LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Optimizasyon sıkıntılı oyunda. PS4'te rahat 1080p çalışır oyun ama 900p yapmışlar ve nedenini çözemiyorum. Ama mesela decryption veya online race'e girdiğinde oyunda 3'ten fazla kişi varsa 5 FPS oluyor oyun konsolda. Bildiğin unplayable. Aletin yetersizliğinden değil, ubisoft'un yetersizliği bu. PC'de hayvan gibi sistemlerde bile stutter var, düzgün çalışmıyor. Guru3D'de ki elemanın yaptığı e3 yaması bildiğin fix ediyor oyunu. LOD ve shadow detail ile oynayarak stutter'ları falan düzeltmiş adam. Üstüne üstelik adamlar çıkıp bir açıklama yapmıyor. 30'unda "patch çıkartıcaz" demişler ama hala ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bu saatten sonra çıkaracakları peçin açıklaması ancak "multimilyon dolarlık şirketimiz yetolardan oluştuğu için düzeltemediğimiz sorunları evinde oturan tek bir kişinin yamasıyla gidericez" olabilir. "Konsol sahiplerinden para yediğimiz için pc versiyonuna sabotaj yaptık" diye açıklama yapabileceklerini de hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Her iki görevden birini gizlilik görevi yapmak hangi gerizekalının fikriydi acaba. Assassin's Creed'de de aynısını yapıp adamı deli ediyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Heh nihayet, adamların oyununu alıp serverlarının keyfini beklemekten gına gelmişti. Ubisoft’s Vice President of Digital Publishing Chris Early has said that the company doesn’t want to hurt players with DRM that any “pirate can get around.” Early gave this statement speaking in an interview where he came out strongly against video game publishers and developers instituting DRM as a method of halting software privacy. Early would go on to say that piracy is inevitable and that the only people really affected by DRM practices are paying consumers. “I don’t want us in a position where we’re punishing a paying player for what a pirate can get around,” he said. “Anything is going to be able to be pirated given enough time and enough effort to get in there. So the question becomes, what do we create as services, or as benefits, and the quality of the game, that will just have people want to pay for it?” Early’s comments come in the wake of Ubisoft’s recent decision to abandon its DRM policies which, in the past, had imposed strict restrictions on players. These included measures such as requiring players to be online to play games like Assassin’s Creed 2, even during its single player mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://i.imgur.com/YMsAop7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Darksun said: Heh nihayet, adamların oyununu alıp serverlarının keyfini beklemekten gına gelmişti. Ubisoft’s Vice President of Digital Publishing Chris Early has said that the company doesn’t want to hurt players with DRM that any “pirate can get around.” Early gave this statement speaking in an interview where he came out strongly against video game publishers and developers instituting DRM as a method of halting software privacy. Early would go on to say that piracy is inevitable and that the only people really affected by DRM practices are paying consumers. “I don’t want us in a position where we’re punishing a paying player for what a pirate can get around,” he said. “Anything is going to be able to be pirated given enough time and enough effort to get in there. So the question becomes, what do we create as services, or as benefits, and the quality of the game, that will just have people want to pay for it?” Early’s comments come in the wake of Ubisoft’s recent decision to abandon its DRM policies which, in the past, had imposed strict restrictions on players. These included measures such as requiring players to be online to play games like Assassin’s Creed 2, even during its single player mode. sizi gidi sivri zekalı ürün geliştirici kariyer kelleri sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sufi said: kariyer kelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Watch dogs hype nasil yapilir tutosu verdi tum dunya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yeni dlc, bad blood t-bone http://watchdogs.ubi.com/watchdogs/en-GB/bad-blood/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 18 liraya uplay key aldım asdf. iki gün tavuk dürüm yemesem de olur. aahaha 200 lira veren vardı bu oyuna sanırım. abowww g2a'da 2 dolarmış ya. asdasfsf kendime de bir zaaa çekeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ben ekran kartı alırken yanında buna key veriyorlardı vatanda, ubisoft nvidia keyleri hedesi işte istersen amdnin de kampanyası var onunkinden veririz canımıza minnet bunlardan çok az kaldı diyorlardı verin verin benim de canıma minnet dediydim sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 3 dolarlık oyunu verseler ne vermeseler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 2. oyunun başlık nirde yav bulamadım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ilk oyundan sonra gerek görmedi heralde kimse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ben açim bari B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar