Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bingildak said: Amaciniz progress kasmak degilse act 2 i skipleyin.. Bir arkadasiniz act 3 acsn questi baslatin sonra kendiniz kurabiliyorsunuz act 3. Act 2 inanilmaz anlamsiz farm icin. Act skip oluyor mu? Ve diyelim oluyor. ACT2 otomatikmen açılmış mı oluyor act3e geçince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 skip derken hizli hizli questleri yapmak, teleport olmak vs ne varsa skilllerinde. elitleri atlamak, ole ole gate lere gitmek. edit: ama onermem act 3 kolay degil ki atlansin, act 2 de atlayan ziplayan ranged vs seyler cok, ondan daha gicik dogru ama zor yani act 3 de, content i consume ederek gitmeyi o oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Haaa ok hehehe delikanlılığın 10da 9u kaçmaktır metodu yani. Rangedler üzüyor beni cidden ki herkesi de üzüyorlardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yok skipten kastım direk act'ı bypass etmek. ben act 2'nin sonunda belial ile cebelleşirken arkadaşım act 3 siegebreaker açtı (farming parkuru) ve 1 kere questi tamamladığımda act 3 siegebreaker açılmış oldu. Act 2'de bitirmediğim questler olduğu gibi görünüyor, skiplediğiniz aralıktaki questler açılmıyor veya tamamlanmıyor. bu durumu 1.0.3'de değiştireceklerini bildirdiler bu arada. act skip olmayacak yani, şu an mevcut, neden kullanmayasınız ki? ben act 2 de oynadığım gearla act 3 de çok daha rahat ilerledim, sadece dikkat etmeniz bazı mob çeşitleri var, soul leecher veya phasing hulkingbeast gibi, onun dışında act 2 oynayan adamı zorlayacak bir şey görmedim act 3 de. loot kalitesi çok farklı tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bombilo said: ahah adam inferno butcher'a 1 shot atıyor bu video fake midir? 260k dmg ile butcher nasıl ölüyor ki? her biri mi 260k vuruyor acaba? yine de yetmiyor ki? doğrusu hatırlamıyorum act 1 butcher hp'sini. bu arada adam charge yedi ve ölmedi, höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben de chargeda ölmüyorum sanırım 34k hp 520 fiziksel resist ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 videoyu kırpmış gibi duruyor biraz ya da bug, 1 shot atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Abi ne 260k sı adam 2.8m vuruyor.Hatta tam olarak 2882821 vuruyor.1 silik göründüğü için atladın sanırım.Infernoda beyaz mobların 260k hp si var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ofiste youtube yasak olduğundan göremiyorum da (eğer gerçekse tabii) nasıl oluyor da 2 milyon küsür vurabiliyor? Şu ana kadar lootlanmış en en en iyi gearı toplasan, sallıyorum 2.000 dps'i olan silahın olsa, crit denk getirsen vs. herşeyi yapsan imkanı yok ki öyle bi' şeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 haxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 said: Doom Hammer : 12XX-18XX asp0.9 dps1400 int : 2264 + 650(soul harvest) =2914 tatol int>>>gruesome feast [100%+(x globe*10%)]*2294 critical hit damage : 271% skills sacrifice(provoke the pack) + big bad voodoo(slam dance) + mass confusion(paranoia) passive skills :pierce the veil + zombie handler + gruesome feast Denmiş yorumlarda classı pek tanımadığımdan bilemicem ama muhtemelen scale mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sacrifice ile atar int bufflarını sağlam stacklerse zombi wall la atıyomuş sacrifice ile damage buff ı alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi bir milyon bir milyon critleyen barbarlar, 3 milyon critleyen dh'lar var, oldukca olası yani. hatta aynı barbar 2 milyon'a kasıyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hellde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Akşam eve gidince youtube'dan bakayım hele nasıl vuruyorlarmış milyonları? ben 70-80k vurunca mutlu oluyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 evet barbar videosu hell, wd videosu inferno oldugunu iddaa ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Siz siz olun sarhoşken act2 denemeyin. ulan serefsizler daha gormeden öldürüyor resmen ahlaksızlıgın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Abbbovvv adım atamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yalnız o skill'in %765mi ne yüzdesi var, abartı bi yüzdesi var. adam 650 bonus int, köpeklerden %20 dmg bonus, paranoiadan %20 dmg bonus, voodoo'dan %30 dmg bonus, bi passiveden %50 int bonus, ikinci passiveden %20 dmg bonusla giriyo mekana. sırf sılahı 1.5k olsa, bide +100 dmg olsa üstünde, 22032 vurucak yanı. crit dmg bonusuda rahat vardır 450, etti 110160. demekki 2614 int lazımmıs.. bunun %50si bonus. kaldı 1743 bunun 650'si skillden geliyo oldu sana 1093 int. cok fantastik değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Cuce sakinleş bi bira iç rahatla abi neden bahsediyorsun. Resmen uzay üssü alfa ile konusuyor gibi hissettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ya bende bi sorun yok degilmi yani tamam kafam iyi ama genede bu act2deki moblar serrefsiz ve dahada serrefsizler dimi yani herkespırt diye gecmiyor bunları baya bi kufurle geciyorsunuz degilmi? Yani maghdayı kestim sonrsı resmen iskence gibi ya kamera sakası gibi. kim nerden ne zaman nasıl neden ne ara nereme vurdu falan yok koşarkene bi anda ohhhh deaddd. valla buna ne resist ne hp bisi etkilemez yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Cuce said: yalnız o skill'in %765mi ne yüzdesi var, abartı bi yüzdesi var. adam 650 bonus int, köpeklerden %20 dmg bonus, paranoiadan %20 dmg bonus, voodoo'dan %30 dmg bonus, bi passiveden %50 int bonus, ikinci passiveden %20 dmg bonusla giriyo mekana. sırf sılahı 1.5k olsa, bide +100 dmg olsa üstünde, 22032 vurucak yanı. crit dmg bonusuda rahat vardır 450, etti 110160. demekki 2614 int lazımmıs.. bunun %50si bonus. kaldı 1743 bunun 650'si skillden geliyo oldu sana 1093 int. cok fantastik değil yani. %50 bonusla giremiyodur sanmıyorum 10 saniye sürüyo çünkü cutscene vs derken gider % crit bonusu var işin içinde %300 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Absolut said: Ya bende bi sorun yok degilmi yani tamam kafam iyi ama genede bu act2deki moblar serrefsiz ve dahada serrefsizler dimi yani herkespırt diye gecmiyor bunları baya bi kufurle geciyorsunuz degilmi? Yani maghdayı kestim sonrsı resmen iskence gibi ya kamera sakası gibi. kim nerden ne zaman nasıl neden ne ara nereme vurdu falan yok koşarkene bi anda ohhhh deaddd. valla buna ne resist ne hp bisi etkilemez yav. dur daha bunun act3'ü var ehu. act2 de duvar ama henüz herşey 1-shotlamıyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 inferno kolay yeaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Absolut said: Cuce sakinleş bi bira iç rahatla abi neden bahsediyorsun. Resmen uzay üssü alfa ile konusuyor gibi hissettim :P ha butcher'a tek atan witch doctor vardıay onu acıkladım. yanı %50 intle girmemiştir muhtemelen, spamlasada biteribilir, ama onunla giremiycek olsa almazdı bence o passive, 100 kez denemiştir bence bunu adam. sonucta butcherın dibine bi tane bıraksa globe refreshliye refleshliye alabilir, bide köpeklerdende globe cıkma ihtimali var %15mi ne. zaten benım hesapta geriye kalan int cok dusuk oldu ya. onu 1500 yap baska bişilerden kısıver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar