Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?85,6263747 devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 First Dün Hell'de Diablo ağzımı doldurdu bildiğin. Gerçi Lvl 59'dum, gidip Act 4'ün ilk eventini 10 kere yaptım lvl 60 oldum. AH'de de 300k gold harcadım lvl 60 itemlarla. 8k dpsten 16k'ya çıktım Gece tokmaklayacağım iblisi. Yalnız 2 kere oynadım hell'de Act 4'ü, dexten, vitten kkesip MF gear yaptım 100% MF var *2 şans yani. Bütün champleri wipe yiye yiye sololadım. Ama koskoca 3 saatte 2 tane rare düşmesin ama ya. Lvl 59 rare silah düşüyor, heyecan yapıyorum, 150 dps, resist, xp, gold veren silah düşüyor. Hakikaten kafayı yedirtir bu oyun. Akşam Act 4 helli bir daha oynayıp NV'le Diabloya gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 qqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bi tane devasa rare mob olması lazım yeşillik bi yerde, oyun çıkmadan resimlerde falan vardı, summon ediliyor sanırım, adı neydi yada nerde bu eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Siegebreaker Assault Demon :p Act 3'ün ortasında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Alnımızın akıyla hell'e başladık, şimdilik öyle çok büyük bir sıkıntı yok, lakin wizard sanırım fazla dertli, sabit kalmak zorundasın sustained damage için ve sabit kalma lüksün yok, darbeyi yedigin gibi zaten yatıyorsun. Bakalım nasıl çözücekler. Lazerli pew pew skilleri cast etmeyi bıraktıktan sonra hareket edemediğin bi 0.5 saniye var, mortar mob packlerde direk yatıyorsun o yüzden, dans ettirmiyorlar vur kaç şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 arcane orb kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yok Siegebreaker değil ya benzer bi tane daha var önceki actlardan birinde, ama summon gerekiyor galiba, şu gökkuşaklı köprülü bölgede olması lazım rare mob kendisi. ss ve videolarda vardı hatta. hah buldum, leoric highlandsteymiş, meh oyuna koymamışlar bunu, o video sırf scriptedmiş. http://www.diablowiki.net/Bosses neyse 1000 pounder var sanırım, gidiyim bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Act 3, 2. quest :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 R.I.P 32 yaşındaki Russel Shirley D3 oynarken yattara olmuş bu adam sürekli chest açan şahısmış diyorlar. http://static.shiftdelete.net/img/article_new/e883cf34-fe18-4e36-9b56-f598bc3217601337843296.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Gangren said: Act 3, 2. quest :p yok o değil işte 2. bi siegebreaker olcaktı, koymamışlar, 1000 pounder da yokmuş oyunda, yalan videolarla yemiş bizi bilizzard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Follower skill'leri resetleniyor mu? Bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 followerın portresine sağ tıkla retraine bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 DareJedi said: R.I.P 32 yaşındaki Russel Shirley D3 oynarken yattara olmuş bu adam sürekli chest açan şahısmış diyorlar. http://static.shiftdelete.net/img/article_new/e883cf34-fe18-4e36-9b56-f598bc3217601337843296.png http://i.imgur.com/2BGgL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Norak said: Gangren said: Act 3, 2. quest :p yok o değil işte 2. bi siegebreaker olcaktı, koymamışlar, 1000 pounder da yokmuş oyunda, yalan videolarla yemiş bizi bilizzard!Boss olarak yok, adı değiştirilip normal mob olarak koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 siegebreaker ilk boss olarak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Firebomb gibi bişey atan elite packler! Size ettiğim küfürleri şu günler başka hiçbir şeye etmiyorum. lvl55, 32k hp, 4500 dps var; hell act II, zoltun kulle questlerindeyim, sewerlarda. Herşeyi hallediyorum bunlar ağzıma yüzüme vuruyorlar. Oturup ağlıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Çok uzak durmayacaksın onlara, melee range ine yakın durman gerekiyor sürekli. Yakına atamıyorlar o bombaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Lvl60 hell yapıp birşeyler düşürebilen var mı !? 800+ dpsli 2handed yada ada mgibi armor parçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben hell act3 sonlarini all resist icin farmlıyorum aklıma geldikce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Barbarlar inferno act 2'den sonra nasıl solo takılabiliyorlar ? DH'ye 50k vuruyor moblar, Barbara ne kadar dmg yiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Herkes sıkıntılı iyi tank barbar ve monk az çok ilerliyor full focus ile yok ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 cok cok iyi item lazim ama isin komik kismi o kadar iyi itemlar zaten act 2 ve sonrasinda dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 O olay Diablo 2'de de vardı biraz. Mesela Hell'de düşecek itemlar bell, NM'de düşecek itemlar belliydi. Sen hiç bir zaman en iyi unique'leri NM'de düşüremezdin ama orada belli bir item base'i sağlaman hell'de yavaş yavaş ilerlemene yardım ederdi. Biraz öyle bakmak gerek. İnsanlar NM Mephisto kasardı item için, ama Bnet trade ile çok fazla sürmezdi bu, burada da AH var onun yerine işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Varda 15milyon gold akillara zarar.Ben 2milyon kasmisim ki oynuyorum baya daha dandik bile olsa ne legendary nede recipe yuzu gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar