Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece çıktığınızda ne kadar harcıyosunuz anketi


Loex

Öne çıkan mesajlar

Eskiden mal gibi 300 400 500 allah ne verdiyse harcayıp sonra parasız kalıyordum. Şimdi 100'ü geçirmiyorum genelde, bazen o kadar bile değil fazla içesim yoksa. Kız arkadaşım da sülük familyasından olmadığı için bu böyle mümkün zira.

Ha işin içine "yemek" girdi mi bu katlanarak artıyor tabi.

Ben yemek masasına gelen hesabı kız arkadaşıma elletmiyorum kesinlikle. Ala turkalık belki ama yemek sofrasına gelen hesabı erkekler ödemeli benim gözümde.

Çıkıyoruz içiyoruz sıçıyoruz falan büyük oranda herkes içtiğini veriyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

Bir de normalde iyi hizmet için paradan kaçınmam o sıra varsa, fakat şu alaçatı nasıl pahalı bi yer fix herşey 20 lira olur mu ya. kola 10 su 5, ara sıcak 20, dandik salata 25 diye gidiyo.
tektekçi diye bir yer açılmış, bu asmalıdakinin çakması. güzel güzel shotlar varmış. haberin olsun gitmediysen.

edit: Alaçatı'da
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ulaşımım çok pahalı, evim abes yerde olduğundan alkole araba götrümeyince toplu taşımaya kadar en azından taksi şart oluyor, toplam 40 falan ulaşıam gidiyor. Taksim taraflarına gidiyorsam geceyi 120-150 civarına kapatıyorum, uzun zamandır çıkmadıysam daha da artıyor.

Eğer arabalıysam bayağı bütçe toparlıyor, hem taksi parası falan girmiyor, hem de alkol parası bayağı düşüyor (1, hadi gece çok uzun geçecekse 2 bira. fazlası yok. o konuda çok katıyım. cüsse de çok iri olduğundan zaten etki etmiyor o kadarı.) otopark ve benzin parasıyla beraber 70-80e kurtarıyorum, ama alkol olmayınca tadı olmuyor pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...