Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 mmo + sci-fi dizi = ? ilginc bir proje, bsgyi yapan ekip diziyi, trion worlds ise mmoyu yapiyor oyun ve dizi ayni evrende gecicek, dizide olan olaylar oyunu etkileyebilecek (tam terside olabilir tabii) /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 3rd person shooter olmamış. uo gibi, savaş dışında kalacak da bir sürü oyuncu olsaydı, bir sürü çeşit meslek grubu vs., süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 (tu) çok iyi fikir. dizi için de oyun için de ayrı heyecanlandım. oyun ticari kaygının dibine vuracak gibi duruyor, theme park bi şeyle karşılaşabiliriz. ama bi yandan trion var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Diziyle etkileşimde olması denememiş birşey o yüzden tutma ihtimali yüksek.Ayrıca dizi fanları da hikayeye mudahale edebilmek adına oyunu oynamak isteyebilir.Güzel pazarlama taktiği. Yanlız problem dizinin uzun sürüp sürmeyeceği.Dizi bitince oyuna ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Güzel fikir. Trion'da Rift ile kendini kanıtladı bence, ortaya çok güzel bir oyun çıkarabilir. Ayrıca dizinin güzel olacağını varsayarsak oyunlarla alakası olmayan fakat dizinin sıkı takipçisi olacak olan insanları bile, sırf bu etkileşim yüzünden oyuna yönlendirebilirler. Potansiyeli olan bir proje, umarım hakkını verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Defiance Alpha'ya girdik, Devil's Pact guildi olarak. iyi, güzel birşeyler deriz yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Banada geldi alpha keyde bugüne nasip oldu indirmek :< Oyun sandbox diye duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bu videoda baya birşey anlatılmış. Oynanış şekli olarak APB ye benziyor. Zaten konsollara da çıkacağı için normal bir durum third person shooter olması. Sistem olarak da Planetside 2 in +PVE contentli hali benzer olarak düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Quest sistemli, TPS/FPS(bazı silahlarda fps, sniper gibi), Skill based(derken tabi UO gibi değil, xp gain ve quest bitirerek açıyorsun skilleri), PVE/PVP olan MMORPG gibi duruyor şuanda. Bir kaç saattir oynuyorum, karakterin gelişimi hızlı, silahlar hemen elde ediliyor, oynanabilirliği yüksek, E ye basarak herşeye ulaşılabiliyor, moblardan düşen lootların üstünden geçmek yeterli lootlamak için, snipera özel bir efekt koymamışlar kastırmak için, counter strike gibi işliyor. Güzel skiller var. Şuana kadar Mirror(benzer), Invisible, Hızlı Koşma gibi skilleri açabildim. Ve daha epey bir skill var. Daha sonra bu skillere puanda verebiliyorsun. Favor, XP gain gibi canın istediği karakterin gelişimini hızlandırabilecek şeylere de puan verebiliyorsun. Araç kullanımı, zevkli olmuş. ATV mi diyorlar, o tarz bir araç verdi başlarda, kontrolü biraz zor ama herhalde kullandıkça alışırım. PVPsini ve craft sistemini merak ediyorum ama şuan karakter çok low, ileride onlara erişim olacak herhalde, varsa. Oyunda, keybind bölümü ya yok yada ben bulamadım, crash problemi yaşadım biraz, fps 60'ın üstüne çıkamadı henüz lowda, belki sınır vardır, oyunda windowed full screen olmamasını da garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Oyun 18 Ocak'ta Alpha'dan çıkıp, Closed Beta'ya geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 You have been invited to the exclusive Defiance Stress Test from 6pm to 9pm PST on Friday, January 11th. yamulmuyorsam cumartesi sabahı 04-07 saatleri arası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Q9E9-M9PH-76J7-TG6T-HJWC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bana apb+firefall gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 oyunun alfa testerlarındanım. güzel grafikleri var. özellikler güzel. ama AI biraz gerizekalı gibi geliyor -tabi son levele kadar kasmadım daha-. onun dışında pvp ile öne çıkacak bir oyun gibi gözüküyor şu aşamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 fazla beta keyi olan varmı oyun çok güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 THL9-LPWJ-D3NW-F72R-DR67 içinde 1000 tane var. acele edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 saol Mert aldım bitane, beta nezaman başlıyor bi haber varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 The beta event is scheduled to start 8:00 AM PST on 1/18 and run through the weekend, ending at 9:00 PM PST on 1/20. pasifik ile aramızda 10 saat olduğuna göre cuma 18:00 de başlayacak pazartesi sabah 04:00 de sona erecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 nereye giriyoruz bu keyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 www.trionworlds.com a üye oluyorsun account bölümünde Apply Code var. Oraya girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 RRa said: THL9-LPWJ-D3NW-F72R-DR67 içinde 1000 tane var. acele edin teşekkürler aldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 21'inde path of exile open betası başlamasa alacaktım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bende hacıladım hemen 1 tane, teşekkürler. Apply Code yerine de girdim, sonra herhangi bir şey olmadı, event kısmında schedule olarak duruyor herhalde olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bana da gönderebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yukarda yazıyo lan tembel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar