Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Ne kadara geliyor 8e mi girebilirim ben
Ama online'ı nasıl ona göre, çabuk patladı diye duymuştum

adam başı 7.5 dolara geliyor. %75 indirime girince 2-3 ay sonra 7.5 olur işte..

olay bunda co-op ya. birlikte oynanır yani gayet

Teodor said:

dead island alacağınıza arma2 alın düzgün survival oynayın. bi indirime girsin %50 ben direk kapcam arma2.

arma %50 olduğunda kapıyorum zaten kesin. ama hardcore ayrı, co-op arkadaşlarla oynamak ayrı. ikisi farklı kafalar.
Mesaj tarihi:
steam'den oyun aldığım yetmezmiş gibi dün media markt'a gidip

Dirt 3 - 5 TL
Overlord 2 - 5 TL
Operation Flashpoint Red River - 5 TL

fiyatlarını görünce bir de onları aldım.

Bakalım acaba içinden çıkan keyler steam'de çalışacak mı, keşke olsa.
Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

mulgear ın arkadaşı falan varsa söyleyin adama benimle kontağa geçsin çünkü benim kontağım atmaya başlıyor artık.

benim bildiğim 4-5 kişiye falan aldı sorunsuz. bir problem çıktıysa muhtemelen mulgear kaynaklı değildir diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

mulgear ın arkadaşı falan varsa söyleyin adama benimle kontağa geçsin çünkü benim kontağım atmaya başlıyor artık.

Geçmiş olsun göktürk. Malgear bu forumun en büyük dolandırıcılarından. Boyu küçük falan ama cin gibi bi arkadaş kendisi, üç beş ne tırtıklarsam iyidir zihniyetinde yaşıyor.

Şu anda almanyada ama TR adresini de biliyoruz. Eğer gerekirse...
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Şu community choice daki oyunlar sağlam duruyor bu sefer, demigod concept olarak fena durmuyorda oynayan varmıdır, ayrıca biz arsızmıyız =P

zamanında trade ederek aldığım ve aldığıma tek pişman olduğum oyun diyebilirim ahah
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Last Remnant alınır, dövüş sistemi güzel JRPG'lerden demodan gördüğüm üzere ama konu hakkında fikrim olacak kadar oynamadım. Gerçi arkasında aslan gibi Square Enix var.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,6382860#msg-6382860
GokTuRK said:

benim bildiğim 4-5 kişiye falan aldı sorunsuz. bir problem çıktıysa muhtemelen mulgear kaynaklı değildir diye tahmin ediyorum.

ben zaten çocuğa daha dolandırıcı falan demiyorum sadece geri dönsün bana. uyuz olduğum nokta o. sonuçta benden kaynaklı da hiçbirşey yok değil mi? ben yapmam gerekeni yaptım o hala yapmadı ve ben hala bekliyorum. aramızdaki anlaşmada edimini yerine getiremeyen o. maddi imkansızlıkları varsa gelip açıklasın. ben yapması gerekeni yapmasını bekliyorum ısrarla hala. aynı şeyi ben yapsam mahçup oldum diye kendimi yırtarım, ama bebe yok ortada. neyse. tanıdıkları varsa söyleyin ulaşsın bana bir zahmet artık.
  • Yeni Oluştur...