Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Novichok said: Şöyle bir adam gördüm sonunda. Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye. 50k hp, 500 res ile gir act 2'ye, Lurkerlar öper adamı meleede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bizde inferno solo bitiren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 diablodayım ben de daha uğraşmadım, bugün belki uğraşıp bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kkthxbye kesti diabloyu infernoda solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Geçenlerde biri (Demon Hunter) bitirdim diyordu. Hatta ss falan koymuştu, yanılmıyorsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kthxbye said: Predator said: 2. aşamada bir kere shadowu kesmeyi başardım sonra diablo geliyor ve aşırı teleport kullanıyor 2. aşamada sıkıntı orda. Vault ss falan derken 46 disiplini yetiremiyorum. Kaçmayıda denedim ama shadow absürd bir şekilde ekran dışında ok denk getiriyor bu sefer. Ortalama kaç denemede geçtin merak ettim ? Çok uğraşırsam olucak gibi ilk aşamayı geçmem zaten maks 3-4 dk alıyor ama sabrım yetmedi ondan varsa şöyle güzel ekipmanlı barbar monk falan tanklasın dövelim dfg 40-50 deneme yaptım rahat ilk 10-15 denemenin yarısında phase 2 de yattım, 20-25ten sonra phase 1 de hiç ölmedim son 15 denemede 3 kere phase 3'de dalgınlıktan öldüm %5-10 larde falan wipe yedim, phase 2 ye alıştım ama 30-35 lerde. GG az önce yabancılarla party kurup büyük uğraş sonucu kestik Son anda bir kişi düştü. En sonda benim dışımda 2 kişi kırmızı geardaydı ben sarı gear tek başıma uzun uğraş sonucu hallettim. Darısı solo kesmenin başına :) Şunu da şöyle koyayımda heh gerçi belial ile hala bir hesaplaşmamız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 k man than eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 k man than Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ulan biz hala act 3 chest kovalayalim barbarianla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Novichok said: Şöyle bir adam gördüm sonunda. http://www.youtube.com/watch?v=b4xfEav9oBI Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye. 9k armor 800 civarı all res 20% block 3k value ile serpent guardlar ağzına ağzına vuruyor. act2 deserta giriyorsun golem, veya worm u çıkıyor alttan. bi vuruyor 10k saçma sapan. kite edeyim diyorsun 3. derece fogdan arılar fıtı fıtı başlıyor saydırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://img440.imageshack.us/img440/8183/hahahahaah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ahaha nasl becerdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hahah neye ölmüş mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 alt tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 AHAHAHAHAHA çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 fdgdf oyunun asıl zevki hc çıkıyor sanırım ya. hc oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bence baslamayin daha :) durduk yere serverlar laglio üzülürsünüz ben üzüldüm ordan biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 athene ile kungen birlkte oynucaklar smdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hc oynamayı düşünmeden önce serverların stabilleşmesini beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sunucular stabil olsun oynanir HC. Simdi gerek yok rage'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sparkcaster said: hahah neye ölmüş mal atesin icinden yarasalar cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hc ciger meselesi benim 50 saat+ karakterim silinse blizzard hq yu yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gecenin 3ünde laglayan server saolsun rip http://d1206.hizliresim.com/y/1/7b8r8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bu Kungen'in işi gücü yok mu yahu ? Ne zaman açsam online herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar