Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Hacking ACAİP eğlenceli yahu!

Az önce görev yaptıktan sonra ctOS aktive edeyim dedim, nerden giriliyor diye bakarken invade etti biri, tren istasyonu çevresindeydi adam. Etrafta kaçan adamları, sesleri takip edip adamın izini sürdüm ve buldum. Koştu istasyona kaçtı, tam tren hareket ederken içine girdi, ben de arka vagona son anda girdim kapı kapandı, bu uca doğru rahatça gitti, silahı çektim üstüne gittim ve indirdim. herif tren olayını unlock etmemiş herhalde, sıkıştı kaldı. Anlık göz göze geldik bildiğin, yüzünde ki paniği gördüm ya adamın hahah.
Sosyal ağlarda paylaş

benim birinde public bi yerde hacklemeye başladı, imkanı yok bulamadım, yüzde 84te delircektim artık, umutsuzluğa kapıldım iyice, 2 tane civilian öldürdüm heyecandan aha hacker diye, sonra kek gibi önüme çıktı indirdim.

ikincisinde de arabanın içindeymiş, bulduğum gibi kaçtı, tekerleğini patlattım, ben araba bulana kadar araba değiştirdi, sonra da kaçtı yakalayamadım.

acayip çok heyecanlı, akşam da başkasının oyununa girmeyi denicem ilk kez.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de crafting'e skill yatirmanin pek mantigi yok, ilerde one-time hackleri parayla satan magaza aciliyor.

edit. Satin alinabilen silahlar yerine achievementlarla alinan silahlar cok daha etkili oyunda (Pump-action grenade launcher haric). Shipping crate investigationu susturuculu burst-fire AR veriyor mesela "Spec Ops Goblin". Bunun harici 2 mermili "Destroyer" anti-material rifle var herseyi delip gecen bir de burst fire shotgun "Piledriver" var bi yerlerde enforcerlara tek atiyor yakin mesafede. Campaign'in sonlarina dogru da oyundaki tek LMG aciliyor U100, 75 mermili gene penetration'u yuksek light cover'a karsi. Bunlardan once ACR ve M107 kullandiydim stealth'i kaybettigim noktalarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Bi de crafting'e skill yatirmanin pek mantigi yok, ilerde one-time hackleri parayla satan magaza aciliyor.

edit. Satin alinabilen silahlar yerine achievementlarla alinan silahlar cok daha etkili oyunda (Pump-action grenade launcher haric). Shipping crate investigationu susturuculu burst-fire AR veriyor mesela "Spec Ops Goblin". Bunun harici 2 mermili "Destroyer" anti-material rifle var herseyi delip gecen bir de burst fire shotgun "Piledriver" var bi yerlerde enforcerlara tek atiyor yakin mesafede. Campaign'in sonlarina dogru da oyundaki tek LMG aciliyor U100, 75 mermili gene penetration'u yuksek light cover'a karsi. Bunlardan once ACR ve M107 kullandiydim stealth'i kaybettigim noktalarda.

hah soyle biraz oyundan bahseden seyler okuyalim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

http://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs

10/10 GOTY

Bu videodakilerin harici oyunu abzurtlestiren bazi perkler var.

En basta focus'u sacma sapan uzun ve efektif yapan perkler + consummable. Mesela focus'un ileri perklerini alinca .50 cal BA'yla ortamdaki herkesi hs atarak indirebiliyorsunuz (Destroyer herseye tek atiyor headshotta zaten bir boss haric sanirim) ancak silah sesine dusmanlar uyanmiyor. Anca brolarinin cesetlerini gorunce uyaniyorlar. Buna karsin silahi goren abzurt siviller hemen polisi ariyorlar.

Sessiz kosma, fast wep switch ve reload perkleri. Bunlari focusla birlestirince slo-mo'ya girip 4 silah degistirip 5 kisiyi oldurup slo-mo'dan cikabiliyorsun.

AI iyi gibi gozukuyor combatta ama tek olaylari son goruldugun yere kitlenip hepsi oraya dogru hareketleniyor, flankladigin an 5-10 kisiyi arkasindan yakalayabiliyorsun.

Gene yakin mesafede dusmanlar pistolle falan cogu zaman olduremiyorlar seni, anca shotgunlular ya da otomatikler yakalarsa indirebiliyor.

Dusmanlarin uyanma indikatoru cok abzurt, gozunun onunden kosarak gecersen cogu zaman uyanmiyorlar cover'dan cover'a switch yaptiysan ancak cover'dan cikip diger cover'a kosup tekrar cover'a girmeye kalktiginda indicator cok daha hizli doluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da 2014'te next gen olduğunu iddia eden bi oyunun yapmaması gereken tonlarca şey var. trenin önüne geçer geçmez tren durması nedir abi? camlara gerçek yansıma koymaktansa sabit yansıma koymak baya 2005 işi. yangın suyunun arabanın içinden geçmesi, suya ateş edince dalga oluşmaması vs. vs. next gen diyip de bunları yapıyorsan epey bi hater toplarsın kusura bakma.

ha pickup'ın arkasına motorla inip buga girmesine bişey demem, civilian npc'nin stuck olup garip tepkiler vermesine bişey demem, olabilecek şeylerdir de, affedilemez unsurlar var. ha bi de üstüne downgrade var tabi.

hepsini geçtim, gameplay olarak gta'yı aynen kopyalayıp içine fazladan haXXOr koyup 60 dolardan satmak paha biçilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

şu video tam hater işi, aynısını gta v için çekerim ben de. kastıktan sonra bulursun yani zilyon tane şey.

Alakasi yok, oyunda press "x" to hack harici cevrenle hicbir interaksiyonun yok. Sivilleri ya aracla ezebiliyorsun, ya topuguna ates edip oldurebiliyorsun (her noktadan 1 mermiyle oluyorlar) ya da kosup carpabiliyorsun. Bi yerden kahve/kola aldiginda veya ATM'den para cektiginde bile cutscene giriyor.

Physics diye birsey yok oyunda, kafana konteynir iniyor arabanin ezilmesi gerekirken arabayla birlikte yerin icine giriyorsun. Yakin mesafede dusmanlara melee attack yaptigin an gene cutscene giriyor. Bu cutscene'ler ve interaksiyonlarin olmamasi telefon konusmalarinin ve random tooltiplerin ekledigi immersion'un icine ediyor.

Reputation bar hicbir ise yaramiyor, sivillerin polisi arama sansina hicbir etkisi olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--S1i7mjvG--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/xyqecx4cjpux0bbfj354.jpg

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--vGrZfc4j--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/ift00kecginbvtn8lbne.jpg

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--S2kK05FC--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/yvwce4jrju6d9qbxygnm.jpg

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--bWPcZGlM--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/snba1ausykutybqsxmzb.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Silah cekince kiyamet kopuyor siviller arasinda ayni sekilde arabayi parkederken bir tekerini kaldirima cikarinca da ayni tepkiyi veriyorlar.

Fixer convoy eventlerinde mesela sen arabayla belirli bir mesafeye girene kadar hareketlenmiyorlar, sabit durup bekliyorlar.

Draw distancela ilgili "popping" olayi tam bir facia mesela.

Liste cok uzun abi, aylarca reklam yaptilar gercegi gibi sehir yaptik diye physics diye birsey yok oyunda, geri kalan hersey de script. Her sivile random tooltip ve onlara bagli telefon konusmasi/mesajlasma hackledigin zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...