Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Astral

Öne çıkan mesajlar

Novichok said:

Şöyle bir adam gördüm sonunda.

Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye.

50k hp, 500 res ile gir act 2'ye, Lurkerlar öper adamı meleede.
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

Predator said:

2. aşamada bir kere shadowu kesmeyi başardım sonra diablo geliyor ve aşırı teleport kullanıyor 2. aşamada sıkıntı orda. Vault ss falan derken 46 disiplini yetiremiyorum. Kaçmayıda denedim ama shadow absürd bir şekilde ekran dışında ok denk getiriyor bu sefer. Ortalama kaç denemede geçtin merak ettim ? Çok uğraşırsam olucak gibi ilk aşamayı geçmem zaten maks 3-4 dk alıyor ama sabrım yetmedi ondan varsa şöyle güzel ekipmanlı barbar monk falan tanklasın dövelim dfg

40-50 deneme yaptım rahat ilk 10-15 denemenin yarısında phase 2 de yattım, 20-25ten sonra phase 1 de hiç ölmedim son 15 denemede 3 kere phase 3'de dalgınlıktan öldüm %5-10 larde falan wipe yedim, phase 2 ye alıştım ama 30-35 lerde.

GG az önce yabancılarla party kurup büyük uğraş sonucu kestik Son anda bir kişi düştü. En sonda benim dışımda 2 kişi kırmızı geardaydı ben sarı gear tek başıma uzun uğraş sonucu hallettim. Darısı solo kesmenin başına :)

Şunu da şöyle koyayımda heh gerçi belial ile hala bir hesaplaşmamız var.

Sosyal ağlarda paylaş

Novichok said:

Şöyle bir adam gördüm sonunda.

http://www.youtube.com/watch?v=b4xfEav9oBI

Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye.

9k armor 800 civarı all res 20% block 3k value ile serpent guardlar ağzına ağzına vuruyor. act2 deserta giriyorsun golem, veya worm u çıkıyor alttan. bi vuruyor 10k saçma sapan. kite edeyim diyorsun 3. derece fogdan arılar fıtı fıtı başlıyor saydırmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...