Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

GwindonSurion said:

Ne kadara geliyor 8e mi girebilirim ben
Ama online'ı nasıl ona göre, çabuk patladı diye duymuştum

adam başı 7.5 dolara geliyor. %75 indirime girince 2-3 ay sonra 7.5 olur işte..

olay bunda co-op ya. birlikte oynanır yani gayet

Teodor said:

dead island alacağınıza arma2 alın düzgün survival oynayın. bi indirime girsin %50 ben direk kapcam arma2.

arma %50 olduğunda kapıyorum zaten kesin. ama hardcore ayrı, co-op arkadaşlarla oynamak ayrı. ikisi farklı kafalar.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

mulgear ın arkadaşı falan varsa söyleyin adama benimle kontağa geçsin çünkü benim kontağım atmaya başlıyor artık.

Geçmiş olsun göktürk. Malgear bu forumun en büyük dolandırıcılarından. Boyu küçük falan ama cin gibi bi arkadaş kendisi, üç beş ne tırtıklarsam iyidir zihniyetinde yaşıyor.

Şu anda almanyada ama TR adresini de biliyoruz. Eğer gerekirse...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,6382860#msg-6382860
GokTuRK said:

mulgear ın arkadaşı falan varsa söyleyin adama benimle kontağa geçsin çünkü benim kontağım atmaya başlıyor artık.

benim bildiğim 4-5 kişiye falan aldı sorunsuz. bir problem çıktıysa muhtemelen mulgear kaynaklı değildir diye tahmin ediyorum.

ben zaten çocuğa daha dolandırıcı falan demiyorum sadece geri dönsün bana. uyuz olduğum nokta o. sonuçta benden kaynaklı da hiçbirşey yok değil mi? ben yapmam gerekeni yaptım o hala yapmadı ve ben hala bekliyorum. aramızdaki anlaşmada edimini yerine getiremeyen o. maddi imkansızlıkları varsa gelip açıklasın. ben yapması gerekeni yapmasını bekliyorum ısrarla hala. aynı şeyi ben yapsam mahçup oldum diye kendimi yırtarım, ama bebe yok ortada. neyse. tanıdıkları varsa söyleyin ulaşsın bana bir zahmet artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...