil hicbir seviyede. baska oyunlarda hile yapanlar yok mu? Var. baska oyunlarda dupe olabiliyor mu? Olanlar vardir. Bu oyunlar full loot ve survival oyunu mu? HAYIR. Full loot, survival oyununda community ne hileyi goz ardi eder ne de dupe. Direk gamebreaker. APB degil ki bu oldugunde eh deyip gecesin saatlerce, gunlerce emegin gidebiliyor hicbir sansin olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 RRa said: Yıllardır oyun oynarız buralarda da tartışırız. Her konuda oyunu bırakanlar ile devam edenler arasında, yeto, fanboy gibi kelimelerin de geçtiği hepinizin malum olduğu tartışmalar yaşanır. Sizden ricam bu bir ilk olsun, Sergey gibi yetoların yönettiği bir oyun için bu tartışmalara bu sefer yer vermeyelim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi ben forumda yazdım item idsi duplicate olanları silersin databaseden bu kadar basit diye, bi herif çıktı benimle tartışıyo işte bu kadar basit bi sql sorgusuyla halledilebileceğini düşünüyosan hayal görüyosun da bilmemne. yok mmolarda item id olmazmış çünkü serverlara yükmüş. nasıl yok abi taş devri serverlarında çalışan uoda bile vardı sdf. sonra sildiler konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 dupe metodunu bilmeden oyunun implementasyonunu bilmeden kısacası hiçbişey bilmeden yorum yapmak olmuş ama seninkisi. adam haklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu oyunun tartısılacak bir yanı yok, girip ölene kadar oynayıp sonra bekleyip hackera gelmemek için dua ediceksin. DayZ Standalone çıkana kadar durumu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Vidar said: dupe metodunu bilmeden oyunun implementasyonunu bilmeden kısacası hiçbişey bilmeden yorum yapmak olmuş ama seninkisi. adam haklı yani. metodu biliyorum ama item id koymadılarsa baştan zaten direk aptalca bi dizayn olur. bide server hesap makinesi falan değilse yük gibi bi problem olamaz zira item id integer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu oyunda her itemın unique item id'si falan olduğunu hiç sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 işte yoksa zaten sıçanzi direk. sonsuza kadar wipe. wipe gelirse şuan direk uninstall+refund atıcam zaten. bi önceki wipetan beri oyun düzelince kullanırım diye item doldurdum globali :P edit: o ye paramount dava açmış ismi world war z'ye çok benziyo diye sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar