forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 viski köprü altında içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Selam kardeş tek evlatsın heralde. Düşündüm de memurlar çokta kötü kazanmıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 o gerilerde biri ironi yapıyorsun demiş ama bios iyi yer. izmir alsancak standartlarına göre canlı müzik-ürün skalası-mekan konfor parametreleri-konsept quaddimensionalgraph çiz kafanda göreceksin ki grafikte iyi bir yerde duruyor bios rock bar. uyduruk yerden kastımı da yine o yörenin şartlarına göre düşün grafik çizmeyeceksen. iyiden kastım kötünün iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 forgiver said: erkek arkdadaşım karşılıyor Lyv said: bende kari parasi yiyorum Al birini vur ötekine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 le kola + çekirdek. ne kadar tutuyo bilmiyorum ama param olduğu için bakmadan alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ne çok düşük gelirli varmış la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 senko said: sipeyskeyk said: Ben yemek masasına gelen hesabı kız arkadaşıma elletmiyorum kesinlikle. Ala turkalık belki ama yemek sofrasına gelen hesabı erkekler ödemeli benim gözümde. kıza hesap odetilmez zaten şan ayıp yerim alaturkalıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Loex said: ne çok düşük gelirli varmış la di mi? ne aciz insanlar varmış. acıyorum yani durumlarına. kapı önünde direğin yanına çömelip süt için bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… paspatur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 erkek arkadaşım elimi sürdürmez hesaba o yüzden de her yere onunla giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 dışarı çıkmaya bahanemiz olsa da para harcasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kız arkadaşımla gidersem genelde 60'a falan çıkıyoruz, ben ödüyorum tabi hesabı. tek başıma gidersem ya da arkadaşlarımla gidip tek başıma ödeme yapacak şekilde gidersem 25'den fazla vermeyeceğim yerleri tercih etmeye çalışıyorum. 50 - 100 arası da verdiğim oluyor tabi. yeni bitti öğrencilik hayatı, artık ara sıra daha lüküs, şekkil şukkul yerlere giderim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 aktiftablet said: Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? yoksa bulmaya cikiyosun zaten. esas varsa ne isin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Rewendor said: aktiftablet said: Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? yoksa bulmaya cikiyosun zaten. esas varsa ne isin var? ve bulup illaki para yediriyosun sözkonusu karıya kıza. Topiği açan demiş ya tek başınıza harcadğığnız para diye, onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bir gecede 300 500 bırakacağınıza 5 gece gidin 100 bırakın. demet akalınlı yerler(kötü) ve über kop kop mekanlar(köpüklü?iyi) hariç zaten eğlencenin bir üst limiti var. trafik cezası hariç 150-200 e kadar iyidir ya. mahalle agaları toplanırsa fedeye tabiyim. tavuk döner + bira sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 5 gece çıkıp ertesi gün nası işe gidicen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yumy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Biz gece dışarı çıkamıyoruz. Şehrimizi çevreleyen arazide yaşayan kadim yaratıklarla yaptığımız anlaşma gereği, geceleri dışarı çıkıp onların kutsal ayinlerini rahatsız etmemiz yasak. Gece dışarı çıkan, anlaşmaya karşı gelmiş ve kaçınılmaz ölümü kabullenmiş demektir. It is known. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 evli, çocuk sahibi adamım oğlum. sizin gibi şeyim şeyime denk değil ki...benim yaşıma gelince, azgın teke falan değilseniz eğlenceniz aha benim yazdığım gibi olacak. yoksa ben de genç oldum zamanında :) eğlencenin ansiklopedisini çıkaran olursa birkaç cildini yazarım alim Allah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ee biraz anlat da çıkıp eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 geceyi 50 tl ye kapattigim da oldu ( en luks gece kluplerinde ) tek basima 400 500 harcadigim da oldu. degisiyor gecesine, ortamina gore. ama artik 200 u gecirmemeye dikkat ediyorum ( taksi haric; o bir 50 60 tutuyor git gel ) ama ne kral zamanimi new yorkta promoterlarla takilirken yasadim, 1000 dolarlik icip 30 40 dolara cikmanin tadi hicbir seye degisilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Rewendor said: aktiftablet said: Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? yoksa bulmaya cikiyosun zaten. esas varsa ne isin var? Tuto isteriz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pipet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 avına göre değişir yüz de olur bin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o konuda tutoyu benim bir arkadasim var bu konuda master yapmis ondan alabilirsiniz =) ama biraz tuzlu gelir. ama yabanci hatun garanti ciktiginiz gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 5.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Loex said: ne çok düşük gelirli varmış la di mi? ne aciz insanlar varmış. acıyorum yani durumlarına. kapı önünde direğin yanına çömelip süt için bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 erkek arkadaşım elimi sürdürmez hesaba o yüzden de her yere onunla giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 dışarı çıkmaya bahanemiz olsa da para harcasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kız arkadaşımla gidersem genelde 60'a falan çıkıyoruz, ben ödüyorum tabi hesabı. tek başıma gidersem ya da arkadaşlarımla gidip tek başıma ödeme yapacak şekilde gidersem 25'den fazla vermeyeceğim yerleri tercih etmeye çalışıyorum. 50 - 100 arası da verdiğim oluyor tabi. yeni bitti öğrencilik hayatı, artık ara sıra daha lüküs, şekkil şukkul yerlere giderim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 aktiftablet said: Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? yoksa bulmaya cikiyosun zaten. esas varsa ne isin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Rewendor said: aktiftablet said: Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? yoksa bulmaya cikiyosun zaten. esas varsa ne isin var? ve bulup illaki para yediriyosun sözkonusu karıya kıza. Topiği açan demiş ya tek başınıza harcadğığnız para diye, onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bir gecede 300 500 bırakacağınıza 5 gece gidin 100 bırakın. demet akalınlı yerler(kötü) ve über kop kop mekanlar(köpüklü?iyi) hariç zaten eğlencenin bir üst limiti var. trafik cezası hariç 150-200 e kadar iyidir ya. mahalle agaları toplanırsa fedeye tabiyim. tavuk döner + bira sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 5 gece çıkıp ertesi gün nası işe gidicen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Biz gece dışarı çıkamıyoruz. Şehrimizi çevreleyen arazide yaşayan kadim yaratıklarla yaptığımız anlaşma gereği, geceleri dışarı çıkıp onların kutsal ayinlerini rahatsız etmemiz yasak. Gece dışarı çıkan, anlaşmaya karşı gelmiş ve kaçınılmaz ölümü kabullenmiş demektir. It is known. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 evli, çocuk sahibi adamım oğlum. sizin gibi şeyim şeyime denk değil ki...benim yaşıma gelince, azgın teke falan değilseniz eğlenceniz aha benim yazdığım gibi olacak. yoksa ben de genç oldum zamanında :) eğlencenin ansiklopedisini çıkaran olursa birkaç cildini yazarım alim Allah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ee biraz anlat da çıkıp eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 geceyi 50 tl ye kapattigim da oldu ( en luks gece kluplerinde ) tek basima 400 500 harcadigim da oldu. degisiyor gecesine, ortamina gore. ama artik 200 u gecirmemeye dikkat ediyorum ( taksi haric; o bir 50 60 tutuyor git gel ) ama ne kral zamanimi new yorkta promoterlarla takilirken yasadim, 1000 dolarlik icip 30 40 dolara cikmanin tadi hicbir seye degisilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Rewendor said: aktiftablet said: Karı kız yoksa çıkmıyorum ben hiç. Ne işim var? yoksa bulmaya cikiyosun zaten. esas varsa ne isin var? Tuto isteriz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 avına göre değişir yüz de olur bin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o konuda tutoyu benim bir arkadasim var bu konuda master yapmis ondan alabilirsiniz =) ama biraz tuzlu gelir. ama yabanci hatun garanti ciktiginiz gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar