Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Astral

Öne çıkan mesajlar

skip derken hizli hizli questleri yapmak, teleport olmak vs ne varsa skilllerinde. elitleri atlamak, ole ole gate lere gitmek.

edit: ama onermem act 3 kolay degil ki atlansin, act 2 de atlayan ziplayan ranged vs seyler cok, ondan daha gicik dogru ama zor yani act 3 de, content i consume ederek gitmeyi o oneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

yok skipten kastım direk act'ı bypass etmek. ben act 2'nin sonunda belial ile cebelleşirken arkadaşım act 3 siegebreaker açtı (farming parkuru) ve 1 kere questi tamamladığımda act 3 siegebreaker açılmış oldu. Act 2'de bitirmediğim questler olduğu gibi görünüyor, skiplediğiniz aralıktaki questler açılmıyor veya tamamlanmıyor.

bu durumu 1.0.3'de değiştireceklerini bildirdiler bu arada. act skip olmayacak yani, şu an mevcut, neden kullanmayasınız ki?

ben act 2 de oynadığım gearla act 3 de çok daha rahat ilerledim, sadece dikkat etmeniz bazı mob çeşitleri var, soul leecher veya phasing hulkingbeast gibi, onun dışında act 2 oynayan adamı zorlayacak bir şey görmedim act 3 de. loot kalitesi çok farklı tabii ki de.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Doom Hammer : 12XX-18XX asp0.9 dps1400
int : 2264 + 650(soul harvest) =2914
tatol int>>>gruesome feast [100%+(x globe*10%)]*2294
critical hit damage : 271%
skills sacrifice(provoke the pack) + big bad voodoo(slam dance) + mass confusion(paranoia)
passive skills :pierce the veil + zombie handler + gruesome feast

Denmiş yorumlarda classı pek tanımadığımdan bilemicem ama muhtemelen scale mevzusu
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız o skill'in %765mi ne yüzdesi var, abartı bi yüzdesi var.

adam 650 bonus int,
köpeklerden %20 dmg bonus,
paranoiadan %20 dmg bonus,
voodoo'dan %30 dmg bonus,
bi passiveden %50 int bonus,
ikinci passiveden %20 dmg bonusla giriyo mekana.

sırf sılahı 1.5k olsa, bide +100 dmg olsa üstünde, 22032 vurucak yanı.
crit dmg bonusuda rahat vardır 450, etti 110160.

demekki 2614 int lazımmıs.. bunun %50si bonus. kaldı 1743 bunun 650'si skillden geliyo oldu sana 1093 int.

cok fantastik değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende bi sorun yok degilmi yani tamam kafam iyi ama genede bu act2deki moblar serrefsiz ve dahada serrefsizler dimi yani herkespırt diye gecmiyor bunları baya bi kufurle geciyorsunuz degilmi?
Yani maghdayı kestim sonrsı resmen iskence gibi ya kamera sakası gibi. kim nerden ne zaman nasıl neden ne ara nereme vurdu falan yok koşarkene bi anda ohhhh deaddd. valla buna ne resist ne hp bisi etkilemez yav.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

yalnız o skill'in %765mi ne yüzdesi var, abartı bi yüzdesi var.

adam 650 bonus int,
köpeklerden %20 dmg bonus,
paranoiadan %20 dmg bonus,
voodoo'dan %30 dmg bonus,
bi passiveden %50 int bonus,
ikinci passiveden %20 dmg bonusla giriyo mekana.

sırf sılahı 1.5k olsa, bide +100 dmg olsa üstünde, 22032 vurucak yanı.
crit dmg bonusuda rahat vardır 450, etti 110160.

demekki 2614 int lazımmıs.. bunun %50si bonus. kaldı 1743 bunun 650'si skillden geliyo oldu sana 1093 int.

cok fantastik değil yani.

%50 bonusla giremiyodur sanmıyorum 10 saniye sürüyo çünkü cutscene vs derken gider
% crit bonusu var işin içinde %300 felan
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ya bende bi sorun yok degilmi yani tamam kafam iyi ama genede bu act2deki moblar serrefsiz ve dahada serrefsizler dimi yani herkespırt diye gecmiyor bunları baya bi kufurle geciyorsunuz degilmi?
Yani maghdayı kestim sonrsı resmen iskence gibi ya kamera sakası gibi. kim nerden ne zaman nasıl neden ne ara nereme vurdu falan yok koşarkene bi anda ohhhh deaddd. valla buna ne resist ne hp bisi etkilemez yav.

dur daha bunun act3'ü var ehu. act2 de duvar ama henüz herşey 1-shotlamıyor. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Cuce sakinleş bi bira iç rahatla abi neden bahsediyorsun. Resmen uzay üssü alfa ile konusuyor gibi hissettim :P

ha butcher'a tek atan witch doctor vardıay onu acıkladım.

yanı %50 intle girmemiştir muhtemelen, spamlasada biteribilir, ama onunla giremiycek olsa almazdı bence o passive, 100 kez denemiştir bence bunu adam.

sonucta butcherın dibine bi tane bıraksa globe refreshliye refleshliye alabilir, bide köpeklerdende globe cıkma ihtimali var %15mi ne.

zaten benım hesapta geriye kalan int cok dusuk oldu ya. onu 1500 yap baska bişilerden kısıver işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...